Nyårsafton

Ligger i sängen och försöker hitta lusten till att gå upp. Håller på att bli sjuk tror jag, har ont i halsen och är trött i kroppen. Får hoppas att det inte blir värre under dagen, vill ju orka med kvällen. Nyårsafton ska vi fira hos Evelina och Robin, vi ska äta middag och ha det trevligt. Jag är säker på att det blir en toppenkväll!


Då var det över

Då var julen över för i år. Det har varit en bra jul och jag är jättenöjd med alla julklappar. Lite synd att den ska ta slut så fort bara. Jag älskar julen!
 
Idag har vi blivit bjudna på tacos i Lyrestad. Annars har vi bara grejat lite här hemma och tagit det lugnt. Just nu sitter jag och fixar med hemtentan. Det känns konstigt att det är den sista uppgiften jag skriver, men det är så otroligt skönt!
 
Längtar till imorgon! Nån gång mellan 15:00 och 15:30 så ska vi hämta upp Sandra och Micke i Mariestad innan vi åker vidare mot Karlstad för hockey, Färjestad-Brynäs. Det ska bli riktigt kul!
 

22

Har varit 22 ett tag nu, känner precis som förra året ingen skillnad. Jag hade en bra födelsedag igår. Camilla kom hit och firade mig på dagen innan hon började jobba. På kvällen bjöd Robin mig på restaurang, det var jättemysigt och maten var hur god som helst. Tack igen älskling ❤ Idag har Helena, Jonas och Fredrik varit här och firat mig, och Sandra och Micke kommer snart. Firandet fortsätter imorgon när vi kommer fram till mamma och pappa.


Vi förtjänar detta

När jag vaknade idag så fick jag veta att vi får gå upp för opponering med examensarbetet i januari! VI KLARADE DET!! Vi förtjänar det här efter allt slit.


Ensamt

Bäddade precis ner mig i sängen och ska sätta på någon bra serie. Robin jobbar natt, det är ensamt utan honom. Hoppas allt går bra. Jag är alltid extra nervös när han jobbar natt. Det är ju inte direkt ett ofarligt jobb han har, vare sig det är nattjobb eller dagjobb. Men det är något med nattjobb som oroar mig lite extra.


Bara jag, Pucko och tv:n

Sa precis hej då till Robin, han ska jobba inatt. Ska lägga mig i soffan och kolla på tv och bara lata mig. Igår var det kalas för Fredrik som fyllde 20 och vi kom i säng alldeles för sent, jag är fortfarande seg. Robin ville sova så länge som möjligt idag eftersom han ska jobba natt, jag vaknade ganska långt innan honom men när jag vaknade så låg jag kvar i sängen och kollade på julkalendern och Family Guy. Det är mysigt att ligga kvar länge i sängen.
 
Imorgon är det sista dagen vi sitter med examensarbetet. Jag hoppas att det går smidigt att göra klart det sista. Våran handledare är ingen bra handledare! Vi vet fortfarande inte om vi får gå upp i januari, det får vi veta när hon har läst den slutgiltiga versionen. Blir så irriterad!! För det var inte så det var sagt att det skulle gå till, det är inte så det står i kurs-Pm:et. Men det är väl bara att bita ihop nu och hålla tummarna lite till.
 
 

Bara jag, Pucko och tv:n

Sa precis hej då till Robin, han ska jobba inatt. Ska lägga mig i soffan och kolla på tv och bara lata mig. Igår var det kalas för Fredrik som fyllde 20 och vi kom i säng alldeles för sent, jag är fortfarande seg. Robin ville sova så länge som möjligt idag eftersom han ska jobba natt, jag vaknade ganska långt innan honom men när jag vaknade så låg jag kvar i sängen och kollade på julkalendern och Family Guy. Det är mysigt att ligga kvar länge i sängen.
 
Imorgon är det sista dagen vi sitter med examensarbetet. Jag hoppas att det går smidigt att göra klart det sista. Våran handledare är ingen bra handledare! Vi vet fortfarande inte om vi får gå upp i januari, det får vi veta när hon har läst den slutgiltiga versionen. Blir så irriterad!! För det var inte så det var sagt att det skulle gå till, det är inte så det står i kurs-Pm:et. Men det är väl bara att bita ihop nu och hålla tummarna lite till.
 
 

Weekend

Den här helgen har jag längtat efter. Har gått upp jättetidigt varje dag så det ska bli skönt med sovmorgon imorgon och på söndag. Ikväll blir det myskväll ❤


Nu är det bara att vänta

Idag satt jag och Linnéa och skrev från 10:00 till 16:00 när det var dags att skicka in examensarbetet till handledaren. Allt är inte klart (vi har lite småsaker kvar att fixa), men till idag skulle det vara så pass klart att handledaren ska kunna avgöra om man får gå upp på opponering eller inte. Helt klart ska det vara nästa vecka, men med tanke på att vi bara har småsaker kvar så hinner vi till det. Frågan är bara om vi får gå upp? Vi är livrädda att vi har gjort helt fel och så måste vi vänta till i mars. Men vi håller tummarna och hoppas på positivt svar. Annars bryter jag ihop tror jag.

