Armband




Muffins

Antingen så får vi köpa större frys eller så måste jag sluta baka hela tiden! Bara idag har det blivit chokladmuffins och kanel- och kardemummamuffins, helt utan anledning. Det är inte bra!




Clementiner och hockey

Kollar på hockey och äter (alldeles för många) clementiner. Jag kan inte sluta äta, det är så gott! Magen blir väl inte så glad men det är nästan värt det. Clementiner är en av höjdpunkterna med hösten. På tal om hösten, är det bara jag som är glad att den är här? 


Vi kollar som sagt på hockey, Brynäs-AIK. Det ser bra ut hittills, Brynäs leder med 1-0. Första perioden tog precis slut och jag ska passa på att duscha. 


Imorgon är det dags för mitt första föräldramöte. 


Färjestad-Brynäs

23/11 blir det hockey i Karlstad med Robin, Sandra och Micke.

Ullared

Jag längtar till 9 november. Då har Lärarförbundet i Töreboda ordnat en resa till Ullared för de som är medlemmar. Och det är ju såklart jag. Det var först till kvarn som gällde och jag var snabb att anmäla mig så jag får åka med. De tjejerna jag jobbar med ska också åka. Det ska bli kul! Jag ska handla julklappar, men det kommer nog bli en himla massa annat också. 

Restaurang Peking

Vi orkade inte laga mat så det fick bli kinamat. 



Hockeytorsdag

Just nu ligger vi i soffan och kollar på hockey, Brynäs-HV71.
 
Idag har dagen gått ganska långsamt, inte för att det har varit tråkigt utan för att jag har varit trött. De senaste dagarna så har det känts som att jag håller på att bli sjuk, hoppas att jag slipper det. 
 
Pratade med vårdcentralen idag också, om att jag får väldigt ont i handen ibland. Jag får ont, smärtan strålar från tummen ut i handen och upp i handleden/armen, jag har ingen kraft i handen och så känns det som att blodet inte kommer ut i handen ordentligt och den blir kall. Hon som jag pratade med trodde att det kunde vara karpaltunnelsyndrom. De hade ont om tider just nu men den 8 oktober ska jag dit. Hon berättade också att det är vanligt att man opererar det. Känner mig nervös även fast jag inte ens vet om det är det. 
 
 "Karpaltunnelsyndrom beror på att en av handens huvudnerver kommer i kläm, vilket ger domningar och smärtor i handen.Karpaltunneln är en trång kanal mellan handlovens ben och ett kraftigt band vid handloven. Genom kanalen går, förutom medianusnerven som är en av handens huvudnerver, också nio senor till de muskler som böjer fingrarna. Vid karpaltunnelsyndrom blir medianusnerven, klämd i karpaltunneln."
 

JAG ÄLSKAR ER ❤




Theodor och Sandra

Jag ska ta och göra mig redo för att sova, jag är trött och börjar 07:00 imorgon så vill inte somna för sent. 

Helgen har varit underbar, synd att den gick så fort bara. Innan jag åkte så träffade jag Sandra och Theodor på Ikano-huset i Linköping. Vi åt mat och hann kolla några affärer innan det stängde. Det var roligt att få träffa dem idag också. 


Kusinerna

Är hemma hos moster och kusinerna med mamma och pappa ❤ 
 

Dop

Idag var jag på Theodors dop, det var jättefint. Älskade unge!
 
 
 

Onsdag redan

Jag ska strax ta och cykla iväg till jobbet, jobbar 08:00-15:30. Tror den här arbetsdagen kommer gå fort, 15:30-dagarna brukar göra det. Dessutom så ska vi till skogen på förmiddagen så då går den extra fort. 

Ikväll tänkte jag börja packa till helgen, i alla fall det jag kan packa ner nu. Inte för att det är mycket jag behöver ha med mig men imorgon kommer jag inte vara hemma förrän efter 19:00 för vi har APT. Kan vara skönt att vara halvklar med packningen då. 

Jag kommer komma iväg mycket, mycket tidigare än jag trodde på fredag för jag tog nämligen en semesterdag (hade 5 betalda dagar kvar), så jag är ledig. Skulle ha slutat 15:30 och då hade jag inte kommit iväg förrän efter 17:00 säkert och då hade jag kommit fram sent. Nu åker jag på morgonen istället, så jag får en hel dag extra med familjen. Ett stort plus är att Marie och Theodor sover där imorgon så de är där när jag kommer fram. Så jag har bestämt att jag ska köpa med nybakat frallor och annat gott som man vill ha till frukost. Synd att Robin har beredskap bara, så han kan inte följa med. Men förhoppningsvis kan han det nästa gång.



1 år

Kalas för Tindra


Shoes

Jag är lite småkär i mina nya skor


Längtar

Jag längtar till nästa helg. Då ska jag åka till Norrköping för att umgås med familjen och gå på Theodors dop.


Vart tog augusti vägen?

Det känns konstigt att det redan är september...

Jag skulle inte ha något emot att vara ledig imorgon också. Men med tanke på hur fort veckorna går så är det väl snart helg igen. I fredags fick jag äntligen hem min bil, och jag är hur nöjd som helst! Det känns så himla bra att ha en bil som är min alldeles egna. På kvällen skulle vi ha gått på bio men både jag och Robin var trötta och kände bara för att vara hemma. Så vi köpte hem mat och kollade på film och hade det mysigt hemma istället. Vi tar bion nästa helg. Igår va det kräftskiva i Lyrestad. Man borde ha en kräftskiva oftare än en gång om året med tanke på hur gott det är med kräftor.

Idag kom vi upp redan klockan 09:00, det trodde jag inte att vi skulle göra. Skönt att inte sova bort halva dagen, nu borde det inte vara så svårt att somna ikväll heller. Jag ska snart gå och handla, sen tänker jag ligga i soffan hela dagen.


RSS 2.0