Snurrar

Idag var det planeringsdag på jobbet så nu snurrar det i huvudet efter alla utvärderingar, en del information och förberedelser i nya arbetslagen. Jag tror att hösten kommer bli väldigt bra, tjejerna jag ska jobba med är toppen!

Nu ska jag göra mig klar att åka, vi ska åka till Mariestad och gå på bio.


Seg

Kom precis hem, slutade tidigt idag. La mig i soffan direkt och här tänker jag ligga resten av dagen. Har inte ork till något.


Mammas dag idag ❤

Jag har den bästa mamman som finns! Vet inte vad jag skulle göra utan henne.


Jag älskar dig mamma ❤


Längtar efter sängen

Vi har precis kollat på några Prison Break-avsnitt men nu ska vi gå och lägga oss. Det blev en lång dag med jobb 08:00-16:00 och sen APT 16:30-19:00. Imorgon stänger jag så då blir det också en lång dag. Men sen blir det två tidiga dagar så det känns ganska bra ändå.


Balkongen

Nu börjar den bli klar!


Den ska bli fin

Igår påbörjade vi "renoveringen" av balkongen. Robin och hans pappa la golv, så nu slipper vi den gröna mattan. Det blev världens skillnad med det nya golvet! Vi ska även måla om lite där det behövs. Balkongen har egentligen aldrig varit ful men vi ville göra den riktigt fin och roligare att sitta på.

Imorgon ska vi till IKEA med Sandra och Micke och då ska vi kolla på nya möbler till balkongen, jag hoppas att vi hittar något vi tycker om. Filtar, ljus, blommor och annat roligt som går att ha där ska också köpas. Jag vill att allt (eller ialla fall filtar och ljus) ska vara i samma färg, och jag tror att det blir lila eller turkost. Får se imorgon vilken färg det blir.


After Work

Igår blev det en trevlig kväll med några från jobbet. Vi var hemma hos en och åt god mat och efterrätt, spelade brännboll och det var kul att sitta och prata om annat än jobbet. När vi är på jobbet så blir det ju oftast bara jobbprat. Men det var väldigt, väldigt trevligt och jag hoppas att vi gör om det snart igen.

Robin åkte precis till Lyrestad för att tvätta bilen och jag ska ta och gå upp och duscha. Det enda jag vet att vi ska göra idag är att kolla på hockey, får se om det händer något mer.


Lång måndag

Jag var hemma strax efter 18:00 idag och då la jag mig direkt i soffan och nu ligger vi och kollar på Prison Break. Perfekt avslut på en lång måndag. Hade två utvecklingssamtal idag och imorgon har jag det sista. Skönt att jag är klar med det sen.


Föreläsning i Örebro

Utvecklingssamtalet idag gick också bra. Det har varit fullt upp hela dagen så det var skönt att få cykla hem när utvecklingsssamtalet var slut. Nu ligger vi i soffan och kollar på Wallander - Arvet. Jag trodde att jag hade sett alla Wallander-filmerna men det hade jag visst inte. Efter filmen så ska jag ta en dusch, måste somna hyffsat tidigt idag för imorgon blir det en lång dag. Först blir det jobb 07:00-13:30 och sen föreläsning i Örebro med jobbet 18:00-21:00. Så kommer vara hemma sent imorgon. Jag och tre andra som också går tidiga passet ska åka redan vid 14:15 för att åka in på Ikea innan och kolla på lite saker som vi behöver till avdelningarna. Det ska bli roligt men som sagt, det kommer bli en lång dag. Men jag är ledig torsdag och fredag så det gör inte så mycket, det hade inte varit så roligt att gå upp och jobba på torsdag efter att ha kommit hem så sent imorgon. Det ska bli skönt att vara lite långledig.
 

Så skönt

Mitt vikariat har blivit förlängt fram till jul. Det känns så otroligt skönt!


Två avklarade

Kom hem för en halvtimma sedan, det blev två utvecklingssamtal istället för ett idag. Ett 16:45-17:15 och ett 17:30-18:00. Det gick jättebra! Skönt att ha två avklarade, nu är det bara fyra stycken kvar. Resten av kvällen ska jag bara ligga i soffan och ta det lugnt.


Bra avslut

Just nu ligger vi i soffan och kollar på film, bra avslut på en bra helg. I fredags blev det en myskväll och igår grillade vis hos Martin. Idag skulle vi ha åkt till Örebro med Sandra och Micke för att kolla Ikea och Marieberg men Sandra blev sjuk inatt så vi får ta det en annan helg. Det hade varit roligt att åka men det var ganska skönt att bara vara hemma och ta det lugnt också. Förhoppningsvis kommer vi iväg inte nästa helg men helgen efter det.

 

Imorgon blir det en lång dag med jobb 08:00-16:30 och utvecklingssamtal 17:30-18:00. Timman innan utvecklingssamtalet så ska jag fortsätta förbereda de andra samtalen. Ska ha 6 stycken sammanlagt.


Nervöst

Idag slutade jag 13:30, och idag var det extra skönt för jag har varit trött hela dagen. Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv, har precis städat och ska snart fixa med lite förberedelser inför utvecklingssamtalen som drar igång nästa vecka. På måndag har jag mitt första utvecklingssamtal någonsin och jag är nervös! Men det kommer förhoppningsvis gå bra.

Innan jag sätter igång med förberedelserna så ska jag ta och äta något. Jag hoppas att Robin kommer hem snart. Han borde komma snart för han börjar jobba 19:30 och ska jobba inatt. Nästa vecka ska han äntligen jobba dag igen.

RSS 2.0