Tillbaka till vardagen

Nu är Robins pappaledighet slut och vi ska återgå till lite vardag. Men vi kommer sakna att ha pappa Robin hemma. Det har varit två väldigt mysiga veckor som faktist inte har gått så fort som jag trodde att de skulle göra, som tur är. Vi har haft besök av våra familjer, myst i soffan framför en massa filmer, varit på dop för kusin Melker, varit ute på promenader och bara njutit av att vi äntligen är en liten familj. 

Finklädd kille på dop.

Får se vad jag och Eddie hittar på på dagarna nu när vi är hemma. Idag ska vi till Socialtjänsten när Robin har slutat för att göra faderskapsbekräftelse eftersom vi inte är gifta. Annars har vi inget planerat. I veckan blir det ett besök på mitt jobb, en tur till Lyrestad för att hälsa på Camilla och Melker och på torsdag är det dags för det andra BVC-besöket. 




Älskade E

Vår fina pojke ❤️


Innan Eddie kom så kunde jag aldrig ana att det gick att känna så mycket kärlek! Jag skulle kunna sitta och bara titta på honom i flera timmar, jag får aldrig nog. Och allt är så overkligt fortfarande så jag har nästan lite svårt att förstå att han kommer stanna hos oss, det är ingen som kommer ta honom ifrån oss. De här moderskänslorna är något helt otroligt. 


Hittills har han vaknat 1-3 gånger per natt, då vill han bara äta och sen somnar han om. Han har velat äta vid 07:30 varje morgon och sen somnar han om och sover till 10-11. Under dagen är han ofta vaken ganska långa stunder och ligger och tittar. Då är mamma Fia glad och sitter och tittar på de där fina ögonen. 

Det känns konstigt att han bara är 1,5 vecka gammal, det känns som vi har haft honom mycket längre. För bara 2 veckor sedan så gick vi och väntade på att han skulle komma. 

Vi är så obeskrivligt stolta över dig. Vi kommer alltid göra allt för dig, du är det mest värdefulla vi har. 

Håller ofta ett stadigt grepp om nappen. 


Egna tröjan


Brynäs-tröjan invigs när Brynäs spelar försäsongsmatch. 

Det mest värdefulla vi har

Jag vill aldrig lämna den här bebisbubblan! Jag kan fortfarande inte förstå att han är här, det är för bra för att vara sant. 


Han är en riktig myskille som älskar att vara nära och gärna håller i mitt eller Robins finger när han ska sova. 


Älskade son

Eddie  ❤️



Nu är han här

Torsdagen den 13/8, klockan 09:40 kom världens finaste pojke 💙 Jag kan fortfarande inte förstå att han är här, och att han är våran! 





Mamma och pappa älskar dig mer än ord någonsin kommer kunna beskriva! ❤️

Denna väntan

Jag googlade på namn som betyder envis men hittade inget bra. Synd, för är det något våran bebis verkar vara så är det envis, hur skönt kan det vara inne i den där trånga magen? 

Och alla dessa tecken på att det är på gång men inget mer händer...


Envisa unge

Just nu känns det som att bebisen aldrig kommer komma! I fredags var jag hos barnmorskan och allt var bra med bebis, men jag hade lite äggvita i urinen och lite högt blodtryck. De på förlossningen tyckte inte att jag behövde komma in men jag blev tillsagd att vila i helgen. Jag har svårt att ligga i soffan i flera timmar, blir uttråkad efter max två timmar och tänker på allt jag vill göra. Men jag försökte ligga still så mycket som möjligt. Idag hade jag tid hos barnmorskan igen och då var det ingen äggvita men fortfarande lite högt blodtryck, så jag ska fortsätta vila och så fick jag en tid för att kolla blodtrycket igen på onsdag. Men barnmorskan trodde inte att jag skulle behöva gå dit för hon tror att vi har fått då. Jag har haft flera sammandragningar i timman sedan i lördags kväll så hon och de på förlossningen tror att jag är i latensfasen. Jag hoppas att de har rätt. 

Kom nu då! 


RSS 2.0