Snart så

Då var första dagen på sista veckan innan semestern gjord. Herregud så skönt! Semestern är väldigt välkommen i år. Jag är trött hela tiden och jag tror att min kropp gick på semester för två veckor sedan. Så ge mig fredag klockan 15:30. 


Han gör skäl för sitt namn

Puckos nya kompis är katten i tv-spelet 



Hallon och citron

Hemmagjord citronlemonad och hallonkaka med vaniljkräm och grädde. 




Värt mödan

Igår så var jag hos arbetsterapeuten för sista gången! Nu blir det inga fler besök för att kolla handen. Efter månader av smärta och ingen styrka i handen, så är jag nästan fyra månader efter operation helt smärtfri och nästan lika stark som i höger hand. Jag har gått från en styrka på knappt 4 kilo (precis innan operationen) till ungefär 22 kilo. Min styrka i högern är ungefär 24. Jag är inte lika överkänslig längre heller. 

När jag var hos arbetsterapeuten direkt efter att jag tagit bort stygnen så mätte hon styrkan till 7 kilo. Det innebär alltså att jag nästan fördubblade min styrka bara genom att göra operationen, eftersom det var första gången jag fick använda handen.

Jag är imponerad! Och nu i efterhand så är jag så glad att jag gjorde operationen. Jag måste erkänna att jag är lite stolt över mig själv också eftersom jag var så rädd innan. 
 



Snabbare än väntat

Affären där vi köpte sängen ringde redan igår och sa att den hade kommit. Så efter jobbet idag så fick det bli en tur till deras lager i Tibro. Vi är så nöjda!



Äntligen en ny säng

Vi tyckte om sängen, den var både fin och skön! Det var sommarpris på den nu och de hade sänkt den till halva priset. Och sänggavel och ben ingick i priset. Perfekt! Den var en beställningsvara, men tjejen i kassan sa att det skulle ta max två veckor att få hem den, Men det gör ingenting för vi måste inte ha den precis just nu. 




Vill inte att helgen ska ta slut

Redan söndag?! Vart tog helgen vägen!!?

Jag kom precis ut ur duschen och nu ska jag göra mig iordning lite snabbt. Vi ska in till Skövde och kolla på en ny säng. Jag hoppas att vi hittar en bra för vi vill byta ut våran nu. Det är en affär i Skövde som har gjort reklam för sängar till ett jättebra pris nu i veckan. Hoppas att det finns åtminstone en kvar (om vi tycker att den är bra). 


Lördagsmys

Vi hade en toppenkväll igår med trevligt sällskap! Och det var så otroligt fint vid deras sommarstuga, så nu blev jag sugen på att skaffa en sommarstuga. Kanske kan bli av i framtiden. 

Imorse tog vi en lång sovmorgon, sen låg vi kvar en lång stund och kollade på Two and a half men. Det har varit en riktig myslördag idag. Vi har bara legat i soffan, kollat på filmer och serier och ätit en massa gott. 


Jag räknar ner

Nu är det bara 10 arbetsdagar kvar till semestern, när jag kommer tillbaka är det bara 19 stycken kvar tills jag börjar på nya jobbet (20 egentligen men har tagit ledigt en fredag). En av de dagarna är dessutom en planeringsdag på nya förskolan. 

Jag var med på sista halvan av planeringsdagen på mitt nya jobb i onsdags och då blev jag dels väldigt medveten om att jag faktiskt ska börja där, det har känts overkligt hittills. Sen så började jag längta ännu mer när jag var där. Precis allt känns så himla bra, det är inget jag tvekar på eller känner mig orolig över. Allt känns bara toppen. Jag kände mig så välkommen när jag kom dit också. Sen så är ju inte personalen helt ny för mig eftersom jag hade praktik där i nästan två år. 

På ett sätt vill jag inte att tiden ska gå fort, men samtidigt så vill jag det för jag längtar till den 1/9. 


Ännu en långhelg

Det var skönt att gå på helg redan igår. Jag slutade även en timma tidigare, jag har en massa plustid så plockade ut lite där. Jag la mig i soffan direkt när jag kom hem, var så trött! Men när Robin åkte och spelade golf så blev jag lite uttråkad så då bakade jag lite. 

Tigerkaka i muffinsform fick det bli

Jag hade gärna bakat mer men margarinet tog slut. Ska ta och handla hem en massa ingredienser någon dag och baka så frysen blir proppfull. Nu hade jag visserligen alla ingredienser hemma utom margarin, men jag ska se till att det finns massor av allt så inget tar slut. Jag längtar till den dagen vi bor i hus och har en stor kyl och frys, så vi får plats med allt. 


