I'm so lucky that I've found a true friend

 

Inte hänt mycket

Idag har det inte hänt mycket alls. Jag har tagit hand om disken och grejat med lite annat här hemma, och sen har jag bara legat i soffan och läst och kollat på tv. Har haft lite småtråkigt. Men Sandra kom hit vid 14:00, och vi satt och pratade tills hon var tvungen att åka till jobbet för en liten stund sen. Då gick klockan jättefort helt plötsligt, till skillnad mot tidigare idag. Så jag är glad att hon kom hit. Nu ska vi försöka komma på vad vi ska äta ikväll och sen åka och handla. Ikväll blir det en lugn hemmakväll och någon bra film och serie.


Underbara sommar

Blev visst inte att jag skrev igår.
 
 
Det var som vanligt jättekul att ha mamma, pappa och Andreas här. Vi åt goda räkmackor från Hembageriet när mamma och pappa kom fram och sen åkte vi och handlade. En stund efter att Robin hade kommit hem så gick vi till Mandy's Diner och åt en så otroligt god mat. Mandy's är en nyöppnad restaurang här i Töreboda med ett 50- och 60-talstema, och jag är väldigt glad att den har öppnat. Det finns massor med god mat att välja mellan (förrätter, varmrätter och efterrätter). Jag hoppas att vi går dit snart igen.
 
De åkte hem igår, och tiden gick väldigt fort. Men jag är glad att de kom hit ♥
 
 
Nu ska jag och Camilla lägga oss och sola på campingen. Jag behöver få lite färg, så hoppas att vi kan njuta av solen en stund iallafall. Men jag blir inte förvånad om det slår om helt och börjar regna snart.
 

Lillebror

Igår kom Andreas hit. Det blev en mysig inne-dag, vi gick bara utanför dörren en gång och det var när vi skulle gå och handla. Det spöregnade hela dagen så ville inte gå ut mer än nödvändigt. Vi kollade på film, serier och lagade god mat. Gjorde även fruktsallad och åt det med vaniljglass med kolasås till efterrätt, så var fortfarande mätt när jag somnade. När Robin åkte till jobbet imorse så somnade jag om och tog en liten sovmorgon, när jag väl lyckades ta mig upp ur sängen så väckte jag Andreas och gjorde frukost till oss.

Snart kommer mamma och pappa hit och stannar tills imorgon.

Midsommar

Det blev en bra midsommarafton igår, rolig och trevlig kväll med bra folk! Och jag är glad att vädret blev mycket bättre än vad som var sagt. Vi kom hem sent så vi sov länge idag, men det var skönt med en sovmorgon. När vi väl kom upp ur sängen så la vi oss i soffan och kollade på film, och där har vi blivit kvar. Vi har bara kollat på film och tagit det lugnt idag, och så kommer resten av kvällen att se ut. Jag ska snart gå bort till Konsum och handla godis eller något annat gott och onyttigt. Det har regnat massor nästan hela eftermiddagen/kvällen men det får gärna vara uppehåll medans jag går. När jag kommer tillbaka så ska vi kolla på sjunde säsongen av How I met your mother.
 
 

Lampor

Igår när Robin slutade så åkte vi in till Skövde och vi fick med oss två lampor hem, en till sovrummet och en till vardagsrummet.

 

Sovrumslampan. I ett spetstyg med blommönster, det blev jättefint med den och den passade väldigt bra in i sovrummet.

 

Vardagsrumslampan. Jag gillar glaskulan som själva glödlampan sitter i, det ser lite roligare ut än en vanlig glödlampa. Och i den här lampan så syns glödlampan väldigt väl. Jag tycker att det blev mycket finare med den, och det ser finare ut om man tittar upp i den (vilket är lätt att man gör eftersom den sitter över soffbordet).

