Bara vi två

Vi har haft en toppendag! Tog en lång sovmorgon imorse och när vi hade gjort oss iordning så åkte vi till Skövde. När vi hade gjort det vi skulle göra där så blev det ett spontant besök på O'Learys. Det var en väldigt bra idé som Robin kom med tycker jag! Sen åkte vi bara omkring ett bra tag, inte för att kolla på något speciellt utan bara för att åka. Det var både roligt och mysigt! Jag behövde en sånhär dag.




Långledig

Den här dagen har varit lång! Jag hade stängningen så jobbade 09:00-18:00. Jag hoppades på att kunna gå lite tidigare, men icke då. Sista barnet gick hem 17:50. Tur att jag bara har en stängning var tredje vecka. Jag var hemma strax efter 18:00 men då hade Robin precis åkt till jobbet. Han jobbar natt och skulle ha börjat sent ikväll egentligen men han var tvungen att börja tidigare. Förhoppningsvis så kommer han hem tidigare också. Jag längtar efter honom så jag tycker att han kan komma hem nu. 

Har precis pratat med mamma och pappa och nu ligger jag och kollar på Simpsons. Men ska ta och sätta mig och göra klart det sista inför mina utvecklingssamtal, har inte mycket kvar så det skulle vara skönt att bli klar. Så det och Skilda världar får bli mitt kvällsnöje. 

Jag tog ledigt på fredag och det ska bli riktigt skönt att vara lite långledig nu! Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra, har inget planerat. Men på fredag ska jag och Robin hitta på något för han är också ledig. Vi är sugna på att åka på en liten roadtrip, bara åka och se vart vi hamnar. Men två av stoppen får gärna vara Skövde för jag behöver köpa lite saker, och sen Sjötorp. Det är jättelänge sen vi var där och åt glass. Roligt och mysigt ska det bli i alla fall! Sen på lördag så kommer bästa vännerna hit över dagen. Det har varit bestämt ett tag och jag har verkligen längtat efter den dagen! 



Pucko gör mig sällskap i soffan 



Marängtårta

Var sugen på att baka, och idag fick det bli en marängtårta med hallon, grädde och riven choklad. Inte så nyttigt, men gott blev det! 


Älskade mamma

Du är världens bästa mamma ❤️ Om du bara visste hur mycket jag älskar dig! Tack för allt du gör och för att du alltid finns där. 



Grillat

Igår blev det en spontan grillkväll hos Sandra och Micke med Camilla och Dalle. Det blev en bra kväll med god mat och trevligt sällskap. 

Idag har vi påbörjat renoveringen av tredje rummet. Vi ska måla om, lägga nytt golv och lämna in garderobsdörrarna på lackering. Vi blev inte nöjda med den färgen som vi valde när vi målade om därinne första gången. Nu ska väggarna bli vita istället. Vi har bara hunnit till grundmålningen än sålänge men förhoppningsvis blir det klart därinne snart. 

 

Ännu mera regn

Förutom en tur till affären så har jag hållt mig inomhus idag. Ska solen aldrig komma tillbaka? Vi ska till skogen på förmiddagen imorgon och då får den gärna hålla sig framme.

Förutom att tvätta och förbereda utvecklingssamtalen så har jag mest legat och kollat på Solsidan. Jag gjorde scones för en liten stund sedan, så nu ska vi äta dem och kolla på House. Bra avslut på helgen! 



Mitt lördagsnöje

Den här veckan har gått så himla fort men det är nog för att jobbet har fått följa med hem. Vi har fullt upp med att förbereda alla utvecklingssamtal nu. Robin har åkt och jobbat vid 19:00 på kvällarna och då har jag satt mig med det. Det är även det jag sysselsätter mig med ikväll. 


Har börjat bli förkyld och få ont i halsen. Jag får inte bli sjuk nu, det har jag inte tid med!


Bättre sent än aldrig

Jonas och Helena var här förut och hjälpte oss att sätta upp skåpet över tv:n. Vi köpte det för 1,5 år sedan men det har inte kommit upp förrän nu. 




22 år

Grattis på födelsedagen underbara lillebror! Jag älskar dig ❤️



Filmkväll

Jag kom hem för en liten stund sen, nu ligger jag i sängen och kollar på The big bang theory. Robin har varit och bowlat med några kompisar och jag har haft en filmkväll med Evelina. Vi köpte hem pizza och godis och såg flera bra filmer. 


Det händer inte för ofta

Den här kvällen har känts ovanligt lång, fast på ett positivt sätt. Jag jobbade 07:30-15:30 idag och timmarna på jobbet gick fort. Det gör inget om det händer fler gånger, kvällarna brukar kännas så himla korta annars. 

Vi har bara legat och kollat på House men nu ska vi nog förflytta oss från soffan till sängen, jag somnar snart.

Då var maj här

Är det verkligen redan maj? Vart tog januari, februari, mars och april vägen?

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon. Jag har haft svårt att sova den senaste veckan så det var skönt att ta igen lite sömn idag. På eftermiddag så åkte vi in till Skövde och kollade lite affärer. När vi åkte hem så köpte vi med oss mat, sen har vi bara legat i soffan och kollat på House. Jag ska inte vara vaken så jättelänge till för jag ska upp och jobba imorgon. Det hade varit skönt att vara ledig, men jag har varit ledig mycket det senaste så tar ledigt klämfredagen vid Kristi himmelsfärd istället. 

Vi hade en väldigt bra Valborg hos Evelina och Robin i alla fall. Vi lagade god mat och efterrätt, jag var mätt i flera timmar efteråt. Henke och Carro kom förbi på kvällen också, och det var jätteroligt för vi träffar dem så sällan. Det gäller att passa på när de är i Töreboda. 


Nintendo

Idag har jag köpt något som kanske är onödigt egentligen, men som jag har velat ha i flera år; ett Nintendo 3DS XL. Ja, jag är barnslig av mig. Jag köpte till ett Donkey Kong-spel och två Mario Bros. Jag hade tänkt att ta två spel men kunde inte bestämma mig så det fick bli alla tre. Jag har velat ha ett Ds sedan de kom nästan (jag lånade ofta Chrilles när han hade sitt) men har aldrig köpt något. Och när vi hade Game Cube för en himla massa år sedan så spelade jag alltid Mario Bros, det är de roligaste spelen. 



(Pappa, jag lovar att du står först i tur att spela Donkey Kong nästa gång vi ses)


RSS 2.0