Eftermiddag med svägerskan

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon! Gick omkring i morgonrock och bara tog det lugnt fram tills jag skulle börja göra mig iordning. Camilla och Dalle kom hit vid 15:00, då åkte jag och Camilla in till Skövde direkt. Det blev en riktig svägerska-eftermiddag med shopping och fika, precis vad jag behövde. Vi tittade på kläder till både oss och bebisarna, det är verkligen bra mycket roligare att ha någon att titta tillsammans med än att titta ensam. Jag som hade sagt att jag inte skulle köpa så mycket till bebisen än kunde inte hålla mig idag. Det blev ett set med body, byxor, mössa och strumpor. Det finns även matchande scarfes men de var slut i affären så får beställa på hemsidan. 




Efter Skövde så åkte vi hem tills oss och lagade mat. När Robin, Dalle och Simon började spela bordshockey så satt jag och Camilla och bara pratade. Härlig kväll! 




Vårt mirakel

Ett barn är ett mirakel väl värt att vänta på. Det största och det bästa en mor och far kan få. 



H&M och nattjobb

Just nu ligger jag i soffan, kollar på tv och är alldeles proppmätt. Kollar även H&M's hemsida och det är totalt livsfarligt! Skulle kunna handla för hur mycket som helst till bebisen men får försöka hålla mig från att göra det. Jag däremot skulle behöva lite småsaker, linnen och t-shirtar bland annat, så beställer möjligtvis det. 

Robin ska åka och jobba vid 19:00, det har han gjort varje kväll sedan i söndags. Inatt är sista natten för den här veckan, det ska bli skönt att nattjobbet är klart för den här veckan. 


Redan söndag

Den här helgen gick alldeles för fort! Jag hann knappt reagera på att det var helg. Tycker inte om när det blir så. 

I fredags åkte jag hem till Evelina. Vi lagade god mat och kollade på film. Det var en perfekt start på helgen. Igår tog vi en lång sovmorgon och bara tog det lugnt fram till 17:00 när vi åkte till Åsa och Reino för att äta mat och kolla på hockey. Idag har vi också tagit det lugnt och kollat film. Men några maskiner tvätt och lite röj i förrådet har också hunnits med. När vi flyttade in så blev det bara att allt som vi ville få undan ställdes in i förrådet. Men nu är det bara rörigt därinne så måste städa och ställa iordning. 

Vecka 14

Nu går veckorna väldigt fort! Redan vecka 14. 








Nya sovrummet







Nytt sovrum

Idag fick jag sluta en hel timma tidigare. Jag hade stängningen och sista barnet skulle ha gått hem 18:00 men blev hämtad strax efter 16:00 istället. Så sista barnet gick 16:45 och jag var ifrån jobbet några minuter senare. Så skönt! 

Vi har pratat om att vi vill ha det största sovrummet som sovrum nästan sedan vi flyttade in. Förstår inte ens varför vi inte tog det från början. Jag har aldrig tyckt att det har känts bra och fint i det rummet vi valde när vi flyttade in. Men igår pratade vi om att vi ska byta snart och bestämde att vi eventuellt skulle ta det i helgen. Men idag bär jag var på jobbet så skickade Robin en bild nya sovrummet! Han har jobbat natt men ska jobba dag imorgon så han var tvungen att vända på dygnet. Så han hade lite tråkigt och fixade med rummet idag istället. Det kommer bli så fint! Jag lägger ut bild så fort vi är klara med allt. 


Första klädesplagget

Efter ultraljudet så ville vi köpa något till våran lilla skrutt, men affärerna hade inte hunnit öppna när vi var klara och vi hade ganska bråttom hem. Så på kvällen satt vi och tittade på H&M:s hemsida. Vi kunde inte bestämma oss för en sak så vi valde en var. Robin valde tröjan (jag tror att R:et på bröstet påverkade mycket haha) och jag valde filten. 



Första klädesplagget blev alltså en tjocktröja som pappa Robin har valt. Den är så fin, och så liten! Vi valde att ta den i storlek 56. Den fanns i storlek 50 men det kändes bättre att ta 56. Hellre eventuellt lite stor ett tag än att den blir för liten direkt, eller att den är för liten direkt när bebisen kommer. 

