Operation

Jag är nervös inför operationen. Inte för att jag behöver vara det för det är ingen svår operation, jag ska inte ens bli sövd utan det blir lokalbedövning. Det kommer vara en skärm i vägen så jag kommer inte se något. Men jag är livrädd för bedövningssprutan, bryter ju nästan ihop av ett blodprov. Jag hatar nålar. Jag hatar tanken att de ska "gräva" i handleden på mig. Man får inte röra mina handleder i vanliga fall för jag tycker att det är obehagligt, får en obehagskänsla i hela kroppen. Jag kommer aldrig glömma när Sandra skulle känna efter min puls på handleden när vi gick på gymnasiet och jag tyckte att det gjorde ont och det rös till i hela armen. Hon tryckte försiktigt och absolut inte hårt eller något sånt, det var bara grejen att det var något tryck mot handleden. 

Jag är livrädd att bedövningen inte tar så jag känner när de börjar skära. Sen så fattar jag att de ser till att bedövningen har tagit men ändå... Jag skulle vilja bli sövd bara för att slippa paniken som jag vet kommer komma. Men ska ringa och kolla om det finns en chans att jag kan få lugnande i alla fall, vet inte hur det ska gå annars. 

Får ont i handen, handleden och armen bara jag tänker på det...

Vart tog helgen vägen?

Ligger i sängen och ska försöka sova. Robin jobbar natt så jag har svårt att komma till ro, som vanligt. Hoppas jag kan somna snart. 

Den här helgen har gått så otroligt fort! Hängde inte med alls. I fredags när jag kom hem så grejade vi lite i tredje rummet och körde lite verktyg och grejer som vi har lånat till Lyrestad. Igår så gjorde vi inget speciellt på dagen och på kvällen var det 50-årskalas för Robins farbror i Hova. Idag tog jag en ganska lång sovmorgon och sen har vi tvättat och städat. Och nu är klockan helt plötsligt 23:00. 

Imorgon blir det en lång men säkert rolig dag. Jobb 07:00-13:30, hem en stund och hinna umgås med Robin, APT 16:30-19:00 och efter det så ska jobbet ut och äta på Prästgården. Det har alltid varit bra mat när jag har ätit där innan så det är det säkert imorgon också. 


Legitimation

Idag skickade jag in alla papper som behövs för att jag ska få min legitimation. Det känns bra! Jag hoppas att jag inte glömde något bara. 



Fem

5 år med min underbara Robin. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Min kärlek till dig är obeskrivlig! 

- att älskas utav dig är det vackraste för mig.




Karpaltunnelsyndrom

Det blir en operation. Handjävel!

Bara onsdag

Jag tycker alltid att veckorna går så himla fort men det har inte den här gjort. Jag har tänkt att det är torsdag hela dagen idag. 

Imorgon ska jag till ortopeden, det ska bli spännande att se vad läkaren säger. Idag har det gjort ont. Även om jag inte har haft sådär jätteont på länge så är det ändå jobbigt. Kan ju inte ens hålla i hårblåsen för att det gör ont och jag är för svag...

På fredag är det våran 5-årsdag <3 Men vi ska inte fira så mycket då för Robin har beredskap och vi ska vara barnvakt åt Tindra. Den här gången är det inte bara på kvällen utan över natten också. Jag ska hämta henne på förskolan efter jobbet på fredag, vi sover där och så kommer Robins pappa och Åsa hem på lördag eftermiddag. Får se om vi firar lite nästa helg istället. Jag hoppas att Robin inte blir utringd på fel. 


Min




Jobb

Jag fick världens bästa nyhet idag! Mitt vikariat på Syrenen går ut den 13/6. Den 16/6 börjar jag på en tjänst (ett vikariat) på Kastanjen och när höstterminen börjar så blir den tjänsten en fast tjänst! 😄 

Tillbaka

Då var man tillbaka i vardagen igen. Hade svårt att somna inatt så det blev inte många timmars sömn. Jobbade 08:30-16:30 idag och det var roligt att vara tillbaka på jobbet, men jag var trött. 

Nu sitter jag och kollar på hockeyn med Robin och Camilla. 4-2 till Brynäs, kom igen nu pojkar!

Imorgon blir det kort dag, 07:00-13:30. 


Bra dag

Så tidigt som jag gick upp idag har jag bara gått upp en till under julledigheten. Inte för att 08:00 är särskilt tidigt egentligen. Sandra och jag skulle till Skövde och jag skulle hämta henne i Mariestad 10:00. Hittade lite fint på rean, är riktigt nöjd med mina köp. Och så åt vi på Subway, jag älskar Subway! 

Kvällen spenderades hos Evelina och Robin, killarna kollade på hockey och jag och Evelina satt i köket och pratade om allt och inget. Innan vi åkte hem så kollade vi på film. Vi kom hem för en liten stund sedan och jag har precis gjort mig iordning för att sova. 

Robin hade visst semester idag och imorgon (min käre sambo hade glömt bort det) och vi ska eventuellt till Tibro och kolla på en ny säng. Robin pratade om en affär där som hade billiga sängar. Det skulle kanske bli en tur till Skövde och Mariestad också. 


2014

Då var första dagen på 2014 snart slut. 2013 gick så fort så jag hängde inte med, men det var ett bra år på många sätt. Jag har en känsla av att 2014 kommer bli lika bra, om inte ännu bättre. 

Vi har spenderat dagen i soffan med Sandra och Micke som sov här inatt. De åkte precis hem och vi kommer nog bli kvar i soffan tills det är dags att sova. Robin ska upp och jobba imorgon men jag är ledig ända till tisdag. 



RSS 2.0