Tindra

Har myst och lekt med den här godingen idag


Långledig

Det var väldigt skönt att sluta tidigt både igår och idag. Och det ska bli väldigt skönt att vara ledig till på tisdag. Det blir en lugn påsk för våran del, Robin behöver ta det lugnt efter operationen så vi ska bara vara hemma och ha det mysigt. Det enda inbokade vi har är en påsklunch hos Robins pappa.


Så jävla gött!


Sjukhuset

Idag är jag ledig. Fast det är inte för att vara hemma och ta det lugnt utan för att Robin opereras idag. Just nu sitter jag i väntrummet på dagkirurgen på Falköpings sjukhus. Läser och kollar på tv medans jag väntar på att de ska operera klart, han ska vakna och jag får komma in till honom. Som tur är så är det ingen stor operation och han får komma hem idag. Men det är aldrig roligt med sjukhus.

Nästan helg

Sa precis hej då till Robin som ska jobba natt och nu ska jag sova. Började 06:30 idag, då hade vi planering fram till 08:30. Jag slutar alltid 13:30 på torsdagar och det är jag väldigt glad över för det är inte roligt att börja 06:30. Fast jag slutar visserligen hellre tidigt än har sovmorgon. Imorgon jobbar jag 07:00-13:30, jag älskar att sluta tidigt på fredagar.


Då var det måndag igen då

Ligger i soffan och är mätt och trött. Det har varit en bra dag på jobbet men jag är aldrig pigg på måndagar. Slutade 16:30 precis som alla andra måndagar, men dagen gick ganska fort. Direkt när jag kom hem så tog vi en långpromenad. När vi kom hem från promenaden så fixade jag lite mat och nu ligger jag här. Kommer nog ligga här tills jag ska gå och lägga mig också.


O'learys

Har det trevligt på O'learys med Robin, Sandra, Micke, Camilla och Markus. Vi har bowlat och ätit god mat.


Snart slut

Då var den här arbetsdagen snart slut, slutar 16:30. Jag tycker att dagarna går så himla fort. Har min rast nu och hade först tänkt gå ut och gå men la mig i soffan i personalrummet istället. Får vara duktig imorgon, idag kände jag verkligen inte för att vara det. Det är skönt med en promenad men det kan vara skönt att bara ta det lugnt en stund också.


Underbara soffa

Då var den här arbetsveckan över, och det är faktiskt skönt. Har varit trött hela veckan, det verkar alla vara nu. Igår pratade vi om att vi verkar gå in i en väldigt trött period allihop. Ikväll ska vi bara ha det lugnt och mysigt. Hela helgen kommer bli lugn. Robin har beredskap men jag hoppas att han inte blir utringd på jobb.


Examen

Skickade in min examensansökan för en liten stund sedan. Nu är jag verkligen helt klar!


Redan Mars

Då var det måndag igen. Börjar 08:00 idag så ska gå om en liten stund. Det har varit en bra helg. I lördags var Martin, Evelina och Robin här, och det blev lika trevligt som vanligt. Igår låg vi i soffan och kollade på film nästan hela dagen. Så en bra helg på alla sätt!


RSS 2.0