Peugeot 307

Nu är den äntligen min!


Tibro

Det här blir en låååång dag! Började 06:30 imorse och slutade nu klockan 16:00. 17:15 går bussen till Tibro, ska på studiebesök på en förskola med jobbet (plus två andra förskolor). Vi kommer vara hemma sent och då är det bara att gå hem och duscha och sova. Börjar 07:00 imorgon. Det kommer säkert bli intressant, men trött kommer jag vara när jag kommer hem.

Jag slutar 13:30 imorgon och då ska jag cykla hem och lämna cykeln och sen gå till Joni och Julia och hämta min bil! Hoppas klockan går fort imorgon.

Nu ska jag och en av tjejerna jag jobbar med gå upp till Ica och sen går vi till bussen. Jag gick aldrig hem utan stannade kvar på jobbet, kände inte för att stressa i onödan.


Vart tog den vägen?

Jag brukar tycka att helgerna går fort, men den här gick ovanligt fort.

Måndag idag och det betydde kort dag på jobbet, 07:00-13:30. Och imorgon blir det en liten sovmorgon eftersom jag börjar 08:30. Jag klagar inte! Det blir två sena kvällar den här veckan, på onsdag stänger jag och på torsdag ska vi till Tibro på ett studiebesök på en förskola. Vi ska vara där klockan 18:00 så vi kommer vara hemma sent. Men det gör inte så mycket för det händer roliga saker också. På fredag ska jag hämta min bil när jag slutar och på fredag kväll ska vi på bio.

Nu ska jag bara ligga i soffan resten av kvällen, det förtjänar jag eftersom jag storstädade när jag kom hem.


Min alldeles egna

För en liten stund sedan fick jag veta att jag kan hämta bilen om en vecka. Så glaaaaaaad!


Bil

Har min rast nu, bara två timmar kvar tills jag slutar. Dagarna går så fort! När jag slutar så kommer Robin och hämtar mig. Vi ska in till Mariestad för jag ska till banken och skriva på papper. Igår fick jag nämligen veta att mitt lån (till bil) gick igenom! Och jag har hittat en bil att köpa också, jag ska köpa Joni och Julias. Den är jättefin, skön att köra och en av modellerna som jag funderade på. Känns toppen! Den ska bara få en ny framruta och sen är den min.


Dexter

Varför ska jag alltid äta för mycket? Vi kollar på Dexter och har precis ätit hemmagjord pizza, och jag kunde såklart inte sluta äta. Får skylla mig själv.

Det har varit en ganska lugn helg. I fredags var Simon och Sofia här. Igår var vi bara hemma och tog det lugnt. Sandra och Micke kom förbi en stund och de hade gott fikabröd med sig. Idag har det också varit lugnt, söndagar brukar bli så hemma hos oss.


Ögonen går i kors

Jag är så trött! Det blev en lång dag igår och så skulle jag upp tidigt idag. Igår så jobbade jag 08:30-16:30 och sen var vi kvar fram till 20:30 och ändrade om miljön på avdelningen. Kan ju säga att jag var rätt så slutkörd i huvudet när jag kom hem. Sen skulle jag som sagt upp tidigt idag för jag började jobba 07:00. Men slutade 13:30 och det var riktigt skönt. Höll på att somna på vilan efter maten. Imorgon blir det en tidig start igen eftersom jag börjar 06:30. Så det blir 06:30-16:00 med planering de första två timmarna imorgon. Men det är roligt! Jag har sagt det förut och jag säger det igen; jag har världens bästa jobb!

Nu blir det duschen.


Första

Då var första arbetsdagen efter semestern avklarad. Jag har varit trött och känt mig seg i huvudet, men det är ju inte så konstigt när det är första dagen efter semestern. Jag trivs jättebra med tjejerna som jag ska jobba med i höst, och det känns skönt. Och barnen är underbara!

Vi ska snart åka in till Skövde, jag ska nämligen kolla efter en bil. Jag har kommit fram till att jag vill ha en bil. Som pappa sa igår så är det en frihet, då kan jag ta mig vart jag vill när jag vill. Men en liten och billig, absolut ingen dyr. Och jag kommer inte börja ta bilen till jobbet (om det inte är oväder). Får hoppas att någon bilfirma i Skövde har något som passar. Jag har en modell som jag gärna skulle vilja ha, men vet inte om den finns i den prisklassen jag har tänkt mig.


Då var det slut

Då var vi framme vid sista dagen på semestern. Det ska bli roligt att komma tillbaka till jobbet, men samtidigt har det varit väldigt skönt att vara ledig. Har nytt schema den här terminen, och på det schemat så jobbar jag 07:00-13:30 varje måndag. Jag är lite nervös och får för mig att jag inte kommer höra klockan imorgonbitti och försover mig. Det är ju bara jag som ska upp också, Robin har semester en vecka till. Får hålla tummarna att jag kommer upp i tid.

Det har varit en bra semester. Jag/vi har hittat på saker, vi har lagt oss sent och sovit länge, vi har fått ordning på mycket här hemma och bara tagit det lugnt och haft det bra. Så jag kan absolut inte klaga.

Gjorde en egen kyckling- och curryröra för första gången igår och den blev riktigt god om jag får säga det själv. Och nyss gjorde jag en blåbärspaj, har inte smakat den själv men Robin säger att den var god. Jag älskar att baka och laga mat!


Kakel

Äntligen har det sista kaklet i köket kommit på plats.


BIF ❤

Äntligen dags för lite hockey, Brynäs-Leksand. Visserligen bara en träningsmatch men ändå. Kom igen nu pojkar!


Bra människor

Det har varit en bra helg på många sätt! Haft det mysigt med världens bästa pojkvän och umgåtts med bra människor som jag tycker om. I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt, igår var det först inflyttningsfest (de bor på våningen under oss) och när de som hade inflyttningsfesten åkte till Olstorp så gick vi och några till upp till oss. Det hade spöregnat hela kvällen och då blir Olstorp som en enda stor lerpöl eftersom det är utomhus, kändes sådär att åka dit då.


Jönköping

Idag blev det en tur till Ikea i Jönköping med Sandra. Jag fick med mig väldigt mycket fint hem! Men jag hade kunnat köpa minst lika mycket till utan problem.

Ikväll har Robin varit hemma hos en kompis och jag har haft Sandra och Micke på besök. De åkte precis och jag ska nog gå och lägga mig och kolla på något i sängen. Jag har lovat att hämta Robin när han ska hem, får se om jag hinner somna något innan det. Han som Robin är hos bor inte långt bort men jag tycker att det är lite långt att gå så hämtar honom hellre.


RSS 2.0