Jag älskar er

Den här helgen har varit underbar! I fredags så var vi bara hemma och hade det mysigt, vi lagade god mat och kollade på The Big Bang Theory. Igår så ringde klockan ganska tidigt för jag skulle med 09:44-tåget till Norrköping. Robin skulle till Uppsala och fira sin morfar som hade 80-årskalas. Jag var framme i Norrköping 13:00 och tåg hämtade farmor och farfar upp mig på stationen, sen åkte vi hem till mamma och pappa. Alla visste att jag skulle komma förutom pappa och Chrille. Pappa fyllde år igår och jag ville överraska honom, och det blev en väldigt lyckad överraskning! Det har varit bestämt i över en månad och jag har längtat massor efter den här helgen. Det blev en perfekt dag igår! Vi firade pappa med farmor, farfar, mormor och morfar på dagen och sen blev det en riktig familj-myskväll. Idag kom Marie, Johan, Tim, Emil och Theodor och firade pappa.
 
Klockan 14:54 (för att vara exakt) så gick tåget till Töreboda. Robin hämtade mig på stationen när jag kom fram och då åkte vi och köpte mat. Nu ligger vi i soffan och kollar på Solsidan.
 
En underbar helg på alla sätt!
 

Brynäs

Fick en present av Robin idag. Tack älskling ❤


Bästa vän

Tänk hur glad man kan vara för någons skull... Ingen kan förstå hur glad jag är för Sandras och Stoffes skull, att deras lilla fina Theodor är här. Jag vill bara ge henne världens största kram och säga det till henne. Jag ser fram emot att skämma bort Theodor med alla möjliga presenter, äntligen är jag Tant Fia. Och det är jag stolt över. Det är ju trots allt min bästa väns son, min fina och underbara Sandras son. Då betyder såklart han mycket för mig också, och det ska han få veta. Det kan jag lova!


En bra helg

Det har varit en bra helg. I fredags så var Sandra och Micke här, vi köpte hem mat från Amanda och kollade på film. Igår var Martin, Simon och Sofia här. Helgen tog slut väldigt snabbt så idag ska vi bara ta det lugnt och inte göra något speciellt.

Det bästa med den här helgen var att Sandras och Stoffes bebis äntligen bestämde sig för att komma. En liten pojke blev det. Jag är så otroligt glad för deras skull, och jag hoppas att jag kan träffa dem snart. Grattis igen ♥

Då var måndagen snart slut

Ligger i soffan och kollar på tv, såg att klockan börjar bli mycket så ska ta en dusch nu. Den här dagen gick fort, trodde det skulle kännas tvärtom när jag gick upp imorse. Robin kom hem när jag gick upp, men han var uppe en liten stund så hann prata lite med honom. Jag är glad att jag inte hann gå till jobbet innan han kom hem i alla fall. Jag var hemma vid 17:00 och han åkte vid 19:00 så det var inte en lång stund vi hann ses idag inte. Tur att jag slutar tidigare imorgon, jobbar 08:00-16:00 då. På onsdag är det ännu bättre, då jobbar jag 07:00-13:30.


Måste helgen ta slut så fort?

Har precis duschat och nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Är ensam hemma för Robin jobbar, han jobbar natt och åkte redan strax innan 19:00 för de ska till Herrljunga så de var tvungna att åka tidigt. Han ska jobba natt hela veckan men jag hoppas att han inte behöver börja så tidigt som 19:00 varje dag.


Sjösala

Gjorde precis ett av de bästa spontanköpen jag någonsin har gjort! Nämligen en cykel. Äntligen äger jag en cykel! Har velat ha en länge nu. Jag är riktigt nöjd med den.


Slö

Ligger i soffan och gör absolut ingenting. Blev trött så fort vi kom hem för en stund sen. Vi följde med hem till Robins farbror och hans sambo som precis har flyttat in i sitt nya hus efter vi hade ätit, och tog en fika där. Det blev en lagom promenad dit och sen hem till Robins pappa igen. Känns skönt att jag har rört lite på mig ialla fall. Måste ju erkänna att jag blev sugen på att flytta till hus när vi var där. Men det får vänta, nu vill vi bo i lägenheten ett tag först.


Söndag

Ligger i sängen och kollar på tv medans jag väntar på att Robin ska bli klar. Vi ska till Mariestad och äta lunch hos hans pappa. Och så blir det såklart en massa bus och mys med Tindra.


Tidig

Slutade 13:30 idag och det var väldigt skönt. Det blev nämligen en lång dag igår. Först jobb 08:00-16:00 och sedan en föreläsning om barn som upplever våld i hemmet 17:00-19:00. Det var ett jobbigt ämne men ändå intressant. Den handlade bland annat om symptom på att barn blir slagna. Somnade ganska fort när vi la oss igår. När jag slutade idag så hämtade Robin upp mig och så åkte vi till Mariestad för att kolla upp en massa saker med bilen, nya sommardäck bland annat. Innan vi åkte hem så åkte vi hem till Robins pappa en snabbis och myste lite med Tindra. Resten av kvällen kommer jag bara lata mig, kommer nog somna lika fort ikväll.


Då var långledigheten över

Det har varit en lugn dag idag, vi har inte gjort mycket alls. Förutom en promenad på eftermiddagen så har jag bara grejat lite här hemma, tvättat bland annat. Nu ligger vi i soffan och kollar på tv. Jag är sugen på att se en film men jag får inte somna för sent eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Hade gärna varit ledig lite längre. Men något som är skönt är att arbetsveckan är ju en dag kortare eftersom det var en röd dag idag.


RSS 2.0