Som jag längtar

Jag hann inte vara hemma länge idag innan jag började packa. Två lådor blev packade, får se om det blir en till innan jag går och lägger mig. Fortsätter vi såhär och tar någon låda lite då och då så kommer vi inte behöva stressa sista veckan. Det kan vara skönt att bara behöva ta det sista då, som inte kan packas ner för tidigt. 


Jag hittade en jätterolig sida förut och jag kunde inte låta bli att köpa lite till huset. 








Nu är det igång

Igår hämtade vi flyttlådor så nu är packningen igång på riktigt. Det är bara 32 dagar kvar!



Thai House

Helgen började på ett väldigt bra sätt! Nämligen med ett besök på Thai House i Skövde med jobbet. Vi hade bokat bord till klockan 19:00 och blev sittandes tills det stängde. Det blev en jättetrevlig och rolig kväll med väldigt bra sällskap och god mat. Hoppas att vi gör om det snart igen. 

Förändringar

Just nu jobbar jag med 4-åringarna, men från och med måndag så kommer jag jobba med 1-åringarna. Chefen undrade om jag kunde tänka mig att byta avdelning för att det behövde bli lite förflyttningar, och det är klart man ställer upp. Jag har trivts jättebra med de jag har jobbat med men det kommer bli lika bra på nya avdelningen, det är jag hundra på. Huvudsaken är att jag är kvar på förskolan. 


Bakning är avkoppling

Idag har jag haft en riktig bakdag! Hålkakor, surdegsbröd i gjutjärnsgryta och kanelbullar blev det. 





En timma

Det blev som jag trodde. Sista barnet gick hem 16:40 så jag fick sluta en timma tidigare. Inte helt fel en fredag!

Lillebror

Om tre veckor kommer den här snyggingen på besök. Ska skämma bort och rå om honom hela helgen! 



Hockeyresa

Ikväll har vi haft besök av Sandra och Micke, mycket trevligt som vanligt. Vi åt mat, fikade och det bästa av allt; bokade en hockeyresa. Den 22/11 åker vi upp till Gävle och går på matchen mellan Brynäs och Färjestad och bor på hotell. Jag längtar! 

De åkte precis hem och jag ska ta och gå och lägga mig. Jag har min stängning imorgon, vilket innebär att jag jobbar 09:00-18:00 så jag har sovmorgon. I början tyckte jag att det kändes segt att ha stängningen på en fredag (var tredje fredag blir det) men det är oftast då det inte är några sena barn så det finns en stor chans att man får gå hem tidigare. Förra fredagen tror jag att det var tomt på barn vid 17:00. 


Överraskning

Idag när jag slutade så skulle jag åka och hämta ut ett paket på Ica, och när jag kom ner till bilen så kommer Robin och går. Han kom hem redan idag och hade inte sagt något för han ville överraska mig. Underbara älsklingen ❤️ 

Jag skulle träffa Evelina på kvällen och Robin och Robin kollade på hockey. En bra dag och kväll på många sätt! 

Innan jag åkte till Evelina så satt vi och pratade om huset. Imorgon är det bara 6 veckor kvar tills vi får nycklarna! Och det är så mycket nu så den sista tiden kommer gå fort!

Nu ska jag ta och sova, börjar 07:00 imorgon. Skönt att Robin är hemma igen, sover mycket bättre då. 


Gick jag inte upp nyss?

Den här dagen har gått så otroligt fort. Känns som det var nyss jag gick till jobbet. Men nu är det dags att lägga sig igen. 

Under kvällen har jag haft sällskap av Camilla och Karin. Jag mötte upp dem på Amanda och så åt vi där, innan vi åkte hem till oss för att kolla på Idol så köpte vi med oss lite gott hem. Äntligen fick jag prova den nya Maraboun och så hittade jag en ny Ramlösa-smak; Lingon/Lime. Den var supergod! Den kommer jag köpa ofta hädanefter, detsamma med chokladen. 




Själv

Den här dagen blev lika lugn som gårdagen, och det var bara skönt. Just nu ligger jag i sängen och kollar på How I met your mother och för en gångs skull är jag trött innan 23:00 en söndag, det händer inte ofta. Men jag är själv hemma och det gillar jag inte. Robin ska ligga ute i veckan, han åkte för en timma sedan och kommer inte hem förrän på torsdag. Kommer sakna honom! Jag hoppas att det blir jobb på hemmaplan resten av hösten. Inte för att det är ofta han ligger ute, men ändå. 


