Hemma en snabbis

Det blev i princip bara hem och vända idag efter jobbet. Slutade 16:30, då hämtade Robin upp mig och så köpte vi med oss mat hem. Men om några minuter ska jag iväg igen. Det är med jobbet, vi ska kolla på olika miljöer i en stor lokal. Det är något nytt som de har startat upp här i Töreboda. Företag får skänka material och annat som de inte använder och så skapar de miljöer av det (bland annat teknik- och bygghörna) och så ska vi få inspiration till verksamheten av det och vi ska även kunna låna material tror jag. Det ska bli spännande.

Var hos sjukgymnasten idag. Det gick bra, men det gjorde ont när han undersökte musklerna, senorna, ryggkotorna och allat annat som han behövde undersöka. Jag har svaga och spända muskler i ländryggen (tror jag det hette) och runt bäckenet. Så har fått en massa övningar som jag ska göra och så ska jag tillbaka om 4 veckor och se hur det har gått och om det har blivit bättre. Och då kommer vi även utöka övningarna och eventuellt börja blanda in pilatesboll beroende på hur det har gått.

Trött både mentalt och i kroppen

Ligger i soffan och kollar på hockey, ska faktiskt gå och lägga mig snart. Slutade tidigt både igår och idag men imorgon blir det en lång dag, 08:00-17:00. Är trött både i huvudet och kroppen. Det är fullt upp på jobbet på dagarna, bland annat så håller vi på och startar upp ett nytt projekt. Så när jag kommer hem så vill jag mest bara ligga i soffan och inte göra så mycket. Men även fast jag blir trött så älskar jag mitt jobb, det är välrdens bästa och roligaste jobb!

Det enda negativa är min rygg (och den förbannade förkylningen jag har åkt på) den är aldrig helt bra. Men jag har i alla fall fått tid hos sjukgymnasten, ska dit på måndag klockan 10:00. Det ska bli intressant att se vad de säger.

De är ju för söta

Igår var jag inne för att duka och bädda när det var dags att gå ut. När barnen kom in så gick jag ut i hallen för att hjälpa dem av med alla västar, overaller och skor. Då var det en flicka som sa: Fröken vet du? När vi var ute så sa jag till "Stina" att du är fin. Och snäll". Då sa flickan som satt bredvid oss: Jag tycker också att du är fin.
 
Man blir ju alldeles varm i hjärtat!
 

Helgen är här

Just nu ligger vi i soffan och kollar på tv. Jag är trött och har varit det hela dagen, så det ska bli skönt med helg. Jag slutade 13:30 idag men stannade kvar till 14:50 och fixade lite. Grejade lite med miljön bland annat, det är så himla roligt att vara en av dem som bestämmer på avdelningen. Men det är skönt med helg även fast det är roligt på jobbet. Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Robin har beredskap men jag hoppas att han inte behöver åka ut på fel.


Fyra

4 underbara år idag, jag älskar dig så obeskrivligt mycket ❤


Firande

Det har varit mycket firande i helgen. I fredags efter jobbet städade jag medans vi väntade på att Robins pappa, Åsa och Tindra skulle komma. De köpte med sig kinamat och vi firade min examen. När de åkte hem så handlade jag allt som behövdes igår.

Resten av kvällen låg jag i soffan med en ryggvärk som inte är utav denna värld! Hatar när jag får såhär ont i ryggen, men tyvärr är det inte ovanligt. Får så ont att jag knappt kan resa mig om jag sitter eller ligger ner, jag kan inte böja mig fram för att ta på mig skor eller strumpor, det spänner till ibland och jag mår illa för att det gör så ont. Och det gör ont hela tiden, värktabletter hjälper inte så det är inte ens någon idé att ta dem. På nätterna vaknar jag när jag vänder mig om pågrund av den här förbannade smärtan. Mormor och Marie har samma problem med sina ryggar. Men jag ska ta tag i det här nu! Jag ska ringa vårdcentralen och se till att jag kommer till en sjukgymnast, kiropraktor eller vad som helst, bara jag får hjälp med ryggen. Vet inte om jag behöver gå hos en massör eller få ett speciellt träningsprogram för att stärka ryggen. Såhär kan jag ialla fall inte ha det. För det första så är jag bara 22 år och för det andra vill jag kunna jobba på förskola. Och det kommer jag inte kunna göra om det ska vara såhär.

