Tillbringade årets sista dagar i Norrköping

I söndags tog jag tåget till Norrköping för att umgås med familjen och vännerna i några dagar. När pappa hade hämtat upp mig på stationen så åkte vi och handlade och hämtade upp Theodor som skulle sova hos oss. Resten av kvällen bestod av mys, god mat och Frost. Mormor och morfar kom in en sväng också.

Igår så träffade jag Sandra, Theodor, Elliot och Jessica i Linköping. Det blev en toppeneftermiddag/kväll. Vi åt lunch på Ikanohuset, tittade i lite affärer och innan jag och Jessica åkte hem så följde vi med Sandra och pojkarna hem för att umgås en stund till och kolla på deras nya fina lägenhet. 

Idag har pappa och jag varit hos farmor och farfar och fikat, och kollat i affärer. Robin kom till mamma och pappa strax efter 15:30 och så bjöds det på god mat innan vi åkte mot Töreboda vid 18:00. 

Just nu sitter vi i bilen, är nästan framme. Innan vi åker hem ska vi förbi Lyrestad och säga grattis till Jonas som fyller år. 


Snö

Äntligen! Synd att den kom när julen är över bara. 



Julen 2014

Våran jul har varit underbar! I tisdags kom mamma, pappa och bröderna hit. Även Robins pappa, Åsa och Tindra kom hit en sväng för att fira mig i efterskott. På kvällen tittade vi på Bingolottos uppesittarkväll, åt skinksmörgåsar och en massa godis. På julafton kom även Robins mamma, Jonas, Sandra, Micke, Camilla och Dalle hit. På juldagen kom moster, Johan och kusinerna hit för att fira jul med oss. Jag är så otroligt glad att familjen ville komma hit, jag har njutit varje sekund har varit här! Det blev väldigt tomt när de åkte hem igår. 
Tack alla för allt ❤️ 

Igårkväll firade vi jul med Robins pappa, Åsa och Tindra. Där blev det ännu mer mat och godis. Innan vi åkte hem så följde vi med Camilla och Dalle hem för att kolla JVM-matchen mellan Sverige och Tjeckien. När vi kom hem vid 01:00 så tog det inte lång stund innan jag somnade. 

24

Då var min födelsedag snart över, jag har haft en bra dag med fina presenter. Nu ska vi lägga oss i soffan med en skål ostbågar och en bra film eller serie. 


Min 6-våningstårta! Vaniljkräm och hallon/blåbär-fyllning, och nutellagrädde, smält choklad och hallon på. 

Äntligen




Paketinslagning och julmusik

Just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet och slår in alla julklappar, med julmusiken i bakgrunden och en skål med tomteskum. Idag är det bara en vecka kvar till julafton, galet! 

Jag längtar till fredag för då går jag på julledighet. 

Dop och kalas

I fredags när jag kom hem så slängde jag mig i soffan direkt, jag kände inte för att göra något alls. Och det gjorde jag inte heller. Jag pratade med mamma och pappa, men annars kollade jag bara på tv. Robin har jouren och han blev utringd på ett fel när jag låg i badet, så då gick jag upp och la mig och kollade på tv i sängen istället. 

Igår blev det en väldigt lugn dag. Jag plockade och städade lite, och så bakade jag lite inför min födelsedag. 
Jag gjorde saffransskorpor för första gången och de blev faktiskt goda. Jag ska nog göra en omgång till i veckan. 

På kvällen kom Camilla, Dalle och Freia hit, vi tittade på hockeyn och åt en massa gott. 

Idag var det dop för Maries dotter. Ett jättefint dop med massa gott fika och god smörgåstårta. Tack igen för att jag fick komma. Direkt efter dopet så åkte jag till Mariestad där det var kalas för svärfar. 

Nu ska jag ta och sova så jag orkar upp till jobbet imorgon. Robin blev precis utringd på ett fel så jag får sova själv. 

Bad

Bra start på helgen



Trevlig kväll

Två veckor kvar till julafton, bara jag som tycker att det är helt galet?! Bara snön som saknas.

Just nu gör jag inte mycket mer än jobbar känns det som, har inte ork till så mycket mer. Igår kom Evelina förbi, det var skönt att bara sitta och prata av sig. Och idag fick jag prata av mig ännu mer. Fick besök av Elina, Marie och Maries underbart söta lilla dotter. Vi tog igen en himla massa eftersom vi inte har träffats på länge. Men jag behövde en helkväll med dem! 

Nu ska jag borsta tänderna och tvätta bort sminket, sen är det dags för sängen. Imorgon har jag stängningen.

Jag älskar vårt vardagsrum








Glöggkväll

Igår hade jag tjejerna på jobbet på besök (eller nästan alla, några kunde tyvärr inte komma). Jag bjöd på ost/skink-paj och kyckling/ädelost-paj, mjuk pepparkaka med apelsinglasyr och glögg. Det blev en riktigt lyckad kväll och vi hade det så himla trevligt! Jag är glad över att jag har så fina kollegor. 

En present fick jag också som tack för att jag hade fixat allt. En jättefin lyckta från Mio, jag älskar den! 



Pepparkakor

Idag hade jag öppningen så jag slutade tidigt och då passade jag på att ta en eftermiddag med Tindra. Jag hämtade henne på förskolan och så åkte vi och handlade innan vi åkte hem och åt mellanmål och satte igång med pepparkaksbaket. Det var inbokat sedan länge och jag hade sett fram emot det. Det blev en riktigt mysig eftermiddag! Hon är för go! Pucko är som vanligt favoriten och idag tyckte hon synd om Robin som är sjuk. "Obbin huk, obbin eber" sa hon flera gånger. Dessutom så fick han en extra lång kram när hon skulle åka hem. 

Pepparkaksdegen skulle hon minsann bära själv. 






Jag ringde till mamma när Tindra åkte hem och vi la precis på, och jag är riktigt sugen på att gå och lägga mig. Igår satt jag och beställde julklappar och klockan gick väldigt fort så jag kom i säng alldeles för sent, och sen öppning idag på det. Skönt att jag börjar 09:00 imorgon i alla fall. 

RSS 2.0