Ledig

Det var väldigt skönt att vara ledig idag och kunna ta en sovmorgon. Men det känns konstigt att det är julafton imorgon...

Den helgen gick inte så fort och det va skönt. Blev firad av Robins mamma och Jonas, Robins pappa och Åsa, Tindra, Camilla och Dalle i lördags. Sandra och Micke firade mig i onsdags. Tack igen allihop för att ni kom! Det var länge sen Tindra var här, sist var hon bara ett halvår ungefär tror jag och låg i babysittern. Nu sprang hon omkring och flyttade på ljuslyktor, öppnade alla skåp hon kom åt i köket och letade efter Pucko. Underbara goding, nu får du inte bli större! 

Nu ska jag väcka Robin så vi kan äta frukost. 


En perfekt present

Jag fick världens bästa present av Robin: en alldeles egen polaroidkamera (en digital dessutom). Jag har velat ha en sån i flera år. Men jag har inte sagt det till Robin mer än kanske två eller tre gånger under tiden vi har varit tillsammans, men han kom ihåg det ändå. Tack igen Robin, du är bäst! Jag älskar dig. 







23 år

Min dag idag! Skönt att fylla år på en lördag, bara kunna ta det lugnt och inte stressa till något. 

Perfekt

Jag fick en födelsedagspresent av världens bästa jobbarkompisar idag. Tack igen! 


Jag älskar julen




Äntligen klar

Det är skönt att jag är klar med alla julklappar nu. Jag är ovanligt sen med julklapparna, det är bara en vecka kvar till julafton imorgon och jag brukar vara klar mycket tidigare än så. Jag köpte inte en massa onödiga saker, även om jag hittade tusen saker som jag ville köpa. Men en skjorta fick följa med hem. Hittade den på H&M, den är jättefin och i en stor modell som är fin att ha till leggins. 

Jag köpte en ny smak till våran Tassimo också, Chai Latte. Det var riktigt gott!



Finbesök

Har precis kollat på hockeyn, AIK-Brynäs. Det känns väldigt bra att Brynäs vann, speciellt nu innan juluppehållet. 

Jag hade en riktig toppendag igår, jag är så himla glad att mamma, pappa, Andreas, Marie och Theodor kom hit. Theodor sa att det var hans kalas, min underbara goding! Det känns bra att vi ses snart igen, vi ska dit på juldagen. Så jag behöver inte sakna dem så länge. 

Idag har jag slagit in lite julklappar, imorgon ska jag köpa det sista. Jag ska in till Skövde när jag slutar. Ska försöka få med mig bara det jag måste och inte en massa annat, jag blir inte förvånad om jag kommer hem med en massa onödiga saker.

Nu ska jag vara lite social med Robin, han ska åka och jobba om tre timmar. 


I förskott

Jag längtar till lördag. Då kommer mamma, pappa, Andreas, Marie och Theodor hit. De ska fira mig lite i förskott för mamma jobbar den helgen jag fyller. 






13 dagar

Det är helt galet att det är julafton om mindre än två veckor! Tiden går så otroligt fort nu och jag hänger inte med. Om bara några dagar fyller jag 23 år också. 

Nästa fredag skulle mitt vikariat ha tagit slut, det här året har gått så otroligt fort. Ni anar inte hur glad jag är över att jag inte behöver säga hej då nästa fredag. Jag kan gå på julledighet, vara ledig till den 7/1 och sen komma tillbaka och fortsätta som vanligt. Det bästa med det är att jag får fortsätta jobba med världens bästa jobbarkompisar! 


Storebror och lillasyster


❤️ 


Själv hemma

Ligger i sängen och kollar på tv, är seg idag. Är själv hemma också, Robin fick åka och jobba vid 12:00. Hoppas han kommer hem snart. 

Ska ta och starta en tvättmaskin nu och sen kolla på dagens avsnitt av julkalendern. 

Det är skönt med helg

Slutade 15:30 idag och det tog nästan dubbelt så lång tid att gå hem i det här vädret. Idag var det extra skönt att ta helg. Har jätteont i ryggen och börjar känna mig sjuk. Hoppas att det inte blir värre. 

Just nu ligger jag i soffan hos Robins pappa, är barnvakt åt Tindra. Hon har sovit ett tag och jag skulle gärna somna själv, är hur trött som helst. Ska lägga mig direkt när jag kommer hem. Robin är på julbord med jobbet, tror inte att han har kommit hem när jag kommer hem. 


Det är vitt ute

Äntligen kom det snö! Hoppas den stannar nu bara. Det är ingen riktig vinter utan snö. 


Våren är räddad

Idag fick jag veta att mitt vikariat har blivit förlängt fram till juni. Så otroligt skönt och roligt!

Blir bjudna

Är hos Sandra och Mikael och blir bjudna på mat. 


Julkalendern

Tittar på julkalendern innan det är dags att gå till jobbet. 


17/1 2009

Du är allt jag någonsin önskat, du är allt jag någonsin drömt. Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt. Och du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le. All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge. För du är där när ingen ser mig, du är där när stormen yr. Du är där när natten skrämmer, och du är där när dagen gryr. Jag vill alltid ha dig nära, när som åren läggs till år. Och vad livet vill oss lära är att framtiden är vår ❤️


Barna Hedenhös

Första avsnittet var bra, får hoppas att resten också är det. Jag ska ialla fall titta, det är något som hör till tycker jag. En tradition som jag tänker fortsätta med. 


1:a advent

Ligger i sängen och kollar på The Big Bang Theory, har varit vaken sedan 10:00 men jag tycker om att ligga kvar i sängen och kolla på tv. Det är en av de bästa (och mysigaste) stunderna på hela helgen. Robin sover fortfarande, men det är bara för att han ska jobba inatt. 

Vi var på kalas i Hova med Robins pappas syskon igår och det blev en väldigt rolig kväll. Idag kommer vi bara ta det lugnt. Är det bara jag som tycker att första advent är en av årets mysigaste dagar? Däremot tycker jag att tiden ska sluta gå så fort! Det känns som det är nyss jag gick på semester. 

Jag ska ta och kolla på första avsnittet av årets julkalender sen. Undrar om den är bra? Jag tror inte att jag kommer tycka att den är lika bra som förra årets julkalender. Men jag hoppas att den är bra.


RSS 2.0