Några hyllor gör stor skillnad

Eftersom det är dåligt väder så passar vi på och grejar här hemma.


Järnvägsmuseum

I onsdags så var vi på järnvägsmuseet i Ängelholm. Det var mycket större och häftigare än vad jag trodde att det skulle vara. Det var en massa intressant information och roliga saker man kunde testa på. Det var intressant att se skillnaden på hur arbetet på järnvägen såg ut när den kom jämfört med hur det är idag.


Mot Ullared

Vi åkte från Ängelholm för 20 minuter sedan ungefär och nu är vi påväg till Ullared. Vi har verkligen haft tur med vädret. Det har varit varmt och soligt precis hela tiden men när vi åkte så regnade det. Tur att vi åkte när vi gjorde.


Didriksons1913

Idag var vi på Intersport och då hittade jag världens finaste Didriksons-jacka som jag inte kunde låta bli att köpa. Så nu är jag äntligen ägare till en sån, har velat köpa en jättelänge.


Du och jag ❤


Mer bilder

Vi solar, grillar och har det bra


På stranden


Ängelholm är fint


Snart åker vi

Om ungefär en timma åker vi till Ängelholm. Enligt SMHI ska det bli fint väder hela veckan, hoppas att det stämmer. Det ska bli roligt att åka iväg, och jag är väldigt nyfiken på hur stugan ser ut. Vi har även hyrt en minibuss för att slippa åka två bilar, och den är allt annat än liten! Nio platser och stort bagageutrymme. Vi behöver absolut inte vara rädda för att vi inte kommer få plats med allt vi handlar på Ullared. Den är toppen!



Vad skulle jag göra utan er

Hade det underbart hos mamma och pappa! ❤ Träffade Lina, Sandra och lilla Theodor, och fick tillbringa massor med tid med familjen, moster och kusinerna, mormor och morfar, och farmor och farfar. Och så njöt jag av att vara ledig. JAG ÄLSKAR ER!


Finally

JAG HAR SEMESTER!


Two

Två arbetsdagar till, sen tar jag semester!


Sista veckan innan semestern

Då var ännu en bra helg över.

I fredags kom Camilla hit efter jobbet och klippte både mig och Robin. Så nu är jag fin i håret igen! En stund efter att hon hade åkt så åkte vi till Lyrestad för att tvätta bilen. Men vi blev kvar och åt mat och kollade på film med Sandra och Helena. Vi kom hem sent så då la vi oss direkt. Igår så tog vi det bara lugnt på dagen. På kvällen blev vi sugna på att spela minigolf så då gick vi bort till kanalen och spelade en runda. När vi hade spelat färdigt så satte vi oss på Kanalstugan en stund och sen cyklade vi hem till Joni och Julia. Där satt vi och pratade om allt möjligt och blev kvar längre än vi trodde att vi skulle bli. Det blev en mysig kväll! Och det var roligt att träffa lilla Signe som redan har hunnit bli så stor att hon fyller 1 år nästa vecka. Det är galet va fort tiden går! Världens gladaste är hon också, den lilla sötnosen.

Idag har vi inte gjort mycket alls förutom att åka och handla hem mat och tvätta. Just nu spelar Robin tvspel och jag ligger i soffan och läser. Laddar inför sista arbetsveckan innan semestern.

 


Nedräkningen har börjat

... 7 arbetsdagar kvar till semestern.

Den här sommaren kommer bli en av de bästa någonsin, det vet jag! Bara det att jag har pengar (och till och med ett sparkonto!) är så otroligt skönt och... befriande. Det är inte några CSN-pengar som knappt räckte till något, och jag behöver inte gå och hoppas på att få vara sommarvikarie. Jag har ett jobb, jag får (betald) semester och jag har dessutom ett jobb att gå tillbaka till efter semestern. Ett jobb som jag älskar.

Den här sommaren ska jag njuta. Jag ska njuta av att bara vara ledig och jag ska hitta på saker. Jag ska till Norrköping första veckan på semestern, måndag-torsdag. Vi ska till Ängelholm och Ullared. Och på Ullared tänker jag inte snåla! Robin och jag har även pratat om att eventuellt åka till Liseberg eller något annat ställe över dagen, bara vi två. Mamma, pappa och bröderna ska komma hit också, det har jag bestämt.

Den här sommaren kommer som sagt bli underbar.


En halvtimma tidigare

Är påväg hem från jobbet. Hade stängningen idag men sista barnet gick hem tidigare så fick sluta 17:00 istället för 17:30. Skönt! Det blir en promenad hem för cykeln står kvar hemma. Jag och en tjej från jobbet var och handlade grejer till förskolan idag och vi åkte direkt på morgonen så då blev det smidigast att lämna den hemma för jag mötte inte upp henne på jobbet.

När jag kommer hem så ska jag inte göra något alls utan bara ta det lugnt.


RSS 2.0