Ängelholm

BOKAT OCH KLART!

Ängelholm 21-25 juli med Robin, Sandra, Micke, Camilla och Daniel. Det blir även ett stopp på Ullared på vägen hem.


Mumma

Kom precis hem, har varit på Mumma i Mariestad med jobbet och ätit god mat. Det var trevligt men eftersom det är en arbetsdag imorgon också så är det skönt att det inte blev för sent. Börjar 07:30 men får se om jag kanske åker dit till 07:00, har lite småsaker som jag vill få gjort.

Robin jobbar inatt också så det var tråkigt att komma hem till en tom lägenhet, men som tur är så är det ju fredag imorgon. Får se vad vi hittar på i helgen.

Nu ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig.


Underbara tacos

Ligger i soffan och kollar på How I met your mother och är så mätt så jag inte vill äta på flera dagar. Jag blir alltid så mätt när vi äter tacos.

Robin ska jobba natt och han åker till jobbet om en timma ungefär och jag är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig då. Den här natten var en av de värsta i mitt liv! Jag skulle hälla i kokhett vatten i värmekudden när jag skulle gå och lägga mig och får vatten på handen. Som tur är så kom det bara på tummen och pekfingret. Men innan jag ens hann börja spola vatten på handen så började det dyka upp vattenblåsor. Det gjorde så ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Det kändes som handen kokade. Det blev lite, lite bättre när jag smörjde med After Sun med Aloe Vera i men långt ifrån bra. Vid 02:30-tiden somnade jag av ren utmattning och när klockan ringde 06:30 så ville jag bara få somna om. Så det blir en tidig kväll för min del.


Förmiddagsfika

Sitter i personalrummet och har en 15-minutersrast. Det kommer bli en lugn dag, vi har bara åtta barn och jag slutar 13:30. Så jag kan verkligen inte klaga.

Igår kom Robin äntligen hem. Vi köpte hem mat från Amanda och låg i soffan och kollade på tv. Ikväll blir det nog också en myskväll, äta gott och njuta av att vi är lediga imorgon.


Klockan är mycket

Ligger och halvkollar på The Big Bang Theory och försöker sova. Jag borde vara tröttare med tanke på att jag somnade sent igår och gick upp tidigt idag. Men jag har alltid svårare att somna när Robin inte är hemma. Han åkte till Trollhättan imorse för att jobba där i veckan. Som det ser ut nu så kommer han hem på onsdag.

Imorgon blir det en lång dag med jobb 08:00-16:00, rensning/städning på avdelningen 16:00-ca 18:00 och sen sommarfest för barnen och deras familjer 18:00-19:30.


Tiden gick för fort

Sitter på tåget till Töreboda nu, är hemma vid kvart över sex. Jag hoppas att jag slipper förseningar. Robin hämtar upp mig på stationen och så ska vi köpa hem mat (tror jag) och sen åka hem och bara ta det lugnt.

Helgen har varit lika underbar som vanligt, men tiden gick alldeles för fort. Men jag ska ju tillbaka den 15/7 igen. Jag har bara umgåtts med familjen och träffat tjejerna. Det har varit så skönt att inte ha en massa planerat utan bara få umgås med alla. Nu har jag äntligen träffat Sandras lilla Theodor också.


Tidigt

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv och dricker kaffe. Ska snart göra klart det sista och sen cykla till jobbet. Vi har planering idag och börjar 06:30, skönt att jag slutar 13:30. Imorgon är det också en tidig dag, 07:00-13:30. Extra bra att jag slutar tidigt just imorgon eftersom jag ska till mamma och pappa. Stannar till söndag, och på lördag ska jag äntligen få träffa lilla Theodor.


Bra dagar

Sa hej då till Robin för en liten stund sen, han ska jobba natt. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv, men ska snart slita mig härifrån och ta en dusch så jag har det gjort.

Det har varit en bra långledighet! I torsdags var vi i Skövde med Sandra och Micke. Jag handlade både saker jag behövde och inte behövde egentligen. Men jag är mer än nöjd med mina köp. Bland annat så köpte jag ett par nya Converse, och det behövdes verkligen för mina gamla var det hål i. I fredags var det Rocksommar i gästhamnen, och det blev en väldigt bra kväll. Igår låg vi bara i soffan och kollade på Prison Break och åt allt möjligt onyttigt. Idag kom Henke och Carro förbi en stund, annars har vi bara tagit det lugnt.


Kort vecka

Sitter i soffan och kollar på tv, har precis fått i mig lite frukost. Är trött så skulle inte ha något emot att få lägga mig ner och somna om men det går ju inte för klockan 08:00 är det dags för jobb. Men det är skön vecka. Jobbar 08:00-16:30 idag och 08:00-16:00 tisdag och onsdag och sen tar jag helg. Torsdag är ju en röd dag och så tog jag ledigt på fredag så får en lång helg. Väldigt skönt!


RSS 2.0