 

 


Besök

Det blev aldrig att Sandra kom hit igår, det gick så dåligt med bussar från Lyrestad så hon hade inte kunnat komma hit förrän på eftermiddagen. Men hon kom hit idag istället. Hon åkte med Helena när hon skulle till jobbet så hon var här redan strax innan 08:00. Då gick vi och handlade lite och sen gjorde vi iordning frukost och bara satt framför tv:n och pratade. Camilla kom hit en stund på förmiddagen också, då gjorde vi iordning lite fika. Robin var hemma redan vid 12:00 idag för han ska jobba inatt. När Camilla hade gått hem så satte vi på Toy Story 3, och den var precis lika bra som de två första filmerna. Efter filmen så gjorde jag iordning lunch och så latade vi oss i soffan ett tag. När Sandra gick så fortsatte vi att lata oss framför tv:n (jag kan säga att det var väldigt skönt), och för en stund sedan så kom Simon och Sofia förbi.
 
Nu ska jag ta och umgås lite med Robin innan han måste åka och jobba.
 
 
Sandra och jag köpte glass när vi var och handlade idag, och jag har en ny glassfavorit; GB Gräddglass 88.
 
 

Christophers student - 15 juni 2012

Jag var så otroligt stolt i fredags! När Chrille sprang ut och stod och hoppade och skrek med sin klass så började jag gråta, för att jag var så otroligt stolt över honom och glad för hans skull. När alla klasser hade sprungit ut och han kom fram till oss så var jag först fram och kramade honom, och då började jag
gråta igen. Jag har aldrig varit så stolt som jag var då!

När Chrille var 5 år så fick han diagnosen autism, och då fick mamma och pappa höra att han bland annat inte skulle lära sig att läsa och skriva. Men när han i fredags tog studenten med jättebra betyg så visade han dem hur fel de hade! Önskar att de som sa det var där och såg honom. Han har alltid varit duktig i skolan, han lär sig och kommer ihåg så mycket saker, och framförallt så är han smart!

Jag älskar dig lillebror, glöm aldrig bort att jag är stolt över dig!


Mina fina kusiner. På förmiddagen i fredags så följde jag med Marie och Theodor på Tim och Emils skolavslutning.



Marie


Farfar, farmor och mamma

Farmor, mamma, Andreas och pappa


Jag och Chrille



Emil och Chrille

Theodor och Chrille


Morfar, Chrille och mormor

Morfar och Chrille



Underbar helg

Kom hem vid 20-tiden igår. Det gick bra att köra, men det kändes som det gick väldigt fort att åka (men det är bara skönt). Tyvärr så var inte Robin hemma när jag kom hem. Det hade blivit en nerrivning i Falköping och han som hade beredskap behövde hjälp så Robin åkte. Men behövde inte vänta så länge på honom för han kom hem vid 22:00.

Har haft en underbar helg iallafall. I torsdags så åkte jag hem till Marie och hälsade på henne och kusinerna innan jag åkte och hämtade mamma på jobbet. Lite senare på eftermiddagen så åkte jag, Marie, Tim och Theodor och fixade studentpresent till Chrille. På kvällen blev det god mat, film och jag njöt av att umgås med familjen.

I fredags så var det dags för Chrilles student (bilder kommer i ett eget inlägg, har massor) och det blev en toppendag på alla möjliga sätt! Grattis igen lillebror ♥

I lördags såträffade jag Sandra och Jessica på stan, då åt vi och fikade innan vi åkte hem till Lina. Där satt vid och pratade om allt och inget innan det blev dags att åka hem. Jag älskar er!
Resten av dagen och kvällen så bled det familj-mys. Igår så åkte pappa och jag hem till farmor och farfar och fikade och hämtade Andreas som hade sovit där.

Jag har världens bästa familj, jag älskar er!


När Robin åkte till jobbet så somnade jag om en stund, vi la oss sent igår så jag var trött. Men nu börjar jag piggna till. Har hunnit duscha och nu äter jag frukost, ska ta och göra mig iordning snart. Idag ska jag träffa Sandra. Eftersom det är kallt och mulet ute så tillbringar vi nog dagen inne och kollar på någon bra film.






Snart påväg

Nu ska jag snart ta och bära ner min väska och Pucko till bilen, säga hej da till Robin och sen åker jag till Norrköping. Helena är snäll och lånar ut sin bil till mig över helgen, så jag slipper tåget. Vilket jag är väldigt glad över, för det är inte roligt att släpa på en tung väska och en tung katt. Visst, Pucko behöver inte följa med, men jag vill ha med honom.

