Äntligen fredag

Äntligen är det fredag, jag har längtat efter helgen. Idag har jag pluggat lite, annars har det inte hänt så mycket. Jag ska snart ta och börja med maten. Ikväll blir det en myskväll framför tv:n med en massa gott att äta. Tog en sovmorgon idag men jag hoppas att jag kan somna ändå ikväll. Måste nämligen orka gå upp ganska tidigt imorgon för jag ska till Örebro med Sofia, vi ska gå på Marieberg och Ikea.
 
På tal om något helt annat; idag kom jag fram till att jag måste sluta vara så nojjig när någon med dolt nummer ringer. Det ringde dolt nummer förut men jag ville inte svara för jag trodde (som vanligt) att det var någon försäljare som ringde. Förskolan ringer alltid på mobilen först. Men så ringde det igen direkt efter så då svarade jag, och tur det för det var min älskade morfar som ringde ♥
 

Jag har ett nytt litet beroende


Grå dag

Idag lyckades jag komma upp 07.20, och det var jag glad över eftersom jag ville komma upp tidigt. Tog en dusch och åt frukost innan jag satte igång med pluggandet. Fick mycket gjort med pluggandet och hann även med att handla innan jag gick till Linnéa vid 10:30. Det tar en halvtimma att gå till henne, och gick både dit och hem så jag fick en ordentlig promenad. Det var väldigt skönt, även fast vädret har varit jättetråkigt idag. Grått, blåsigt och blött.
 
En stund efter att Robin hade slutat så åkte vi upp till huset som Joni och Julia har köpt med Joni. Förhoppingsvis så får jag träffa Julia och Signe snart också. Nu har vi besök av Fred och Simon, och jag borde plugga men det är roligare att sitta och prata med dem. Tar tag i pluggandet snart.
 

Bra på alla sätt och vis

Den här helgen fick en väldigt bra start! Mamma, pappa, Marie och Theodor kom hit i fredags så jag fick flera mysiga timmar med dem. Vi var inne i Mariestad och åt lunch och vi hann med en fika hemma hos oss innan de åkte hem. Jag är så himla glad att de kom hit, jag älskar er ♥ På kvällen så myste vi framför tv:n med en massa gott att äta.
 
Igår så blev det en rolig, men väldigt sen kväll. Vi somnade egentligen allt för sent, men det gjorde inte så mycket för vi kom upp ganska tidigt ändå. Har varit hyffsat pigg ändå idag. Det har varit en lugn idag, jag har försökt plugga men det har inte gått så bra. Ska försöka få lite gjort en stund till, om en halvtimma blir det  X Factor.
 

Kitchen

Jag älskar vårat kök!


Min tjockis

Pucko var på goshumör när jag satt och pluggade förut


Det tar all tid

Just nu har jag inte tid för något annat än skolan känns det som. Måste plugga så fort jag får lite tid över, och det är inte roligt. Linnéa och jag satt med examensarbetet i måndags och igår, och även fast man är helt slutkörd i huvudet när vi är klara för dagen så måste pluggandet ändå fortsätta i princip tills man går och lägger sig. Jessica ringde båda dagarna men jag kunde inte svara då för vi satt med examensarbetet, och eftersom jag har en miljon saker jag behöver göra och det är väldigt mycket nu så glömde jag totalt att ringa upp. Då känner man sig som världens sämsta vän. Men jag lovar, det kommer bara vara så den här terminen. Det är bara för att det är så mycket att jag knappt orkar, och när jag blir stressad och har såhär mycket att göra så glömmer jag bort allt möjligt. Okej om vi bara hade haft examensarbet att tänka på, men det är ju tyvärr inte så. Det är föreläsningar, seminarium och andra uppgifter som man måste tänka på. Jag har tyckt att det har varit tufft de tidigare terminerna men det har inte varit någonting jämfört med hur det är nu. Pratade med Jessica förut i alla fall, det var skönt att prata med henne och få förklara hur det är nu, och att jag inte hade struntat i henne när hon ringde. (Saknar mina tjejer!). Känner mig jättedålig för att jag har glömt ringa farmor och farfar och tacka för det fina kortet de skickade också. Visst att det är nära slutet nu, men det här är inte roligt!
 
Igår tog jag tid till en promenad med Julia och lilla Signe. Det var så skönt att komma bort från böckerna en stund.
Idag var det handledning med handledaren så nu snurrar det extra mycket i huvudet. Ikväll är det hockey på tv (AIK-Brynäs) och vi köpte hem lite gott som vi ska äta när vi kollar på den. Men jag måste (bli inte allt för förvånade nu) plugga samtidigt.
 

Vill att helgerna ska vara längre

Då var den här helgen också slut och som alla andra helgen så tar den slut alldeles för fort. Men även fast den har försvunnit snabbt så har det varit en bra helg. I fredags bjöd Robin mig på bio och vi såg Hamilton 2, jag har hört lite blandat om den men jag tyckte att den var bra. Det blev en väldigt mysig kväll, tack älskling ♥ Igår så kollade vi på hockey hemma hos oss och på kvällen så var vi några stycken som åkte till Hajstorp där det var skördefest. När det var slut där så åkte vi hem till oss igen. Det blev en väldigt bra och rolig kväll! Och jag är glad att det inte var jättekallt eftersom vi var ute hela tiden i Hajstorp. Men det märks att hösten är på gång nu.
 
