Legitimation

Nu är jag både examinerad och legitimerad förskollärare! 

Jag fick beslutet om legitimationen idag. Det är så skönt att allt äntligen är klart, och jag kan inte låta bli att känna mig lite stolt över mig själv. 




Godsaker

Idag kom äntligen mitt paket med sakerna från  englishshop.se!




Sista

Då var sista veckan på semestern igång. Jag gick ju på semester nyss!?!

I förmiddags var jag barnvakt åt Tindra. Vi gick till en lekpark och lekte en stund och när det blev för varmt så gick vi hem och la pussel och lyssnade på musik. Innan jag åkte hem så bjöd Åsa på lunch på Stadt och så hann jag prata lite med Sandra som var hos Åsa och Reino och badade när vi kom tillbaka. 




Det är alltid lika roligt att vara barnvakt åt Tindra. Att man möts av ett stort leende när man kommer dit gör det ännu roligare ❤️


Robin och jag har inte gjort mycket alls nu på eftermiddagen, bara ätit och kollat på film. Jag hoppas att han inte blir utringd på fel. 


English

Jag hittade en sida på internet idag som är totalt livsfarlig för mig. En sida med en massa engelska saker! Godis, chips, te, marmelad, sylt, olika drycker, kakor, flingor och annat roligt. Med andra ord en massa gott som jag har ätit alla gånger jag har varit i England. Det finns butiker i Göteborg, Malmö och Stockholm men som tur är så kan man beställa på internet också. Jag blev helt till mig och beställde lite saker. Men åker jag till någon av de städerna någon gång så tänker jag gå in och handla med mig en massa. 

Jag som har saknat England (framförallt London) massor de senaste dagarna. Det här kanske dämpar min saknad lite ialla fall. Men jag måste komma iväg till London snart! 

Det fick bli Yorkshire te (ÄLSKAR DET!!), Skittles, choklad, och Hula Hoops (smakar ungefär som skruvarna från OLW). Jag längtar efter mitt paket! Cadbury-chokladen är världens bästa choklad, och Aero-chokladen med pepparmintfyllning är hur god som helst. Nästa gång beställer jag andra saker. Får dela upp beställningarna lite, annars hade det blivit jättedyrt idag. 





Varmt

Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv, det är så varmt så orkar inte göra mycket mer just nu. Vill gå ut och gå men får vänta tills det är lite svalare. 

Robin gick på sin beredskap idag. Så nu ska han jobba en vecka, sen är han ledig två veckor igen men då börjar jag jobba. Vi är bara lediga en dag till tillsammans, det är nästa fredag. Då blir det nog en tur till Örebro. Vi ska handla lite grejer så vi kan renovera klart lägenheten, och så blir det ett besök på IKEA. Får se vad jag hittar på sista veckan på semestern när jag är själv på dagarna. Det beror lite på vad det är för väder. 

Kajutan

Det blev en riktig toppenkväll i Sjötorp! Maten var så otroligt god, både varmrätten och efterrätten. Jag tog varmrökt pepparlax med smörslungad färskpotatis och kräfttzatsiki, efterrätten blev en chokladfondant med jordgubbssås. Det var perfekt väder också så vi kunde sitta ute hela tiden. Det här måste vi göra om snart!



Hälften

Nu går tiden alldeles för fort! Det är redan halvvägs på semestern. Det känns som det var nyss jag räknade ner och det var 8 veckor kvar. 

Men jag har en bra semester. Vi är vakna länge och sover länge. Hittills har vi mest tagit det lugnt. I fredags blev det en sväng till Mariestad och jag köpte alldeles för mycket godis på Rattugglan. Men det är lite svårt att köpa lagom när det finns 600 sorter. Igår var vi hemma hos Rikard och Natalie och grillade. Det blev väldigt spontant men väldigt trevligt! Underbara människor var där också. Och Carros och Henkes bebis sparkade som bara den, och den här gången så att jag gick känna. Så mysigt! Nu är det inte långt kvar tills han är här. 

