Dubbelt

Jag var hos arbetsterapeuten efter jobbet idag och jag var väldigt nöjd när jag gick därifrån. Styrkan har nämligen fördubblats ännu en gång! Jag är nästan lika stark som i högerhanden nu. Däremot är jag väldigt känslig runt ärret, så det ska vi jobba för att få bort nu. Jag är väldigt känslig för beröring runt ärret, det är till och med jobbigt att ha på mig långärmade tröjor som ligger emot. Det är pågrund av att nerverna har vuxit ut lite hur som helst och då blir man känsligare, men det ska bort nu. Sen är jag lite stel fortfarande, men det var inget konstigt sa hon. 


Jag är så glad att jag gjorde operationen!

Finbesök

Idag efter jobbet så hade jag de tjejerna jag jobbade med i höstas på besök. Vi fikade och satt och pratade i fyra timmar, det behövde jag! Jag hoppas att det inte dröjer tills vi ses alla tre igen. 


Det behövdes

Vi har varit i Lyrestad hela eftermiddagen. Sommardäcken har åkt på (har inte kört bilen på flera veckor så har inte kört olagligt) och så har jag tvättat bilen. Och det behövdes! Den var så extremt skitig. 



Stannade kvar i sängen

Robin ska jobba inatt så han sover fortfarande. Jag stannade kvar i sängen när jag vaknade förut, gick bara upp för att fixa kaffe. Nu ligger jag och kollar på tv och har precis betalat alla räkningar, skönt att ha det gjort. 

Vi hade inget planerat i helgen men det blev en rolig helg ändå. I fredags så blev det ett spontanbesök hos Evelina och Robin. Evelina och jag planerade Valborg och sen satt vi och pratade om allt möjligt. Skönt att jag har henne. Nu ser jag fram emot Valborg! Igår var vi i Lyrestad och fixade lite med Robins bil. Han och Jonas satte dit toningsskivor på de fem bakre rutorna och det blev riktigt snyggt! Jag trodde inte att det skulle göra så stor skillnad som det gjorde. På kvällen blev det en myskväll med ett House-maraton. Det var länge sedan vi kollade på det, men jag kan se det hur många gånger som helst. Tur att jag fick Robin att bli lika galen i det som jag. 

Nu ska jag ringa till pappa som fyller år idag. Grattis på födelsedagen världens bästa pappa. Jag älskar dig ❤️

Nytt till garderoben

Jag beställde tre nya klänningar idag. En långklänning (den korallfärgade) och två korta. Jag längtar tills jag kan använda dem. 










Lång dag

Robin ska åka och jobba nu och jag tror att jag ska gå och lägga mig. Det har varit en lång dag. Började med planering 06:30 imorse och sen jobbade jag till 16:00. Men eftersom vi skulle ha APT 16:30-19:00 så åkte jag inte hem utan var kvar och fixade lite på avdelningen. Sen APT som sagt så var inte hemma förrän strax efter 19:00. Plus att jag fick veta det här med jobbet som jag har gått och varit stressad över. Det är inte konstigt att jag är trött och har ont i huvudet... 

Känner mig 10 kg lättare

Äntligen är allt klart på jobbfronten! Jag fortsätter på mitt vikariat fram till den 31/8, men den 1/9 börjar jag på min fasta tjänst. Aldrig mer vikariat!

Solglasögon

Idag har jag äntligen beställt ett par solglasögon med min styrka. Det ska bli skönt att kunna ha solglasögon på mig även fast jag inte har linserna. Har velat ha ett par jättelänge och nu hittade jag några som verkar perfekta, billiga var de också. 


Pilot-modell såklart, har aldrig använt något annat. Valde att ta mörkgrått (nästan svart) glas. 


Påsk

Då var påsken över för i år och den har varit toppen! I torsdags var vi hos Robins pappa och åt, Robins ena farbror var också där. Det är inte ofta vi träffar dem så det var roligt. I fredags åkte vi till mamma och pappa. Vi gjorde inget speciellt utan var bara där och hade det bra! Åt en massa god mat gjorde vi också så nu känns det som att jag inte behöver äta på flera dagar. Det var bra väder från att vi kom i fredags tills att vi åkte igår, och det är ovanligt för det brukar bli dåligt väder där så fort jag kommer dit. Igår satt jag på altan hela dagen och njöt av solen och värmen, synd att jag inte hade sommarkläder med mig. Får nog plocka fram dem idag och rensa lite, jag ska kolla om jag behöver köpa något nytt också. 

