Glass = min stora last




Global kurs

Kursdag 1 av 2 


Mysig söndag

Den här helgen har gått så himla fort! I fredags var jag barnvakt åt Tindra och det gick lika bra som sist. Underbara unge! 

Igår var jag hos Camilla hela dagen. Vi lagade mat, fikade och satt och pratade om allt och inget. Hon klippte mig också, så nu är jag fin i håret. Det blev en page och jag är så nöjd! 

När jag kom hem så var Martin, Simon och Sofia här. Ju mer klockan blev desto mer osocial kände jag mig. Var trött, förkyld och hade ont i halsen. Jag började få ont i halsen i fredags. Hoppas det inte blir värre. Vill inte bli sjuk. 

Idag gör vi inget alls, det enda jag måste göra är att läsa en bok som vi ska diskutera på nästa APT. Jag var inne i Mariestad för att köpa en sista present till Theodor som fyller 3 år idag (Grattis älskade skitunge ❤️). Ska fira honom nästa helg när jag (och förhoppningsvis Robin) åker till mamma och pappa. Jag handlade hem en massa goda onyttiga saker också som vi ska äta. Det blir en myssöndag i soffan.



Barnvakt

Då var ännu en arbetsvecka snart slut. Jobbar 07:30-15:30 idag och direkt när jag slutar så ska jag åka till Mariestad. Ska vara barnvakt åt Tindra ikväll. 


Skorpor

Bara jag som älskar allt som smakar pepparkaka? 



Körslaget

Kom igen nu Töreboda! 



APT

Har precis duschat och plockat ur diskmaskinen och nu tänker jag lägga mig i soffan. Har inte varit hemma så länge för det var APT idag. 

Är själv hemma för Robin jobbar, hoppas han kommer hem innan jag somnar. Förutom typ två minuter imorse (han gick upp när jag skulle till jobbet) så har inte jag träffat honom idag.


Rågrutor

Hade inte så mycket att göra så bakar rågrutor. Jag tycker verkligen att det är roligt att baka. 



Det har gått bra med stödskenan idag, trodde att det skulle bli jobbigare och att den skulle vara mer ivägen. Men jag var tvungen att omboka tiden hos arbetsterapeuten, ska på kurs den 28/10 och den vill jag inte missa. Men fick en tid den 4/11, bara en vecka senare som tur var. 


Tv-mys

Har det mysigt i soffan. Vardagslyx! 



Arbetsterapeuten

Var hos arbetsterapeuten efter jobbet idag. Det kan vara karpaltunnelsyndrom och/eller De Quervains syndrom. Fick med mig två stödskenor, den lilla ska jag ha på dagen och den stora på natten. Hon mätte min styrka i händerna och i höger hade jag en styrka som motsvarade cirka 18 kilo men på vänster var det bara 3-4. Det är ju världens skillnad... Jag är glad att det inte är högerhanden det är fel på. Fick en ny tid den 28/10, får se om det är någon skillnad då. Är det inte bättre så kontaktar hon läkaren. 


Tur det

Den här veckan har jag tänkt mycket på att det här skulle ha varit min sista vecka på vikariatet. Idag skulle ha varit min sista dag. Jag är så otroligt glad att hon jag är för bestämde sig för att vara mammaledig terminen ut. Så jag får vara kvar i några veckor till. Jag trivs så otroligt bra med tjejerna jag jobbar med! Kommer sakna dem och barnen. 


Robin Hood

Jag slutade 13:30 idag och jag har legat i soffan nästan hela tiden sedan jag kom hem. Tänker fortsätta så resten av kvällen. Jag mår sämre idag, men förhoppningsvis så mår jag bättre imorgon. 

Vi har precis ätit, nu kollar vi på den otecknade Robin Hood från 2010, den är faktiskt bra. Jag ska snart ta och hämta godiset. Vi har inte ätit godis på ett tag, då är det alltid extra gott. 


Pepparkaka ❤️

Perfekt för en pepparkaksälskare som mig! 



Skit också

Jag hatar att vara förkyld. Jag hatar att ha ont i halsen. Jag hatar att ha ont i öronen pågrund av förkylningen. 

...ett litet plus är att jag inte har ont i nacken längre. 




Spännande

Har precis kollat på hockeyn som var väldigt spännande. Det var Färjestad-Brynäs, och Brynäs vann med 3-5! Gött grabbar! 

Ska sova snart, är trött och har ont i nacken. Gjorde något imorse innan jag gick upp, jag skulle vända mig om och så knastrade (??) det till och sen har jag haft ont sedan dess. Hoppas det är borta imorgon. På tal om det, det var en pojke på avdelningen som var så söt idag. Jag satt på knä framför honom för att jag skulle hjälpa honom att ta på sig byxorna, och så höll han på axeln på den sidan det gör ont i nacken och då gjorde det ont. Så jag bad honom hålla på andra axeln för att jag har ont, då sa han: "Va det jag? Rev jag dig? Gjorde jag det? Får jag se?". Underbara ungar! 

Var hos läkaren för att kolla handen idag (ursäkta för allt tjat om jag har ont nu). Vi ska börja med att jag ringer arbetsterapeuten för att se om jag ska testa med en stödskena. Har jag fortfarande ont, trots den så ska läkaren kontakta ortopeden. Ska ringa arbetsterapeuten på fredag, hoppas jag får tag på henne. Blev väldigt medveten om hur svag jag är i vänstra handen pågrund av det här idag när hon gjorde undersökningen. 



Helg

Den här veckan har gått väldigt fort. Slutade 15:30 idag och då var det väldigt skönt att ta helg. Igår var det fotografering på jobbet, vill inte ens tänka på hur korten blev. Det blev gruppbild med både barnen på avdelningen och personalen. 

Den här helgen kommer bli väldigt lugn. Robin jobbar 06:00-17:00 både imorgon och på söndag. Mina enda planer är att jag ska in till Mariestad imorgon och fixa lite saker och så ska jag läsa en bok inför nästa APT, annars ska jag bara ta det lugnt. 


Glad

Jag är så glad! Jag pratade nämligen med Theodor i telefonen förut och när vi hade pratat klart så sa han "puss hej då älskar dig". Sen när jag pratade med Marie så hörde jag att han sa "Fia älskar dig" i bakgrunden. Då låtsades han nämligen att han pratade med mig i en annan telefon. Jag blev så glad att det kom glädjetårar. Sen ville han prata med mig två gånger till och då sa han också "älskar dig". Han har aldrig sagt det till mig innan. Underbara lill-kusin! Om du bara visste hur mycket jag älskar dig och dina bröder ❤️ 



Mysunge

Vi har det mysigt här i soffan



Tindra

Barnvakt till den här godingen. 



RSS 2.0