Imorgon kväll ska vi åka till Sjötorp och äta med Robin och Evelina. Håller tummarna och hoppas att det är lika fint väder som det har varit de senaste dagarna. Dessutom så händer det lite spännande saker igen. Tänker däremot inte säga vad förrän allt är klart. Jag är väldigt irriterande nu, jag vet.



5s

Igår så följde jag med Robin till Skövde när han skulle tatuera sig, och då passade jag på att gå till Telia och fixa en ny telefon. Det blev en iPhone 5S. Det var skönt att få det gjort för jag har veta fixa det jättelänge men kunde inte förlänga abonnemanget innan den 15/7. Sen kollade jag i lite affärer innan jag gick tillbaka till Robin. Det är skönt att stället han tatuerar sig på ligger så centralt i Skövde så man kan passa på att göra annat när han sitter där. 

På kvällen blev det ett spontanbesök hos Rikard och Natalie. Det blev en trevlig kväll! 

Idag ska vi städa lite och i eftermiddag händer det lite spännande saker. Får se hur det går! 


Skillnad

Idag bytte jag frisyr helt. Det var dags för en klippning och slingor. Och jag blev så nöjd (som vanligt när Camilla klipper mig)! Tack igen ❤️ 



Inget alls

Idag har vi inte gjort någonting. Vi har bara legat i soffan och kollat på filmer och serier, och herregud vad skönt det har varit!

Imorgon hade vi tänkt åka till Torsö för att sola och bada (bada fötterna för min del, badkruka som jag är), men det ska regna så får se hur det blir det med. Håller tummarna att vädret gör en helomvändning och att det blir soligt och varmt. Jag som hade fixat fika, köpt god frukt och gjort en kyckling/pastasallad. Vi får väl ha picknick i soffan i värsta fall. Torsö kommer ju finnas kvar så vi får åka dit en annan dag. 


Jag älskar er alla

Den här veckan gick verkligen fort, alldeles för fort! Men det blev en perfekt start på semestern. För första gången på länge så var jag avslappnad och inte ett dugg stressad. Jag fick träffa alla också. Förutom Jessica tyvärr, men det tar vi igen nästa gång! 
Tack för en underbar vecka ❤️

Ikväll har jag och Robin ätit pizza och kollat på film. Nu har även han semester så det firade vi lite. 


Blåbär

Mitt kvällsnöje 

Jag ska plocka några liter till imorgon. Sen ska jag göra saft, muffins och frysa in en massa bär. Perfekt att ha i frysen! Jag älskar att mamma och pappa bor i en skog full av blåbär! 




Sköna dagar

Snart är onsdagen redan slut. Men vi har hunnit göra ganska mycket de här dagarna. Igår träffade jag Sandra, Theodor och Lina på stan för en lunch. Det blev några timmar med god mat, gott fika och det bästa av allt, trevligt sällskap. Theodor och jag delade på en muffins, det ska bli våran nya tradition tänkte jag. Underbara unge ❤️ 

Annars njuter jag av det fina vädret, att vara ledig och att få umgås med familjen. Väldigt bra start på semestern!



Krya på dig världens bästa morfar. Jag älskar dig ❤️



Semestern är igång

Egentligen börjar inte semestern för imorgon, det kanske är därför det inte känns som jag har semester än. Förhoppningsvis så känns det imorgon när jag inte behöver gå upp tidigt och gå till jobbet. 

I fredags var vi hos Robins pappa och grillade på kvällen. Mysigt att träffa Tindra, det var ett tag sedan nu. Hon växer så det knakar! Pratar en massa gör hon också. Gulligast är när hon ropar på Robin; "Bibinn". 

Igår gjorde vi inte så mycket förutom att tvätta bilen och äta lunch i Mariestad. Och idag blev det en tur till Hova, Riddarveckan började igår. Nu ska vi ha en mysig filmkväll, det blir Wallander och ostbågar. 

Imorgon åker jag till Norrköping, ska vara där måndag till fredag. Bra start på semestern! 

4 veckor

Såhär dags imorgon har jag gått på semester. Underbart!

RSS 2.0