Mys med min lilla kille

Eddie och jag ligger i soffan och tittar på tv och myser. Robin fixar med lampor och andra el-relaterade saker. Jag föredrar min sysselsättning. 

Igår blev det en tur till Örebro med Evelina för lite shopping på Ikea och Marieberg. Jag fick med mig lite nödvändigheter hem och bara några onödiga saker. När vi kom tillbaka till Töreboda så lämnade jag av Evelina och hämtade upp Robin. Vi skulle till Camilla och Dalle för att titta på hockey och bli bjudna på mat. Så en bra dag med andra ord. 

Idag när jag vaknade så drack jag mitt kaffe i sängen innan jag tog tag i städningen. Jag storstädade och eftersom Eddie sov så gick det väldigt fort. Lagom till att jag blev klar så kom Camilla och Melker hit. Vi hade tänkt gå ut och gå men det var inget roligt väder så vi stannade i soffan och drack kaffe, tittade på tv och åt chicken nuggets med currysås. En väldigt bra start på helgen! 

Mer komplicerat än så behöver det inte bli. 


Vill också åka

Eddie och jag har tillbringat kvällen hos Sandra och Micke. De bjöd på god mat, god efterrätt och visade bilder från deras Cypern-resa. Det såg så härligt ut! Så nu vill jag också åka på en solsemester, får se när det blir av. När jag såg bilderna från poolerna så blev jag sugen på att åka till badhuset i Skövde. De drop in-tider på babysim i Skövde och det ska jag nog åka på med Eddie sen. Han älskar ju att bada hemma så förhoppningsvis så tycker han att det är roligt på badhuset också. Men det är från 3 månader så vi får vänta ett litet tag till. 

Nu har Eddie somnat och jag ska också försöka somna. Han har haft ont i magen idag, och på kvällen blev det lite värre så hos Sandra och Micke så var han jätteledsen vissa stunder. Det har varit lite jobbigt även innan han somnade nu. Men jag masserade magen lite och då släppte en massa så nu tror jag att det känns bättre för honom. 

Imorgon ska vi träffa Camilla och Melker så nu måste jag försöka somna så jag orkar gå upp. 

Förberedelser

Det blev en lugn dag idag. Robin grejade lite i garaget, annars har vi vara legat i soffan och tittat på serier och filmer. 

Nu har jag äntligen bäddat ner mig brevid en sovande Eddie. Ska kolla lite saker i mobilen innan även jag ska sova. Eddies mage bråkade lite innan han somnade så jag gick omkring med honom och sjöng hans favoritsång (i ett hus i skogens slut). Det tog knappt 10 minuter, sen sov han. 

Dopförberedelserna är i full gång! Direkt när vi hade bokat kyrkan för 3 veckor sedan så beställde jag en massa roligt. Massor med fina dekorationer, saker till fikat och servetter med namn och dop-datum. Det ska bli så roligt att få göra fint med allt sen. Jag längtar till den 12/12! 



Ny vecka

08:00 tyckte Eddie att vi skulle ta morgon idag, helt okej tid tycker jag. Men jag testade om han var sugen på att somna om men inte då, han bara log, "pratade" och skrattade när jag tittade på honom. Och räckte ut tungan. Det är bland det roligaste han vet, och extra roligt blir det när man räcker ut tungan tillbaka. Jag har precis bytt om på Eddie och nu ska jag ta en dusch innan vi går ner till vardagsrummet och myser ner oss i soffan. Robin ska jobba inatt så han ska få sova vidare, och det är inte så lätt när vi sitter i sängen. 




Igår fick vi spontanbesök av Evelina, Robin, Simon och Emelie. Väldigt trevligt! När de åkte så gjorde vi iordning maten och la oss i soffan och tittade på film. På kvällen skulle Robin ta en promenad och han ville ta med sig Eddie. Så för första gången sedan Eddie kom så blev jag helt själv hemma och det kändes jättekonstigt. Och jag blev rastlös så istället för att lägga mig i soffan så tog jag hand om disken för att fördriva tiden tills de kom hem igen.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Robin jobbar som sagt natt så han ska inte iväg förrän ikväll. Vi får se vad han är sugen på att göra. 


Långhelg igen

Just nu sitter jag i sängen med en sovande Robin brevid mig och en sovande Eddie i famnen. Eddie somnade medans han åt (vilket händer ofta) och nu ska jag försöka lägga ner honom utan att han vaknar för att gå ner och hänga upp tvätten. 

Vi fick en långhelg den här helgen också. Robin gick av jouren i torsdags så han var ledig igår. Och nu kom jag på att det blir så nästa helg också för han jobbar natt i veckan. Jag klagar inte! I torsdags så kom Camilla och Melker hit och det blev en runda på torget och en fika på Hembageriet. Jag är glad att Camilla också är mammaledig för vi kan träffas jätteofta nu. Så mysigt! På kvällen så kom Camilla, Dalle och Melker och gjorde oss sällskap när vi tittade på hockeyn. Igår så var jag i Skövde med min lilla familj. Och vi hann även med ett besök i Lyrestad. 