Det blev fint

Igår så kom Ikea och levererade sängstommen, och vi var väldigt snabba med att montera upp den.
Och det blev väldigt stor skillnad i sovrummet bara genom att få dit den. Jag tycker att det blev så
himla fint, jag är glad att vi köpte en sån.

Tiden har gått sakta

Idag gick jag upp tidigt, 06:45 skulle jag skjutsa Robin till jobbet. Anledningen till att jag körde
honom var för att jag behövde bilen för att jag skulle in till Skövde och köpa studentpresent till
Chrille och Camilla som båda tar studenten på fredag. Åkte vid 10:30 och var hemma igen vid
12:30, och sedan dess har tiden gått så otroligt sakta. Kändes som klockan aldrig skulle bli 15:30
och Robin skulle komma hem, har saknat honom idag. Jag gillar att det blev nya tider när han
(och flera andra på hans jobb) bytte företag den 1 juni. Det är inte nytt jobb, utan precis samma
jobb men på ett annat företag. En halvtimma tidigare är alltid något.

Nu ska jag ta och starta en maskin med tvätt (jag ÄLSKAR att ha tvättmaskin i lägenheten,
det är så skönt att kunna tvätta när jag vill) och så ska jag börja packa lite också. Ikväll blir det
en lugn kväll.

Slut på helgen

Känner att jag inte är så jätteaktiv på bloggen just nu, har helt enkelt haft för mycket att göra.


Den här helgen har gått väldigt fort. I fredags så tog Sandra studenten så då blev det firande
hela dagen och kvällen. GRATTIS IGEN FINA DU






Igår så kom Robins kusin Tobbe hit och kopplade in våran spishäll, så nu kan vi äntligen
laga mat. Ugnen var det jättelång väntetid på så den kommer inte förrän på onsdag,
vi har väntat på den i flera veckor. Men det är viktigare att hällen fungerar. På kvällen så
tog vi det bara lugnt, åt tacos och kollade på film.

Idag ska Sandra på bal och jag ska med in till Mariestad när de ska skjutsa dit henne och
ta kort och så innan alla studenter åker vidare till Skara där balen är.


Jag längtar till torsdag, då åker jag till Norrköping och på fredag så tar lillebror studenten.
Stannar till söndagen så jag hinner träffa alla. Tjejer, vad gör ni på lördag?


Landvetter

Inatt blev det inte mycket sömn, eller rättare sagt ingen alls. Klockan 22:30 igår så hämtade
jag upp Sandra i Lyrestad för att sedan åka vidare mot Göteborg och Landvetter. Vi skulle hämta
Camilla och hennes kompis som landade i Sverige strax efter 02:00. 05:30 var vi tillbaka i Töreboda,
jag körde hela vägen och blev konstigt nog inte trött. Undrar om det alltid kommer vara såhär roligt
att köra bil?
När jag kom hem så var det dags för Robin att gå upp för att åka till jobbet, och när han
hade åkt så somnade jag. Fick ungefär 3 timmars sömn men är inte så farligt trött ändå. Jag har mest
bara legat i sängen och kollat på How I met your mother. Sandra kom förbi en stund och vi satt och
bara pratade om allt och inget medans klockan gick fort. Camilla och Fredrik kom också förbi en stund.

Vi ska till Mariestad en sväng sen för att hämta några skruvar (eller var det bultar?) och fortsätta greja.
De sista skåpen i köket, förutom det som ska vara skafferi, kommer upp när vi har hämtat skruvarna/
bultarna och då får vi äntligen in alla tallrikar, glas och muggar.

Busy

Det har verkligen varit fullt upp de senaste dagarna. I måndags så började vi flytta in i nya
lägenheten, i tisdags så flyttade vi det sista och sov här för första gången. I onsdags så kom
mamma och pappa hit och hjälpte oss att flyttstäda. TACK! ♥

All tid har gått åt till att greja. Igår hade jag en tenta och när den var gjord så kunde jag ta
sommarlov och det kändes så himla skönt! Den här terminen har varit jobbig.
Kvällen spenderades hemma hos Simon och Sofia medans Robin var på jobbfest.
Om en timma ungefär så ska vi in till Skövde med Simon och Sofia, ska bland annat försöka
hitta en lampa till sovrummet och vardagsrummet. Ska passa på att kolla lite annat roligt också.


RSS 2.0