Imorgon skulle jag ha varit ledig och hade tänkt att ta sovmorgon och sen bara ligga i soffan hela dagen, men så blev det inte. Fick ett sms om jobb på förskolan 06:30-14:00. Tackade ja, även fast en sovmorgon lockade ganska mycket. För det första så behöver jag pengar, för det andra så är det så himla roligt att jobba (faktiskt!) och för det tredje så är det på min förra praktikplats och jag har inte sett hur det ser ut i den nya förskolan än så det var lite av den anledningen också. Hoppas att jag hinner prata lite med personalen som var på "min" avdelning när jag hade praktik, och att jag träffar barnen. Har inte träffat dem på jättelänge. Eftersom jag var där under nästan två år så kändes det faktiskt väldigt konstigt när jag slutade.

Ne, nu ska jag bara njuta av att jag är helt ledig, första kvällen på väldigt länge som jag är det. Brukar alltid ha något jag behöver göra, men inte ikväll. Ikväll är jag bara ledig och myser med Robin.

Gardiner

I fredags fick vi äntligen upp gardiner i vardagsrummet, det har av någon anledning inte blivit av förrän nu. Det blev väldigt fint, och det blev en stor skillnad i rummet.


Brynäs IF

Det har varit en bra helg. I fredags tog vi det bara lugnt och gjorde inte alls mycket. Vi la oss innan 23:00 för att få så mycket sömn som möjligt för att orka med lördagen. Vid 12:30 åkte jag, Robin, Camilla, Simon och Sofia mot Gävle och utematchen. Vi var framme 45 minuter innan matchen började och då kollade vi Brynäs-shopen innan vi gick mot våran läktare. Vi hade jättebra platser hela matchen, bara några rader ovanför Brynäs-båset. Introt var hur bra som helst! Och jag tror att jag och Camilla var två av de som skrek högst, klart man ska heja på sitt lag. Det gjorde ont i halsen tillslut, men det var det värt. Vinsten med 3-0 kändes ganska bra den också. När vi kom hem vid 04:00 så var man ganska trött, men det var en underbar kväll. Vädret blev som jag hoppades också, kallt och en massa snö. Inte rusk-väder och regn som det var förra året.
 
Robin filmar publiken.
 
 
Idag var det dags för Tindras dop. Vi hade inte träffat henne sedan Fars dag tror jag (vet inte vart tiden har tagit vägen) och hon har börjat bli stora tjejen.
Robin är fadder åt Tindra
 
Söta servetter, fint med personliga
 
Väldigt fin, och väldigt god tårta
 
Sötnos
 
Jag tycker verkligen om den här bilden på Tindra och Robin! Storebrorsan är en av Tindras favoriter. Efter dopet och fikat så åkte vi hem till Reino (Robins pappa) och Åsa och åt mat och firade Reino som fyller år idag. Efter maten så satt Robin och Tindra i soffan och kollade på innebandy. Hon älskar redan att kolla på sport. 
 
 
 
 
 
 

Bara en vecka kvar

Sitter och fixar lite med examensarbetet, ska göra det en stund till innan jag går och lägger mig. Är själv hemma till på torsdag kväll, Robin åkte till Ängelholm för en och en halv timma sedan ungefär. Det är dags för utbildning igen. Men med tanke på hur mycket vi har att göra och att vi kommer sitta med examensarbetet både dag och kväll fram till torsdag så kommer tiden nog gå fort. Men jag kommer sakna honom! Idag är det bara en vecka kvar till inlämning av arbetet, och det går fortfarande bra. Det känns skönt!
 
Jag kan inte sluta tänka på att jag har fått jobb! Det känns overkligt. När jag och rektorn gick in på avdelning som jag ska jobba på för att hämta schema så började tre flickor visa mig runt och visade mig alla rum och pratade i mun på varandra och ville berätta om allt. Extra spännande att visa var julgranen, och att berätta hur gamla de var.
-Fröken vet du?Jag fyller år snart.
-Jaså, hur många år fyller du då?
-Såhär många *håller upp tre fingrar*
Om en månad ungefär så är jag deras riktiga fröken. Det ska bli så spännande och roligt! Nästa vecka ska jag ta igen tre VFU-dagar och då ska jag gå in och hälsa på lite. Måste även fixa ett kort på mig själv och skriva ett brev som jag kan ge till föräldrarna så de vet vem jag är. Kom på att jag måste köpa nya tofflor också, de jag har nu är trasiga på undersidan.
 
 

Fröken Sophia

JAG HAR FÅTT JOBB!! Ett vikariat på Syrenen här i Töreboda, januari-oktober. Rektorn ringde i torsdags och frågade om jag var intresserad av vikariatet, och då bestämde vi att jag skulle komma dit idag. Träffade henne klockan 15:00. Börjar den 7 januari. JAG LÄNGTAR MASSOR!!


Mysteriet på Greveholm

Ska snart ta en dusch, ska bara försöka ta mig upp ur våran sköna säng först. Vi var hos Evelina och Robin igår och hade det trevligt. Men vi kom hem sent så är trött idag. Så jag tog en sovmorgon och när jag hade vaknat till liv så kollade jag på gårdagens och dagens avsnitt av julkalendern på mobilen. Den är ju riktigt bra, hittills i alla fall. Har bestämt att jag ska se alla avsnitt av årets julkalender.

 

Ne, nu blir det en dusch innan jag sätter igång med pluggandet. I eftermiddag blir det julmarknad på torget här i Töreboda.

 


RSS 2.0