Trött kille som somnar så fort bilen börjar röra sig. 

Idag har vi inget planerat, så får se vad som händer. Jag känner både för att vara hemma och åka iväg och hitta på något. Får se vad Robin säger när han vaknar. 


Skratt

Idag kom det första riktiga skrattet. Hjärtat svämmar över av kärlek ❤️ 


Mysiga dagar

Den senaste veckan har vi hunnit med mycket. Hockey-tittande med Camilla, Dalle, Freia och Melker i tisdags. Torsdag-söndag så var jag och Eddie hos mamma och pappa, lika mysigt som vanligt. På förmiddagen idag var jag och Eddie hos Camilla. Hon och Melker följde även med oss till BVC. 




Allt gick bra på BVC och nu väger Eddie 5790 gram och är 60 cm lång. Det har hänt lite på 9,5 veckor med andra ord. Men det är skönt att han växer ordentligt. Älskade unge ❤️ 


Två

Idag blir vår älskade pojke två månader ❤️ 

Det har varit de bästa två månaderna i mitt liv. Att se honom utvecklas från en liten nyfödd till den sociala och glada killen han är har varit så roligt. Vi är så stolta över vår Eddie! 


Vårt fina, lilla mirakel ❤️



Att ligga och mysa i soffan är väldigt populärt. Det är en riktig myskille vi har fått. Han sover fortfarande bra på nätterna och vaknar 2-3 gånger. Då äter han och får en ny blöja innan han somnar om lika snabbt igen. 


Han verkar dela Robins intresse för gitarrer. Det är jätteroligt och populärt att både få "spela" själv och ligga och lyssna när Robin spelar. 

Jag är så glad och stolt över att få vara mamma till dig ❤️ 


Långhelg

Robin har jobbat natt den här veckan och då tar han helg redan på torsdag morgon, så vi får en långhelg. En hel dag extra med pappa Robin säger vi inte nej till. Igår så blev det även en heldag med Camilla och Melker. De kom hit vid 10:00 och då blev det ett besök på Hembageriet och ett varv på torget. Jag fick med mig fler höst-/vinterblommor till utekrukorna och en body och ett par byxor till Eddie. Sen hem till oss igen och mata pojkarna, byta blöjor och vänta på att Robin skulle göra sig klar. När alla var klara så blev det en tur till Skövde. På kvällen blev det hockey och mat från Amanda.

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Vi låg kvar ganska länge i sängen innan vi tog tag i städningen. Skönt att ha det klart inför helgen. Simon är här, Robin och han sitter i källaren och spelar tv-spel. Jag har precis badat Eddie och nu ska vi sova. Eller Eddie ligger redan och snarkar brevid mig, jag tror att jag kommer somna lika fort som han gjorde när jag lägger bort telefonen. 


Älskade busfrö

Vad har du där mamma? 

Det är en riktig liten linslus vi har fått 



Frukostbuffé

Idag lyxade jag till det med frukostbuffé med Evelina. Det är ett nytt ställe som har öppnat i Skövde och det var jättebra! Dit ska jag absolut gå igen. Innan Evelina skulle vidare till sin praktik så tittade vi i några affärer och jag fick lite nödvändigheter hem. 

Just nu ligger en mätt mamma och en trött son i soffan och tittar på tv. Vi passar på att umgås med Robin som ska åka och jobba om en stund. 

Den där snutten är viktig när man ska sova. 


En helg med morfar

Vi har haft en jättemysig helg! Pappa/morfar har nämligen varit här. I lördags var vi i Skövde och åt lunch, tittade i affärer och fikade. På kvällen åt vi gott och tittade på film. Innan han åkte hem igår så tog vi en promenad och fikade med nygjorda kanelbullar från Konsum. Det har varit toppen och vi är glada att han kom hit. 

Resten av dagen så låg vi i soffan och tittade på tv. Jag fixade lite med Eddies klippbok. När Robin åkte för att jobba natt så gick jag och Eddie upp för att fortsätta titta på tv i sovrummet istället. Men innan vi la oss så badade jag Eddie, perfekt avslutning på kvällen om du frågar Eddie.



Babygym

Idag invigde vi babygymmet som Eddie fick av mamma, mormor och Marie på babyshowern, och det får högsta betyg av Eddie. Han var superglad när han låg där och favoritsaken var en av ugglorna.

(Sen att det är ett Kids Concept - Pumpkin gym gör mamma Fia glad) 



 

Växer så det knakar

Idag var vi på BVC för att väga och mäta Eddie. Nu är han 57,5 cm lång och väger 5130 gram. 









RSS 2.0