Fotografering

Förra veckan var vi och tog kort på Eddie, och vi gick till samma fotograf som tog korten på vår gravidfotografering. Hon är så duktig! I förrgår så fick vi äntligen se bilderna, och vi blev så oerhört nöjda! Och hon skickar alla bilder i både färg och svartvit. Nu ska vi bara bestämma vilken/vilka som ska förstoras och sättas upp.

Här är några av bilderna: 

















Som sagt, hon är så duktig! 


7 timmar

Jag fick en chock när jag tittade på klockan när Eddie vaknade första gången inatt! Jag matade honom sista gången vid 21:30 igår, sen sov han ända fram till 04:30! 7 timmar är ett nytt rekord. Det längsta han har sovit innan är 5,5 timmar. Jag klagar inte, jag fick ungefär sex timmars sömn. Vet inte när jag sov så länge i sträck sist, för jag sov ju inte bra när jag var gravid. 




Eddie ligger och sover och jag har precis druckit upp mitt kaffe. Nu ska jag städa och sen ta en dusch innan jag och Eddie tar en promenad till affären. 


Fastrar och kusin

Idag har vi varit med Camilla och Melker på BVC. När vi var klara där så åkte vi hem till Sandra och tillbringade några timmar där. En väldigt mysigt dag med andra ord! 


Nu tittar Eddie och Robin på hockey och jag ska sortera lite tvätt.







Långhelg

Eddie och jag har haft en jättemysig långhelg i Norrköping. Vi har både hunnit hitta på saker och bara varit hemma hos mamma och pappa och bara njutit av att få tid med alla. Nu har alla fått träffa Eddie också, det är jag väldigt glad över. 




















Hemmagjorda

7 stycken hann jag med igår. Det är så kul! 



Blöt promenad

Trots det tråkiga vädret (det har regnat precis hela dagen) så tog vi oss ut på en promenad idag. Jag och Evelina skulle ta en kaffe på Hembageriet och jag kunde inte med att ta bilen när det är så nära dit. Så jag tog på mig regnjackan och satte på regnskyddet på vagnen. Jag är glad att jag inte tog bilen, det var skönt med en promenad och frisk luft. 


När jag kom hem så ringde jag mamma och pappa och pratade med dem en stund innan jag satte igång med mitt pysselprojekt. Idag hade nämligen sakerna till napphållarna kommit så jag var tvungen att göra några. Ska försöka få bra bilder på dem, men det får vänta till imorgon för nu måste jag sova.



Brunt

Idag fick mitt hår en total makeover! Först klipptes allt det slitna bort och det blev en fin page, sedan tonades det brunt. Jag är supernöjd! Tack igen snälla Camilla, som vanligt så lyckas du med mitt hår. 




Personlig födelsetavla

Jag har längtat efter att få beställa en personlig födelsetavla sedan vi fick reda på att jag var gravid. Igår kom äntligen Eddies ❤️


BVC och Skövde

Idag låg vi kvar i sängen tills det var dags att göra oss iordning inför BVC-besöket 11:40. Idag fick vi träffa våran BVC-sköterska, hon var ledig när vi var där på läkarbesöket förra veckan. Vi är så nöjda med hon som vi har! Eddie hade växt till 55,5 cm och gått upp till 4605 gram. Mammas lilla bebis. Jag tycker det kan sakta ner lite nu, det känns som han växer lite väl fort. Men det är såklart skönt att han växer som han ska. Men jag märker redan nu att jag kommer ha lite svårt för när det är dags att byta storlek på kläder och blöjor, det kommer kännas vemodigt. 

Underbara unge ❤️ 


Efter BVC så åkte vi in till Skövde för en lite shoppingrunda. Jag skulle hämta ut ett spel till Robin på Mediamarkt så passade på att titta i lite affärer och handla på Maxi. 

På eftermiddagen så har jag bakat och lagat mat. Jag testade ett nytt kakrecept; kanelbullekakor. De blev riktigt goda! 


