Mums

Köpte Blossa Apelsin-glögg när jag var och handlade på Konsum förut. Och den var gooooood! Jag gillar inte glögg i vanliga fall men den här var god, väldigt god.


Arbetet

Sitter hos Linnéa och kämpar på med examensarbetet. Just nu känns det gaska bra för vi ligger bra till och allt går som det ska. Hoppas det fortsätter så!


Tänk vad en fläkt kan göra

I lördags sattes fläkten upp, och vilken skillnad det blev i köket!


Bra helg

Sitter och letar litteratur till metod-delen i examensarbetet. Just nu är jag så extremt trött på det och vill bara slänga ut böckerna genom fönstret. Det är inte långt kvar tills det ska lämnas in, jag hoppas verkligen att vi hinner klart tills dess. Annars får vi vänta på att lämna in det och får inte gå upp på opponering förrän i mars. Och det innebär ju att våran examen försenas. Det vill jag inte!! Jag är så trött på att vara stressad hela, hela tiden. Nästan all ork går till examensarbetet och det känns inte som jag har tid med så mycket annat.
 
Även fast jag hela tiden har den där stressen som inte går att koppla bort så har det ändå varit en bra helg. I fredags köpte vi hem mat från Amanda och bara myste. Igår var jag i Skövde med Sofia och fixade lite julklappar. På kvällen så kollade vi på The Big Bang Theory säsong 5 och åt alladeles för mycket onyttiga saker. Robin har haft beredskap hela helgen (och har fram till torsdag) men han har som tur är inte behövt åka ut på något fel.
 
Nu ska jag ta och vara duktig en stund till. Tänkte sitta med litteraturen fram till Solsidan börjar, då lägger jag bort böckerna och datorn och myser med Robin.
 
Innan jag fortsätter så måste jag bara berätta att jag har världens sötaste morfar! Han ringde i fredags och när vi hade pratat en stund så säger han att han ringde för att han ville peppa mig. Tack morfar, det hjälpte ♥

Letar litteratur

Just nu ligger jag i soffan och söker på litteratur till examensarbetet. Jag kan komma på hundra andra saker som är roligare men det är ju något som måste bli gjort.

Idag var Linnéa och jag inne på skolan för att ta igen en redovisning som vi båda hade missat. Fick veta direkt att vi var godkända, det kändes så otroligt skönt! En sak man kan bocka av. Efter redovisningen så blev det en tur till Esplanaden och jag köpte en väska som jag har tittat på länge och varit nära på att beställa flera gånger. Kände att jag ville belöna mig själv med den idag.

När vi kom tillbaka till Töreboda och jag hade kört hem Linnéa så åkte jag förbi förskolan för jag var tvungen att fråga lite saker. Det var en flicka som sprang fram och kramade mig direkt när jag kom, när jag bar upp henne så ville hon inte gå ner så hon fick följa med när jag var tvungen att skriva ner lite saker. Hon var så söt för när jag bar henne medans jag stod och pratade med Annika (min handledare) så lutade hon huvudet mot min axel och strök handen över mitt hår flera gånger.  Efter en liten stund så hoppade hon ner och sprang och ritade en teckning som jag fick innan jag gick. Underbara barn! Någon dag när jag hinner så ska jag gå dit och hälsa på. Måste gå till min förra praktikplats också och se hur fint de har fått det på den nybyggda förskolan. När jag kom hem så städade jag och bakade ett nytt bröd som jag inte har bakat innan. Det är tredje gången jag bakar på fyra dagar (fjärde gången på sex dagar om man räknar med godiset i fredags), Robin förstår inte hur jag kan tycka att det är så rolig. Det är bara väldigt roligt att baka helt enkelt.
 
Nu ska jag fortsätta leta litteratur en stund till och sen plocka ur diskmaskinen. Sen får jag ser vad jag gör efter det, måste ha något att fördriva tiden med fram till 21:00 när Stalkers börjar.
 
 

Tillbaka till skolan

Står och väntar på att Linnéa ska komma och hämta mig. Vi ska in till skolan för två seminarium. Det var sista dagen på förskolan i fredags, men ska tillbaka i december och ta igen tre dagar. Det kommer kännas lite konstigt att komma tillbaka till skolan.


Hemmagjort godis

Svårt att låta bli att äta!


Pepparkaka

Den här glassen är en av de godaste jag har ätit! Kan inte sluta äta, har snart ätit upp allt.


Söndag kväll

Sa hej då till Robin för en liten stund sedan, han ska till Ängelholm för utbildning i jobbet. Han kommer hem på onsdag kväll, hoppas det går fort dit. Vi har haft en lugn och mysig helg, vi har bara varit hemma, kollat på bra filmer och ätit en massa gott.
 
Nu ska jag ta och kolla på Solsidan i min ensamhet, ska även vara duktig och plugga lite. Imorgon blir det en ganska lång dag på förskolan, 08:00-17:00, så hoppas att jag kan somna ikväll.
 

Helgen är här

Äntligen fredag! Nu blir det myskväll med Robin ❤


Alltid lika trött

Idag börjar jag klockan 08:00 så ska alldeles strax gå till förskolan. Slutar 17:00 så det blir en lång dag. Är som vanligt trött (ursäkta tjatet om det), och hade gärna haft helg någon dag till. Den försvann alldeles för fort. Det är tur att det är roligt på förskolan iallafall.


Underbar pojkvän man har

När jag kom hem idag så hade jag en present som stod och väntade på mig i vardagsrummet. En STOR låda med surt godis! Röda, sura skitfnycklar; en av mina favoriter, jag kan äta hur mycket som helst och tröttnar inte. Tack snälla älskling!


Älskade familjen

Det var skönt att vara ledig i några dagar, och att jag var hos mamma och pappa de dagarna gjorde att det kändes extra bra. Det blev ganska många mysiga dagar med familjen ♥ Jag är också glad att jag hann träffa kusinerna mycket när jag var där. Och i lördags var det kalas för Theodor som fyllde två år, stora killen! 
 
Theodor var trött efter kalaset.
 
Kusinmys ♥
Theodor somnade i mitt knä i soffan i måndags när de sov över hos mamma och pappa (de sov över i tisdags också så fick en rejäl kusin- och mosterdos), och det var så mysigt så låg kvar i soffan med honom tills han vaknade.
 
Pappa och Chrille skjutsade hem mig igår, och då passade de på att hämta två kattungar hos Linnéas mamma som de hade tingat. Och herregud vad söta de var! Jag måste säga att jag blev bra sugen att skaffa en till, men det får räcka med Pucko nu. När de hade åkt hem så åkte vi och köpte kinamat och myste framför en film.
 
Idag var det praktik. Eftersom jag var hemma och var sjuk så hade jag fyra dagar att ta igen, så var där idag och ska dit imorgon. De sista två tar jag igen lite längre fram. Men eftersom jag är halvdålig igen så var det knappt att jag orkade vara kvar. Så typiskt, jag blir så irriterad på det här!! Men jag bet ihop och tänker göra det imorgon också. Har inte tid att vara med sjuk nu. Men det var ganska lungt eftersom det är höstlov nu, då är många lediga.
 
Just nu kollar vi på hockeyn, men direkt när det är slut så tänker jag gå och lägga mig. Är allt annat än pigg.
 

RSS 2.0