Det känns konstigt att det är midsommarafton idag, det var ju nyss det. Vi ska till ett par kompisars sommarstuga och det blir säkert jättetrevligt. Dessutom så ser det ljust ut med vädret just nu. Får hoppas att det håller i sig. 

XOXO

Igår blev det en tjejkväll med Evelina och Carro. Vi köpte hem en massa gott och tittade på riktiga tjejfilmer. En bra kväll med andra ord! 

Jag sa precis hej så till Robin som ska jobba natt. Han har jobbat mycket natt ett tag, hoppas det blir mer dagjobb snart. Jag tycker inte om att sova ensam. Jag ska inte gå och lägga mig riktigt än, först blir det minst ett avsnitt till av Gossip Girl. Det finns på Netflix och jag började om på säsong 1 förut. Älskar den serien!

Men jag kan inte vara vaken för länge, det är ju trots allt måndag imorgon. Vi har dessutom planeringsdag. 


Spännande

Nu håller vi tummarna!


Vart tog fredagen vägen?

Idag jobbade jag 07:30-15:30 och timmarna på jobbet gick jättefort. När jag slutade så åkte vi in till Mariestad en snabbis för att sedan skynda hem och duscha av sig och byta om. Evelina och Robin hade nämligen bjudit hem oss på grillkväll. Även Simon och Emelie var med och det blev en väldigt trevlig kväll med god mat, "Med andra ord" och kubb. 

Vi kom hem för en liten stund sedan och nu ska jag sova. Det känns som jag kommer somna så fort jag lägger mig i sängen. 

Trött i huvudet

Jag har bara varit hemma en kvart ungefär och jag skulle kunna gå och lägga mig, jag är så trött! Jag har jobbat hela dagen och sen haft tre utvecklingssamtal. Tre avklarade, fyra kvar. Det ska bli så skönt när jag är klara med alla. 


19

Imorse innan jag började så räknade jag ut att det var 19 arbetsdagar kvar till semestern. Men då räknade jag med den här arbetsdagen så alltså är det bara 18 stycken kvar nu. Underbart! 

Fast det här året har gått så himla fort, det känns som det var nyss jag gick på semester. 


Den gick för fort

Då var ännu en underbar helg i Norrköping över. Synd att den gick så fort bara. Jag har hunnit umgås med både vänner och familj, underbart! 

I fredags när jag kom fram så firade vi Chrille. Bjöd även mormor och morfar på tårtan. Jag gillar att de bor i huset bredvid mamma och pappa, då kan jag gå in till dem när som helst när jag är hemma (Töreboda är hemma nu och jag trivs här, men Norrköping kommer alltid att vara det "riktiga" hemma. Det är ju där jag är född och uppvuxen så den staden kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat). Sen tog jag och Chrille en tur till Hageby och kollade lite affärer. Igår så åkte jag och Jessica hem till Sandra och Stoffe och jag fick fira Theodor. Härligt att få träffa dem så snart igen. Idag har jag träffat farmor och farfar, och Marie och kusinerna. Förutom allt detta så har jag bara umgåtts med mamma, pappa och bröderna. Det har varit mycket på jobbet ett tag nu så jag behövde en helg denna. 


Sandra och Stoffe, grattis ännu en gång till erat andra lilla mirakel ❤️ Jag längtar så himla mycket till i vinter så jag får träffa honom/henne. Ni anar inte hur glad jag är för eran skull! Nu ska jag börja titta efter presenter som jag ska skämma bort den lilla med. 

Tårtbakning

Jag ska till Norrköping imorgon och då tänkte jag passa på att fira Chrille som fyllde år för några veckor sedan. Och jag ska överraska honom med den här tårtan.



Bästa vännerna

Jag hade en toppendag med Sandra, Lina, Jessica och Thedor igår! Vi gick till Mandy's och åt när de kom fram. Sedan gick vi till en lekplats och lekte med Theodor. Efter ett tag blev det så varmt så då gick vi hem och fikade och pratade. Timmarna innan de åkte hem spenderade vi på balkongen, då låg inte solen på så då var det perfekt att sitta där. 

Tack för att ni kom hit ❤️ Det betydde massor för mig och jag är så glad att ni ville komma!

Även fast vi inte träffas flera gånger i månaden så är allt som vanligt när vi ses, som om vi träffades för någon dag sedan bara. Och det är jag så glad över! Jag vet alltid att ni finns där när jag behöver er. TACK ❤️

RSS 2.0