Kräftskiva och skördefest

Direkt efter jobbet igår så gjorde vi oss iordning och åkte hem till Evelina och Robin för en kräftskiva med dem och Rikard och Natalie. Lite senare på kvällen så åkte vi till Hajstorp där det var skördefest. En riktig toppenkväll blev det! 

Idag skulle vi ha åkt på släktträff men Robin har blivit sjuk så vi fick stanna hemma. Så jag ska pyssla om honom och så får det bli en mysig hemmakväll istället. Jag känner mig inte heller helt hundra så ska passa på att vila upp mig så jag inte blir sjuk jag också. 


Trivs

Vad underbart det är när man trivs så bra på sitt jobb att man när man går hem på eftermiddagarna längtar till att få komma tillbaka morgonen efter. 


Torsdag?

Är det verkligen redan torsdag imorgon? Tiden går väldigt fort nu. Fördelen med det är att inflyttningsdagen närmar sig med stormsteg. Vill börja packa nu! 

Jag slutade tidigt idag och då gick jag hem och la mig i soffan och ringde till mamma. Vi pratade tills Robin kom hem vid 15:30, sen åkte vi in till stan strax efter 16:00. Vi hade tid på Camillas salong så nu är båda fina i håret igen. Jag körde på en likadan frisyr som sist, och jag blev som vanligt väldigt nöjd. 

SHL körde igång idag så kvällen har bestått av hockey, och en stund i telefonen med pappa. Men snart ska jag börja göra mig redo för sängen. Jag hade kunnat somna när vi kom hem från stan men jag kände att det var lite tidigt att lägga sig klockan 19:00. 

50




Starbucks

Jag älskar min Starbucks-mugg! 



Göteborg

Det blev ett roligt dygn i Göteborg!



Vi bodde på Scandic Rubinen och jag kan absolut åka tillbaka dit. Ett fint hotell med mysiga rum.


När vi kom fram så åt vi lunch på Jensen's. Jag har aldrig ätit där innan men det var jättegod mat. Men höjdpunkten var efterrätten, mjukglass-buffén! 

Jag har längtat efter Starbucks sedan jag var i London sist, det var hösten 2008. Så ni kan ju tänka er min lycka när jag fick dricka det igår! Jag köpte en jättefin Starbucks-mugg i porslin,Bosch en i plast som ser ut som en take away-mugg. 


Göteborg är en fin stad måste jag säga

Helgen avslutades på Liseberg

Mot Göteborg

Nu sitter vi äntligen på tåget 😄 



Höstkläder

Jag älskar att handla höstkläder!



Underbar arbetsplats

Dagarna går i ett nu! På nya jobbet går det jättebra och jag trivs nästan mer än jag trodde att jag skulle göra (om det ens är möjligt). Det är så roligt! Men dagarna går väldigt fort. När jag kommer hem så fortsätter tiden att gå lika fort. Jag har knappt hunnit ringa till mamma och pappa... Det gillar jag inte! Vi håller på och grejar med slutrenoveringen så vi inte står med allt sista veckan innan flytt. Så det tar både ork och tid, även om en snickare har gjort mycket. Och jag blir knäpp på att det är så rörigt hemma nu, men det är inte så mycket vi kan göra åt just nu. Antar att det kommer vara såhär nästan hela tiden fram till vi flyttar. Idag jobbade jag till 16:20 (slutade egentligen 16:45 men det var fyra barn och fyra personal kvar så jag kunde smita lite tidigare) och då åkte vi direkt till Lyrestad och tvättade bilarna. 


Jag längtar till lördag. Då ska vi till Göteborg med Sandra, Micke, Camilla, Dalle, Freia, Reino, Åsa och Tindra. Vi ska bo på hotell och gå på Liseberg. Alla åker tåg förutom Åsa, Reino och Tindra och det går 10:15. Det är inte planerat vad vi gör när vi kommer fram, men känner jag mig, Sandra och Camilla rätt så kommer vi säkert kolla lite affärer. På söndag blir det ett besök på Liseberg och födelsedagsfirande för Tindra som fyller 2 år. Tåget hem går 18:00. Jag längtar till hotellfrukosten, blir hungrig bara jag tänker på den!


Nytt

Första dagen på nya jobbet gick jättebra! Jag trivs redan hur bra som helst. 



RSS 2.0