Nu tittar vi på matchen mellan Brynäs och Malmö. Det går bra just nu, får hålla tummarna att det fortsätter så. 


För en gångs skull

Den här helgen gick inte så fort som helgerna brukar göra. Men det kan nog vara för att Robin var ledig i fredags, helgen blir lite längre när han är ledig på fredagar. På dagen var vi i Skövde för lite shopping, men det var bara jag som inte fick med mig något hem. Det är väldigt ovanligt! Men det är roligare att handla till Eddie. På kvällen var det kräftskiva i Lyrestad. Det blev en trevlig kväll och vi somnade fort alla tre när vi kom hem. I lördags blev det en lugn dag. På kvällen var Robin iväg med några kompisar och jag och Eddie myste i soffan och avslutade kvällen med ett bad (för Eddies del). Igår var jag och Eddie hos Evelina och drack kaffe. På hemvägen så köpte jag med mig en massa onyttigt och så låg vi i soffan resten av dagen. En mysig avslutning på helgen med min lilla familj var precis vad jag kände för. 

Idag är det riktigt dåligt väder, det regnar ganska mycket. Men vi har regnskydd till vagnen och jag har regnjacka så det får bli en promenad ändå. 


Igår kom Eddies första leende. Hjärtat svämmade över av kärlek och stolthet. Han har även bjudit på några nu på morgonen. Vår fina pojke ❤️ 


Älskade son

För exakt en månad sedan så kom världens finaste pojke till världen. Klockan 09:40 den 13 augusti kom äntligen våran efterlängtade son. Tänk att det redan har gått en månad sedan den underbara dagen. Inte ens när jag äntligen fick upp dig på bröstet så vågade jag tro att det var sant. Jag pussade dig på pannan och ville inte släppa dig. Och jag hörde inte vad barnmorskorna och alla de andra i rummet sa, jag såg och hörde bara dig. Jag var så lycklig! Och om du bara visste hur lycklig och stolt din pappa var. När jag tittade på honom när du hade kommit ut så rann lyckotårarna, och jag trodde för en stund att de aldrig skulle ta slut. Äntligen var vi en familj. 



Den här månaden har gått så fort, fast ändå inte på samma gång. Vi har hunnit göra så mycket under den här månaden. Och du har på den här korta tiden redan utveckats och blivit en egen liten person. Det ska bli så spännande att få se dig växa upp och utvecklas. 


Fina, älskade Eddie, vi är så stolta över dig. Du är det bästa som har hänt mamma och pappa ❤️

Läkarundersökning

Igår var det dags för läkarundersökningen på BVC. Det är en likadan undersökning som de gör på BB, då de tittar på reflexerna och lederna och lyssnar på hjärta och lungor. Och det gick jättebra och allt såg bra ut. Nu väger han 4360 gram och är 54,8 cm lång. 




Napphållare

Jag älskar Eddies nya napphållare som kom på posten igår. Så fin! Nu är jag sugen på att göra egna. Jag har band, ringar och clips hemma sedan innan för jag har tänkt sy egna napphållare. Men nu ska jag köpa tråd och pärlor så jag kan göra liknande den här. 




Fina vänner

Idag har vi haft Sandra, Lina, Jessica och lilla Alice på besök. Det blev fika, lunch från Amanda och som vanligt en himla massa prat. 

Tack för idag! Jag är glad att ni kom hit. Och tack igen för de fina presenterna. 




Kalas och huvudvärk

Igår var det kalas för yngsta fastern som fyller 3 år idag. Tänk att hon redan är 3 år! Det känns som det var nyss hon var så liten som Eddie är nu. 

Idag har vi bara tagit det lugnt, men dagen har gått fort ändå. Jag har haft en irriterande huvudvärk som inte har velat ge med sig så förutom en promenad så har vi bara vilat. Men inte ens frisk luft hjälpte. 

