Veckorna tar slut för fort

Då var den här veckan också slut, vart tar tiden vägen? 

Det har varit en lugn helg och jag har bara tagit det lugnt. Idag har vi som vanligt haft en väldigt lugn söndag, precis som jag vill att det ska vara! Det är skönt att ta det lugnt innan en ny arbetsvecka börjar. På tal om det, idag kom jag på att jag bara jobbar två veckor till innan sjukskrivningen. Vet inte hur länge jag blir sjukskriven, vet nog mer efter operationen. 

Jag blir jättenervös så fort jag tänker på operationen, men jag försöker tänka att det kommer bli bra. Det kommer det ju. Men nervositeten vill inte försvinna. Det har varit jobbigt med handen i helgen och det har gjort ont, kan det vara att jag tänker mer på det nu när jag vet datum för operation? 


Rolig överraskning

Imorse kom Robin med ett förslag som gjorde mig väldigt glad. Han tycker att vi ska åka till Göteborg en helg och bo på hotell. Det låter som en väldigt bra idé tycker jag! Vi har inte bestämt helg än men det är roligt att ha något att se fram emot. Mysigt ska det bli i alla fall. 

Då var det dags

Jag fick en tid för operation igår, den 7/3 redan. Det är ju bara två veckor kvar. Jag vill inte! Eller jag vill för jag vill ju bli bra i handen men jag vill inte behöva operera mig. 



Nyklippt

Direkt efter jobbet idag så åkte jag till Mariestad och salongen som Camilla jobbar på, hade en klipptid hos henne. Så nu är jag fin i håret igen. Pagen är borta och håret är jämnlångt (för första gången på mååååånga år). Jag är supernöjd! 

Tänk er något sånthär fast lite mer uppklippt; 

När hon hade klippt mig så tog vi en lång fika och pratade om allt och inget. Det var en bra eftermiddag. 


Soffläge

Den här dagen har gått åt till att göra inget alls (förutom att tvätta, men det är inte särskilt ansträngande när man har tvättmaskin i lägenheten). Jag vaknade vid 09:00, då gjorde jag kaffe och la mig i soffan och kollade på tv, sen har jag blivit kvar här. Vi var iväg och handlade mat bara, annars har vi legat i soffan hela dagen. Men det har varit skönt, jag tycker om att bara ta det lugnt på söndagar. Speciellt nu när det har varit kalas hela helgen. 

Presenten

Glömde visst lägga upp bilden på presenten jag fick av Robin i fredags. Den här fina nallen fick jag ❤️



Tårtor

Jag gjorde egna tårtor till kalaset 





Present

Det satt en present till mig på köksbordet nu när jag kom hem. Tack älskling, du är världens bästa! Och grattis på födelsedagen min fina ❤️


Popcakes

Jag älskar att baka! 



Min kvällsunderhållning




Gardiner

Nya gardiner gör stor skillnad! Köket känns mycket större nu


Dålig timing

Självklart så blev det skitvädret idag när jag skulle köra; snö, regn och snöblandat regn. Men det gick bra och jag kom fram ordentligt. Men det var väldigt dålig väglag nästan överallt så det tog längre tid än vanligt. Men det gör inte så mycket, nu ska jag njuta och umgås med familjen ❤️

Supporter




För tätt inpå

Då var den här arbetsveckan nästan slut. Med tanke på alla förkylningar och annat härligt som går på jobbet nu då trodde jag att jag skulle bli sjuk men klarade mig den här veckan också. Tur det! 

De ringde från ortopeden på förmiddagen idag, de hade fått en avbokning och undrade om jag ville ha den tiden. Det var bara det att den tiden var imorgon. Lite för tätt inpå kände jag. Dels för jobbet, det blir ju en sjukskrivning på minst 4 veckor och jag kände inte att jag kunde vara borta så länge bara sådär. De måste ju få in en vikarie för mig. Och så ska jag till mamma och pappa imorgon, och jag saknar dem så vill dit! Mamma fyller dessutom år imorgon, och på lördag ska vi fira Marie som fyller 40 år på söndag. Så får ta en tid längre fram, jag överlever.

Pucko tycker inte om när jag packar




Lillebror

Det har varit en väldigt bra helg! Har nämligen haft Chrille på besök. Vi var i Skövde igår och kollade lite affärer och på kvällen så låg vi bara i soffan och kollade på film och åt en massa gott. Han hann knappt åka innan jag började sakna honom, men ska till Norrköping nästa helg så behöver inte sakna honom så länge. Mamma och Marie fyller år så ska fira dem. Jag åker direkt när jag slutar på fredag och som tur är så är det inte min sena fredag, det är "mellanfredagen" så jag slutar 15:30. 



RSS 2.0