Nu ska jag inte tjata mer om ryggen. Igår hade jag en toppendag! Mamma, pappa, Andreas, Theodor, Marie, Johan, farmor, farfar, Helena, Sandra och Micke var här och firade min examen. Jag fick fina presenter och hade det väldigt bra. Mormor och morfar kunde tyvärr inte komma men de skickade en present på posten (ett jättefint armband) och igår fick jag blombud som de hade skickat. En stor mörklila orkidé i en fin lila kruka, den var hur fin som helst och jag älskar ju orkidéer. Tack alla! På kvällen var Martin, Simon och Sofia här och kollade på hockeyn.

Idag har jag och Linnéa grejat med lite ändringar på examensarbetet innan vi skickar in slutversionen. Nu ska jag försöka lägga mig så jag ligger hyffsat skönt i soffan och så ska vi kolla på någon film eller serie.

Examen

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Ska byta om och greja lite, när Robin kommer hem strax efter 15:30 så ska jag ta bilen och åka in till Skövde. Det är examensceremoni 18:00. Det ska bli roligt. I tisdags var det examination av examensarbetet och det gick jättebra, så det känns väldigt skönt. Är trött men får hoppas att jag piggnar till snart. Vill inte sitta och gäspa ikväll.


Första dagen

Ligger i soffan i personalrummet på förskolan, har rast nu. Snart är första arbetsdagen avklarad. Det känns fortfarande konstigt att jag jobbar här nu. Men det går jättebra och det är hur kul som helst. Har fått en fin namnskylt också.


Lite läskigt

Blev precis väldigt medveten om att det är på måndag jag börjar jobba... Det känns läskigt! Och konstigt att det redan är dags? Var det inte början på december nyss? Redan en månad sedan jag fick veta att jobbet var mitt.


Sjuklingar

Hoppades på att jag skulle må bättre när jag vaknade imorse men det gjorde jag inte. Inte Robin heller, han kände sig sämre så han var hemma från jobbet. Vi låg kvar länge i sängen och kollade på serier, sen gick vi ut till vardagsrummet och la oss i soffan och kollade på JVM. Sen har vi blivit kvar där, nu ligger vi och kollar på film. Det är inte roligt att vara sjuk men jag måste erkänna att det är mysigt att bara ligga i sängen/soffan och kolla på tv.


Skitnatt

Natten var ett helvete på ren svenska! Har sovit jätteoroligt, de få timmarna jag sov. Huvudvärken släppte inte och så fort jag hostade så gjorde det ännu ondare. Hade jag täcket på mig så svettades jag och tog jag av mig det så frös jag. Så fick ringa till förskolan imorse och säga att jag inte kunde komma och jobba. Ligger i soffan och kollar på tv, huvudvärken har äntligen släppt med kan inte äta eller dricka något för allt smakar konstigt och äckligt.


Sjuklingar

Idag är det ingen rolig dag. Jag börjar tro att både jag och Robin har blivit sjuka. Båda två hostar, har ont i kroppen, fryser och har inte ork till någonting. Jag har jätteont i huvudet också men värktabletter hjälper inte. Vi har legat i soffan hela dagen och kollat på tv, vi har inte ens orkat äta. Jag fick i mig lite tacos förut bara. Det är tänkt att jag (och Robin också) ska jobba imorgon, men får se hur det blir med det. Något positivt är ialla fall att vi hade en väldigt bra nyårsafton!


RSS 2.0