Såhär såg våran morgon och förmiddag ut, en massa mys i sängen. Eddie ville ligga på bröstet och jag bara njöt av att lyssna på hans andetag och pussa det lilla huvudet. Älskade barn ❤️ 
 





Finaste som finns

Morgonmys med världens finaste Eddie



Höstdag

Idag är vi bara hemma och myser. Robin har jour och var tvungen att åka och jobba vid 09:00-tiden imorse, då låg jag och Eddie kvar i sängen ett tag. Det är så mysigt och jag hade utan problem kunnat ligga där hela dagen. När Robin kom hem igen så städade vi lite, sen har vi bara legat i soffan och latat oss. Resten av kvällen kommer se likadan ut. Perfekt! Det känns verkligen som höst idag och då känns det ännu mysigare att vara inne och titta på film. 

Det är lite bättre med Eddies mage idag, förhoppningsvis så fortsätter det så. 


Närhet

Idag hade jag gärna legat kvar i sängen i flera timmar och bara myst, men eftersom vi skulle vara på BVC 09:30 så gick vi upp när Robin åkte till jobbet vid 07:00. Då hann jag göra iordning Eddie och mig själv, dricka kaffe, äta frukost, mata Eddie och mysa i soffan i lugn och ro utan att behöva stressa. Det gick bra på BVC och han är 54,5 cm lång nu och har gått upp till 4180 gram, så 1085 gram upp på tre veckor. Men det är bra, då får jag det verkligen bekräftat att han får i sig tillräckligt med mat. Amningen kom igång direkt efter förlossningen och jag hoppas att det fortsätter gå såhär bra. När vi var klara där så gick vi till Ica och handlade innan vi gick hem och la oss i soffan igen. 

Eddies mage bråkar lite nu och han vill helst vara nära så mycket det bara går. Det gör ont i mammahjärtat när han blir ledsen när magknipen kommer, men det hjälper att ha honom i famnen och låta honom vara nära. Det är skönt att det hjälper. Och det är ju inte direkt så att vi har något emot att han vill vara hos oss. Vi får vara glada att han inte har ont hela tiden eller har kolik. På nätterna sover han fortfarande lika bra och vaknar bara 2-3 gånger.


Våran fina lilla prins som blir tre veckor idag ❤️

Nytt till hösten

När vi var inne i Mariestad så passade jag på att fylla på Eddies höstgarderob inne på Kappahl. Och eftersom jag som sagt är en Newbie-nörd så fick det bli Newbie-saker. Jag älskar den overallen så jag köpte den redan nu för att vara säker på att få en. Det fick även bli matchande mössa, vantar och tossor. Det var ta tre betala för två på allt på barnavdelningen också, perfekt! 





Ett par tunna vantar som han kan ha nu när det inte är så kallt fick också följa med hem.
De här skorna kunde jag inte låta bli att köpa. De är ju så söta! Men jag tog en storlek större så han inte växer ur dem direkt. Det är bättre att de passar längre fram i höst. 



Händelserik dag

Idag har i verkligen varit igång hela dagen. Strax efter 09:00 så var vi på jobbet för att hälsa på och skriva på lite papper om föräldraledigheten. Det var roligt att träffa alla igen, har ju inte träffat dem sedan slutet på juni. Och Eddie fick en så fin present, kläder från Newbie. 
Perfekt när mamma är en Newbie-nörd! 

När vi var klara på jobbet så åkte vi till Lyrestad för att hälsa på Camilla och Melker. Vi åt lunch och såg till att pojkarna var mätta och nöjda och sen åkte vi in till Mariestad. Melker skulle vaccineras och jag och Eddie följde med dem. Och Melker var så duktig! 

När vi kom hem så hade Robin kommit hem från jobbet och då åt vi och tittade på film. Nu på kvällen så har vi badat Eddie. Han är ett litet vattendjur som älskar att bada! Jag ska fråga om babysim när vi ska till BVC på torsdag. Det skulle verkligen vara något för honom. 



RSS 2.0