Idag har vi bara tagit det lugnt, jag har varit lite duktig och pluggat. Nu kollar Robin på hockey och jag halvkollar lite samtidigt som jag pluggar. Men jag är trött och börjar få lite svårt att koncentrera mig nu så lägger nog bort böckerna snart.
 

Biblioteket

Robin hade en tatueringstid idag, klockan 10:00 skulle han vara där. Och eftersom studion ligger jättenära skolan så följde jag med och satte mig i biblioteket för att plugga. Kände att jag får mer gjort här, hemma finns det så mycket annat som är roligare att göra. Ska även låna hem lite böcker till examensarbetet.


Plugg, plugg och ännu mera plugg

Idag var det inte lätt att komma upp ur sängen. Hade filmkväll med Sandra och Camilla i Lyrestad igår och var inte hemma förrän 00:20. Men det gjorde inte så mycket att jag var trött imorse för det var mysigt med en filmkväll, och det var tur att vi hade sett filmen innan för vi pratade mer än vi kollade på filmen.

Var hemma hos Linnéa och fixade lite med examensarbetet. Ringde mamma när jag gick hem och vi bestämde att hon, pappa, Marie och Theodor ska komma hit nästa fredag och hälsa på över dagen. Jag längtar jättemycket! När Robin hade kommit hem och vi hade ätit så satte jag igång med pluggandet. Ska läsa lite till tror jag, sen ska jag lägga undan allt och vara social med älsklingen.

Imorgon är det skola 09:15-12:00. När vi slutar så ska jag och Linnéa åka till Thai House och äta god lunch innan vi fortsätter till Esplanaden. Linnéa ska kolla på present till sin son och jag ska passa på och kolla på lite saker jag också.

Ville att helgen skulle fortsätta

Det har varit en väldigt mysig helg. Robin har beredskap men han har som tur är inte behövt åka ut på jobb. Det blev mysiga hemmakvällar i fredags och lördags och så tog vi sovmorgon på mornarna. I lördags så åkte vi till Skövde och hämtade våran nya tv-bänk, det blev mycket bättre med den. Igår så började Robin och Simon lägga hallgolvet också men klockan blev så mycket så de hann inte klart, så Simon kommer hit när Robin har slutat och så gör de klart det då. Det blir så fint!

 
Jag var inne på skolan på förmiddagen idag, träffade gruppen för att fixa med gruppuppgiften klockan 08:00. Vi satt bara tre timmar så hann med 11:29-tåget hem. Det var väldigt skönt att komma hem tidigt och nu ska jag försöka komma igång med pluggandet.
 

Shopping i Skövde

Idag tog jag en paus i pluggandet för lite shopping. Hämtade Sofia på skolan när hon slutade vid 13:00,  då åkte vi först till Alphina och åt lunch innan vi fortsatte till Esplanaden. Jag skulle ha ett par nya skor så vi började på Skopunkten men hittade inga som jag tyckte särskilt mycket om så gick till DinSko. Där hittade jag ett par perfekta skor, de är så fina! Det blev även en t-shirt och en tunika på Ginatricot. Är nöjd med mina köp.


Just nu försöker jag plugga men det går sådär. Robin ska jobba inatt så vill hinna umgås med honom innan han åker och jobbar också. Jag önskar att jag hade ork till att sitta uppe hela natten och plugga, men det finns inte en chans att jag orkar det.
 
 

Utomhusmatch nr 2




Vi ska på utomhusmatchen i år också, biljetterna bokades i söndags. Den är den 8/12 i Gävle, Brynäs - Timrå. Det ska bli kul. Får hoppas att det blir lite bättre väder den här gången bara, gärna snö istället för regn. Kallt får det vara, men det var inte roligt när det regnade hela kvällen förra året.
 

Ullared

Det blev en väldigt bra dag igår. Vi var framme strax innan 11:00, Sofia och jag gick och kollade på det vi ville och så kollade Robin och Simon på sitt. Jag är väldigt nöjd med det jag hittade, jag köpte en massa bra och roligt. Trodde att jag skulle köpa en massa onödigt men det gjorde jag inte, det känns skönt. När vi hade betalat och lämnat allt i bilen så gick vi till Harry's och åt god mat innan vi gick in på Gekås en gång till, och då blev det lite mer roliga saker. Sen blev det ett besök på godisaffären innan vi åkte hemåt. Var hemma vid 22:00 och när jag hade packat upp allt så gick jag och la mig, och efter att ha sovit ganska få timmar mellan fredagen och lördagen och sen en heldag i Ullared så tog det inte lång tid innan jag somnade.
 
Idag har jag försökt att plugga lite, men motivationen har inte varit på topp. Robin och Simon åkte till Lyrestad och tvättade bilarna på eftermiddagen och när de var klara så kom Simon och Sofia hem till oss och så köpte vi mat på Amanda. De åkte hem för en timma sedan ungefär, då förberedde jag matlådan till imorgon och la ner allt jag ska ha med mig. Måste sova snart, imorgon blir det skola 08.15-15:00. Får hoppas att seminariumet och föreläsningarna är lika intressanta som de låter.
 

RSS 2.0