Advent

Längtar tills första advent. 


Kakor

Hade inget att göra så bakade lite. Pepparkakscookies och triple chocolate chip cookies. 


New Girl

Vi har börjat nörda en ny serie! 


Bra avslut på helgen

Ligger i soffan och kollar på hockey, AIK-Brynäs. Håller tummarna att det fortsätter lika bra. Just nu leder Brynäs med 2-3. 


BIF - Jag ska följa dig tills hjärtat slutar slå

Ligger nöjd och trött i sängen. Jag har haft en toppendag med Robin, Sandra och Micke och Brynäs vann med 2-3 i straffar. Det var en rolig och spännande match. Och jag är glad att Granström äntligen är tillbaka! 

För 5 år sedan var jag inte ett dugg intresserad av hockey, Robin kom in i mitt liv och ändrade på det! Nu tycker jag att det är roligt och intressant att kolla på hockey. Jag har blivit en riktig Brynäs-supporter som hoppar när de gör mål, skriker, hejar och applåderar. Hade ni sagt det till mig för 5 år sedan så hade jag bara skrattat. Idag skrek jag så att jag fick ont i halsen och jag applåderade så mycket att det gjorde ont i händerna. 


Med tapperhet vi sjunger våran sång.
Brynäs är vårt namn, 
våra hjärtan står för stolthet. 
Brynäsaren ger ju aldrig upp. 
Vi jobbar alltid tillsammans. 






Brynäs IF

Kom igen nu pojkar ❤️ 



Remiss

Pratade med läkaren om handen idag och hon ska skicka en remiss till ortopeden. Kändes sådär när hon sa att det kunde dröja 3 månader innan man fick en tid...


Tidig fredag

Idag var det min tidiga fredag, 07:00-13:30, och det var riktigt skönt. Det är extra skönt att sluta tidigt på fredagar.

När jag kom hem så la jag mig i soffan och sen har jag blivit kvar där. Vi började fredagsmyset redan när Robin kom hem från jobbet. Vi har kollat på Bron, det var en riktigt bra serie. 

Klockan är bara 21:15 men jag är ändå så trött att jag skulle kunna somna. Det är tråkigt att vara såhär trött hela tiden. 


Imorgon är det dags för hockey i Karlstad med Robin, Sandra och Micke. 


Marknadskarameller

Hade tråkigt så bakade lite godis, marknadskarameller. Det är ett nytt recept som jag inte har provat innan. Det blev riktigt gott om jag får säga det själv. Det smakar ungefär som sån nougat som man kan köpa på marknader.



Världens bästa fil

Går det att överleva på att äta enbart fil? 



Snart där

Satte mig precis i soffan efter att ha dammsugit, dammat, städat toan och torkat golven. Älskar när det är nystädat! Ska ta och kolla lite på tv men ska lägga mig hyffsat snart, har varit jättetrött idag. Men Robin jobbar natt så får sova ensam. Varför är jag alltid mer orolig när han jobbar natt? 

Sitter och funderar på vad jag ska baka för fika till min födelsedag också. Med tanke på hur fort tiden går så är det väl snart 21 december. Ett litet problem är bara att jag vill baka så mycket, kommer inte få plats med allt i frysen.


Lugnt

Den här veckan har gått så otroligt snabbt! Däremot har inte helgen känts lika kort. I fredags var vi i Lyrestad och firade Helena. Igår var Robin hos en kompis och spelade NHL-turnering och jag var hos Sandra hela kvällen. Var där vid 16:30 och var inte hemma förrän 02:00. Vi åt mat och kollade på film med Camilla, Dalle och Freia. När de gick hem så satte vi på en till film men vi satt och pratade om en massa annat så vi hängde inte med så mycket i handlingen. Vi började också kolla på en ny serie på Netflix; Orange is the new black. Den var riktig bra! Det var en bra kväll. 

Idag gör vi inget alls, vi bara ligger i soffan och kollar på tv och tar det lugnt. Men jag tvättar så lite nytta gör jag också.


Pucko är kelsjuk idag



Jul

Jag längtar till jul! 



Rätt lag på mössan

Tindra gillar Brynäs-mössan


❤️




Min pappa ❤️

Grattis på Fars dag världens bästa pappa ❤️ Jag älskar dig!





Nöjd

Det blev mest julklappar idag, inte så mycket till mig själv. Förutom julklapparna blev det ljus, julklappspapper, presentsnören, jättefina julklappsetiketter, leksaker till Pucko och lite andra småsaker som behövdes. Men jag hittade lite till mig själv. 
Ny parfym! Den är gammal nu men luktar fortfarande lika gott. 
Ny jacka. Synd bara att bilden inte visar hur fin den verkligen är! 


Äntligen! Våran gamla har varit trasig i säkert tre år nu. 
Äntligen hittade jag en gryta som inte kostar en förmögenhet.
Lite nytt julpynt.
Det ska bli julfint i köket med den här fina duken. 


Shopping

Jag är nöjd med mina köp! Har några julklappar klara nu, och så hittade jag en jättefin jacka. Det blev en bra dag, trots att det var så otroligt mycket folk. 




Tidig kväll

Den här dagen tog slut väldigt fort. Men jag kunde gå och jobba i alla fall, skönt! 

Jag måste gå och lägga mig snart. Eller snart och snart, helst senast 22:00. Ska upp vid 03:00, ska hämta upp en av tjejerna jag jobbar med 04:30 och 05:00 går bussen. Det ska bli roligt med en dag på Gekås. Ett bra beslut av Lärarförbundet tycker jag!

Robin var och tatuerade sig idag, den blev så otroligt fin! Den är visserligen inte klar än men det syns redan nu att den kommer bli riktigt fin. Jag tror inte att jag kommer tatuera mig men om jag någon gång skulle göra det så ska den killen som har gjort alla Robins tatueringar få tatuera mig. Han är riktigt, riktigt duktig! 



Sjukling

Det blev inget jobb för mig idag så får spendera dagen i sängen. Hatar att vara sjuk! Blir hemma imorgon också, men hoppas jag kan gå och jobba på fredag. Och jag vill inte missa Ullared-resan på lördag så hoppas att jag kan vila mig frisk de här två dagarna. 


Älskade familj

Sitter i personalrummet och har min rast, det är så himla skönt att jobba 07:00-13:30 på måndagar. 

Helgen var underbar! Jag åkte direkt efter jobbet i fredags, så jag var framme vid 16:30. När jag kom fram så var Marie och Theodor där, så då fick jag ge Theodor hans presenter. När jag hade skjutsat hem dem så myste vi framför tv:n. I lördags så hämtade vi Theodor på förmiddagen och sen åkte vi och handlade. När vi kom hem så var pappa snäll och bytte mina däck, annars så gjorde vi inget speciellt. Jag bara njöt av att umgås med familjen ❤️ Igår gjorde vi inte heller något speciellt, bara tog det lugnt. Åkte vid 17:20. 








RSS 2.0