Barnmorskan

Idag har det verkligen varit fullt upp hela dagen! Jobb 07:30-14:50 (egentligen 16:00, besök hos barnmorskan 15:00-15:40, handla, hem en snabbis och till sist tillbaka till jobbet för APT 17:00-20:00. Det var väldigt skönt att gå och lägga sig nu. 

Besöket hos barnmorskan gick väldigt bra, våran barnmorska är verkligen toppen! Vi bokade in rutinultraljudet och lite fler besök. Nu har vi kommit in i den perioden när man bara väntar, nästa besök hos barnmorskan blir inte förrän i april och nästa efter det i maj. Men vi har ultraljudet att se fram emot. 27/2 får vi se våran lilla vilde igen ❤️ På ultraljudet 15/1 så for h*n runt som en studsboll så jag trodde nästan inte att vi skulle få en bra bild. Men det fick vi. Jag vet inte hur många gånger om dagen jag kollar på bilden. Jag längtar så efter våran lilla bebis! Vi ska inte ta reda på vad det är för kön men Robin tror att det är en flicka och jag att det är en pojke.

Jag kommer aldrig glömma när jag låg på britsen och läkaren hade startat maskinen och vi väntade på att det skulle synas något. Tillslut kom det fram och tårarna började rinna samtidigt som jag skrattade och jag sa "Hjälp vad han far runt! Det var verkligen en levande bebis". Den lättnaden kommer jag aldrig glömma. 

Vecka 13



Efter några veckor med knappt någon matlust och illamående så fort jag har ätit, så börjar jag äntligen kunna äta hyffsat som vanligt igen. Att vi har kommit förbi vecka 12 är en stor lättnad. Jag känner mig så fin med min mage, och nu när vi har gjort det officiellt så är det så skönt att äntligen få visa upp den. 







Jag längtar efter rutinultraljudet så vi får se lilla grodan (eller Slash som Robin säger) igen ❤️

6 år

Idag har det varit du och jag i 6 underbara år ❤️ De har gått så fort samtidigt som det känns som att det alltid har varit vi två. Jag älskar dig så mycket och jag längtar efter att få dela resten av mitt liv med dig. 



Bebis

Två ska äntligen få bli tre ❤️ Går allt som det ska så får vi träffa vårt efterlängtade lilla mirakel i augusti. Älskade lilla du, om du bara visste hur mycket mamma och pappa längtar efter dig! ❤️




Plocka bort

Idag städades julen bort. Även fast jag älskar julen och vintern så längtar jag till våren nu (speciellt när vädret inte kan bestämma sig). Jag ska köpa lite nya blommor någon dag i veckan, vill byta ut några här hemma. Blommor är verkligen något jag skulle kunna lägga massor med pengar på. 

Tillbaka på jobbet

Då var man tillbaka på jobbet igen. Det ska bli skönt med lite vardag och rutiner igen, men det har varit väldigt skönt att var ledig. 

I måndags lånade vi hem Tindra för en övernattning, det är alltid lika mysigt att ha henne här hemma. Även Sandra, Camilla, Dalle och Freia kom förbi. 


Jag fick hjälp med städningen efter frukosten. 

"Pucko fryser" 


Igår var det kalas för Camilla. När vi kom hem så var jag fortfarande mätt efter all smörgåstårta och tårta. 


Idag var det som sagt dags för jobb igen. Hjälp var trött jag har varit hela dagen! Har känt mig som en zombie. Kvällen avlutades hos Evelina med te, Halv åtta hos mig och Sveriges mästerkock.


Karlstad

Igår blev det en tur till Karlstad med Robin, Sandra, Micke, Camilla, Dalle, Reino, Åsa och Tindra. När vi kom fram så checkade vi först in på hotellet och sen åkte vi vidare till Löfbergs arena för att kolla på matchen mellan Färjestad och Brynäs. Vi hade platser i restaurangen bredvid planen så vi åt innan matchen men vi satt kvar där även under matchen. Efter matchen satte vi oss på Bishop's Arms ett tag innan det var dags att sova. Vi kom hem strax innan 14:30, och förutom matchresultatet så var det en trevlig resa. 






(Tindra tyckte att det var väldigt spännande!) 


Nu ska jag greja lite här hemma, vi ska till Sandra och Micke ikväll och fira Sandra och Camilla som fyller år idag. 


Nyårsafton

Vi hade en väldigt bra nyårsafton! God mat och trevligt sällskap. 

2015 kommer bli ett väldigt bra år!

RSS 2.0