Efter den här toppenhelgen är jag redo för den kommande arbetsveckan! 

Jag gosade en massa med de här underbara godingarna också.







1 år

Grattis på 1-årsdagen goding ❤️


Födelsedagsfirande

Den här helgen tog slut alldeles för snabbt! Jag tycker att helgerna går snabbare nu när jag inte är sjukskriven. Men det har varit en bra helg. I fredags så åkte vi hem till Robins pappa när jag slutade för att vara barnvakt åt Tindra en liten stund. Vi fick även följa med och hämta henne på förskolan innan Robins pappa åkte. Nu säger hon mitt namn (eller hon säger "ia" men det är nära nog, bara ett f som saknas) och ropar på mig om jag är i ett annat rum, det gillar jag! När vi åkte hem så köpte vi med oss godis och sen kollade vi på film innan vi la oss. Igår var vi på 25-årskalas och det var maskerad med filmtema, jag var Sandy i slutscenen i Grease och Robin var Alan i Baksmällan. Det blev en väldigt lyckad kväll och jag hade jätteroligt. 



Idag har vi inte gjort någon nytta alls. Vi tog en lång sovmorgon och sen har vi bara legat i soffan. Robin åkte iväg för att jobba för en timma sen och jag la mig precis. Det är en kort jobbvecka som väntar och i helgen blir det ett besök i Norrköping. De närmaste tre veckorna kommer vara korta jobbveckor tack vare påsken och Valborg. Jag älskar mitt jobb men det är allt skönt att få vara lite extra ledig ibland. 



Dags för maskerad




Favoritblomman

Idag tog vi en sovmorgon och jag låg kvar en stund innan jag gick upp. Duschade och gjorde mig iordning ganska så direkt för jag skulle in till Skövde en snabbis. Robins kompis har 25-årsfest nästa helg och det är maskerad så jag var tvungen att fixa lite saker till det. Passade även på att använda mitt presentkort på Euroflorist som jag fick av mormor och morfar efter operationen. En fin ordkidé till sovrummet blev det. Jag älskar orkidéer!

Kvällen har vi spenderat i soffan och bara tagit det lugnt, och den kommer fortsätta så. 


Då var det dags igen

Då var sjukskrivningen över och jag ska återgå till jobbet. Det ska bli skönt att återgå till en normal vardag och få tillbaka lite vettiga rutiner. Sen känns det sådär att börja jobba igen på en fredag (läkaren kunde väl ha satt veckan ut i alla fall) men men, det kanske bara är lite skönt.

Jag jobbar 08:00-17:00 idag så ska snart gå till jobbet. 

Bröstcancerfonden

Hamnade på www.iloveboobs.se idag. Det är fyra tjejer som driver ett UF-företag och de samlar in pengar till Bröstcancerfonden. De gör armband och för varje armband som säljs så skänks 50% av kostnaden. 



Det har gett resultat

Det gick jättebra hos arbetsterapeuten! Hon konstaterade att operationen har gett resultat, jag har redan blivit lite starkare i handen. Och domningarna och smärtan har jag inte känt av sedan dagen innan operationen. Jag är ganska långt ifrån lika stark som i höger hand men ändå, det är på god väg. Och det känns underbart! Jag fick en träningsdeg också så nu ska jag börja träna upp styrkan ordentligt. Ska tillbaka om fyra veckor och se om det har gett några resultat. 



Tidig morgon

Idag gick jag upp klockan 07:00 när Robin åkte till jobbet. Eftersom jag ska börja jobba igen på fredag så vill jag "vänja" mig vid att gå upp tidigt. Inte för att jag har sovit länge de andra dagarna (gått upp vid 08:30). Just nu ligger jag i sängen och kollar på tv och dricker kaffe. 11:00 ska jag gå bort mot Vårdcentralen, har tid hos Arbetsterapeuten 11:15. 


Underbart

Idag har jag så himla mycket vårkänslor! Det är riktigt vårväder och jag köpte fina vårblommor när jag var och handlade förut. 

Ikväll kommer Sandra, Micke, Camilla och Dalle hit, vi ska bjuda dem på mat. 


RSS 2.0