Mammas stora kille

Igår satt Eddie själv, utan stöd, i nästan 1 minut. Och idag satt han nästan lika länge. Mammas stora kille ❤️ 




Snart slut

Snart är 2015 slut, vart tog året vägen?!

Julen är (sedan några dagar) över för den här gången. Vi fick en mysig och bra jul, och första julen som föräldrar var en väldigt speciell känsla. Tack för att du kom till oss Eddie ❤️ 

På julafton var vi i Lyrestad på dagen och Mariestad på eftermiddagen/kvällen. På juldagen åkte vi till Norrköping och stannade där till igår. 








Min alldeles egna

Nu har jag äntligen min alldeles egna köksmaskin! Jag har velat ha en i flera år men innan vi flyttade till huset så hade vi inte plats, och sedan vi flyttade till huset så har det varit annat som har behövts köpas som har varit viktigare. Men nu köpte Robin en i 25-årspresent. 



Tack igen älskling ❤️


Tidig julklapp

Både jag och Robin är värdelösa på att hålla på presenter och julklappar, vi kan aldrig hålla oss till rätt dag. Julklapparna ger vi ofta den 23:e, för då är det ju nästan julafton. Födelsedagspresenterna har vi redan fått när våra födelsedagar kommer. Jag fick veta vad jag ska få igår, visar vad det var imorgon. Och nu blev det så med Eddies julklapp också. Den öppnades idag. Han förstår ju inte att han får julklappar, men vi ville ge honom det ändå. Bara för att vi kan. Vi hade ändå tänkt köpa en lära gå-stol, så det fick bli en julklapp. 



Den blev perfekt! 


Knappt två timmar kvar

Den här veckan har gått väldigt fort tycker jag! Måndag-onsdag var jag och Eddie bara hemma och tog det lugnt. Det behövdes efter dopplanering och dop, jag var så trött efter allt det. I onsdags kväll var det jul-APT med jobbet. Det blev en mysig kväll. 

Man måste ju vara uppklädd när man ska ut och äta med mammas jobb! Mitt lilla charmtroll. 

I torsdags blev det en tur på torget med Camilla och Melker på förmiddagen och en lugn kväll i soffan. I fredags så åkte vi in till Skövde för julklappsshopping. Nu har vi bara två julklappar kvar, sen är vi klara. 

Igår blev det en helkväll med Evelina och Robin. Vi var på Mandy's och åt och drack en massa gott. Deras alkoholfria drinkar var hur goda som helst! 



Idag har Robins syskon och föräldrar firat mig. Tack igen för de fina presenterna! 

Chokladbottnar, nutella- och marshmallowfyllning, och chokladkräm och riven choklad på. Hej kaloribomb! Men en väldigt god kaloribomb om jag får säga det själv. 

Tänk att jag fyller 25 om lite mer än två timmar. Galet! 


4-månaderskontroll

Dagen innan dopet så var vi på BVC för Eddies 4-månaderskontroll. 7290 gram och 65 centimeter visade det. Jag tycker att det är ganska otroligt att han har gått upp över 4 kilo sedan han föddes. Jag var ju rädd att det skulle krångla med amningen eller att det inte skulle funka alls. Så 4 kilo på bara amning känns väldigt bra. 

Mammas lilla knubbis ❤️ 



Fyra månader

I söndags blev våran busunge 4 månader. När hände det?!? Nu för tiden stanna upp lite tycker jag! 


Det har inte blivit några förändringar i sovrutinerna. Han vaknar 2-3 gånger per natt, äter och somnar snabbt om igen. På dagarna sover han väldigt korta stunder, men han är glad ändå. Vi har börjat med smakportioner och det är väldigt populärt! Han älskar verkligen mat. 




Han tycker att det är väldigt roligt att se sig själv i spegeln. Och han blir glad när man läser, sjunger och spelar gitarr för honom. Allt han får tag på ska stoppas i munnen. Leksaker, kläder, snuttefilten, våra händer, sina händer. Och sina händer är väldigt roliga att ligga och titta på. Eddie är en ganska lättroad bebis. 



Eddie har börjat med en ny sak när han är trött, är ledsen och ska tröstas eller blir sövd i famnen. Då ska han ligga med huvudet mot axeln och greja med antingen håret eller klia på halsen/i nacken.

De senaste veckorna så har han börjat med att försöka sätta sig upp om han ligger ner, så det ser ut som han gör sit ups. 




Fina unge, vi älskar dig så mycket ❤️ Tack för att just du kom till oss! 


2015-12-12

Ett stort tack till alla som gjorde Eddies dopdag så fin! 


(Bilder från dopet kommer snart!)


Besök

Idag var jag och Eddie på jobbet och hälsade på. Han var på superhumör och pratade, log och flörtade. Men det tröttade visst ut honom för han somnade så fort vi gick därifrån. Annars har vi bara fortsatt med att greja inför dopet så nu är jag klar med allt som kan göras innan fredag. Så skönt! Imorgon ska jag in till Skövde och köpa det sista, bland annat godiset till godisbuffén. (Vi lånar din idé Marie). 




Nu ska jag sova, klockan är redan alldeles för mycket! Och det blev en lite halvkaotisk start på dagen. Jag skulle vara på jobbet klockan 9 för att hinns prata med alla på förmiddagsrasterna. Jag hade tänkt att gå vid 08:45, och innan det skulle jag duscha, sminka mig, blåsa och platta håret, mata och klä på Eddie och helst äta något. Jag vaknade 07:59! Men jag hann med allt förutom att äta något, och kom iväg vid 08:50. Kaffet drack jag under tiden. Bra jobbat måste jag säga. Jag förstår inte varför jag är så trött? Eddie sover fortfarande bra på nätterna så det är inte för att jag inte får sova. Jag hoppas att det går över snart i alla fall. 


Gekås

I lördags fick jag och Eddie följa med Camilla, Dalle och Melker till Ullared för en shoppingdag. Jag fick med mig massor med bra saker hem! Det blev julklappar, lite kläder till Eddie och lite saker till mig själv bland annat. 

En lite tunnare overall i storlek 68. Den kommer vara för stor ett ganska bra tag till men den kommer passa vädermässigt när han har storlek 68.  Den är inte så svart som den ser ut på bilden utan mer mörkgrå. 

En dunjacka i storlek 68 blev det också. 

Det blev en riktig toppendag och jag är glad att jag fick följa med. Jag träffade även Lina och Sandra som också var där. Lite komiskt att vi skulle dit samma dag men det var roligt att träffa dem. Bilresorna gick bra också, trots stormvarningarna. 


Vilde

Det är inte lika lätt att ta kort på Eddie nu. Han ligger inte still längre, utan viftar med både armar och ben. Så det slutar med att man får ta 20 kort och hoppas att något av de blir bra, och sen får man rensa bort de som blir suddiga. 

Det här med att ha allt i munnen. Sina egna händer, våra händer, snuttefiltarna, leksakerna, allt han når. 

Vi har plockat bort kläderna i storlek 56, så nu kör vi på storlek 62 här hemma. På bilden har han en av mina favoriter bland hans pyjamaser, den är från Lindex. Jag älskar den här typen av tryck. Det kändes väldigt vemodigt att plocka bort 56-kläderna men nu får han använda allt fint han har i 62. 




Älskade du

Om du bara visste hur mycket jag älskar dig, min fina tokunge ❤️ 


RSS 2.0