Händelserik

Det har varit rätt så fullt upp den här veckan. Måndag-onsdag var jag och Eddie i Norrköping. Det blev tre mysiga dagar med familjen och Lina och Sandra och hennes pojkar. 


I torsdags så träffade vi först Camilla och Melker för det traditionella besöket på torget. När de hade åkt hem så åkte vi hem till Evelina och fikade, och så följde Evelina och Robin med hem till oss för mat och film. 


Idag har vi träffat Camilla och Melker igen. Först var vi hemma hos oss en stund och sen blev det en tur till Skövde. 


Nu har jag fredagsmys med min lilla familj och tittar på hockey. En väldigt bra början på helgen. 

Trött kille som vill vara vaken med mamma och pappa, inte sova. 

Jag vet inte vad som är så roligt med den där snusdosan. 


Hålla pappas hand ❤️ 


Mysig helg

Jag mår fortfarande inte helt bra men jag är piggare i alla fall. I torsdags så blev det hockeytittande och Amanda-mat med Camilla, Melker, Dalle, Sandra och Micke. I fredags så tog jag (och Eddie såklart) det lugnt i soffan på förmiddagen, och på eftermiddagen så mötte vi upp Evelina i Skövde för lite shopping. Affärerna stängde inte förrän 20:00, och när de stängde så tog vi en tur inne på Maxi innan vi åkte hem. Vi var inte hemma förrän 21:30. Då var Robin och Robin iväg och tränade på låten som de ska spela och sjunga på dopet så jag och Eddie följde med Evelina hem och tittade på en film. Igår låg vi i soffan och tittade på serier och hockey hela dagen. Robin var iväg och fixade lite saker men Eddie och jag stannade i soffan då. Vi tog kort till årets julkort i fredags så jag fixade med det. Förhoppningsvis så kommer de i veckan. Det var skönt att vara lite lat. Idag blev det en tur till Skövde igen för att fixa lite saker till dopet. När vi kom hem så slängde jag mig i soffan igen och nu ikväll så har vi ätit tacos och tittat på serier. Jag älskar familjemys!

Nu ska vi snart göra oss iordning för att sova. Imorgon ska jag och Eddie åka till Norrköping och stanna där till onsdag.


Halsen spökar

Jag vet inte vad jag har åkt på för något. Men halsen och huvudet gör ont, jag är seg och trött i kroppen, och förkylningen har satt sig i öronen så även de gör ont. I måndags och igår så låg jag bara i soffan, och det blir likadant idag. Så tråkigt! Camilla frågade om jag ville med till öppna förskolan i Mariestad och det hade varit jätteroligt, men när jag mår såhär så orkar jag inte. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan träffa dem då. Idag blir det seriemaraton i soffan, en massa vila, halstabletter och honungsvatten. Tur att Eddie mår bra i alla fall. 

Tre månader

Idag blir vår lilla prins tre månader. Att vara din mamma är det bästa som finns, och att se dig växa och utvecklas är underbart. Vi älskar dig så mycket! 

Han sover fortfarande bra på nätterna och vaknar 2-3 gånger, men somnar om så fort han har fått mat. På dagarna sover han inga långa stunder (förutom i vagnen när vi är ute och går, då kan han sova hur länge som helst), men han är lika glad ändå. Han är för det mesta glad. Han är väldigt stadig i nacken, och har nu börjat försöka sätta sig upp om han ligger/halvligger ner. Håller vi fram en sak framför honom så greppar han tag i den och håller den själv. Han älskar att ligga och "prata" och så länge någon svarar så fortsätter han. Att ligga i famnen och mysa är bland det bästa han vet, jag hoppas att det forsätter så för det finns inget mysigare. Han älskar att se sig själv i spegeln, och skrattar när man blåser på sedan av magen. 
...Det har verkligen hänt mycket den senaste månaden. 




Bra

Natten var riktigt bra, en av de bästa sen han kom. Han somnade vid 22, sen sov han ända till 03:30 och då åt han och sen somnade han om lika snabbt igen. Sen sov han till 07:00, då åt han och somnade om igen. Sen sov vi till 9:20. Han har inte fått någon feber eller verkat ha ont så vi har inte behövt ge någon alvedon under natten. Men när jag tog febern nu så låg han på 38,2 så ska ge en alvedon nu. Jag hoppas att det stannar där. Idag får det bli en heldag i soffan.


Sprutor

Vi har haft tre mysiga dagar med mamma, pappa och Andreas. Det är alltid lika underbart att ha dem här! 





De åkte vid 15:00 och 16:00 var det dags för ett besök på BVC. Det var skönt att de åkte så nära inpå att vi skulle dit. Eddie skulle nämligen få sina första vaccinationssprutor och jag som hatar nålar och sprutor har varit nervös inför det här. Och eftersom de var här så hade jag annat att tänka på, och vid 15:30 kom Robin hem från jobbet. Robin fick hålla i Eddie när han fick sprutorna. Även om han inte var ledsen så länge så gjorde det ändå ont i mammahjärtat! Jag vill ju inte att min tokunge ska vara ledsen och ha ont. Men nu är det äntligen gjort ialla fall och vi håller tummarna att han inte blir dålig ikväll, för hans skull. Vi har laddat upp med Alvedon om det skulle behövas.

Det blev en vägning och mätning också och nu är han 62 cm lång och väger 6535 gram. Mammas lilla buddha.

Nya kompisen tigern. 

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen lägga mig hos Robin och Eddie i soffan. 


Första

Då har vi äntligen fått fira Robins första fars dag. Och jag har längtat efter den här dagen i flera veckor. Imorse fick han frukost på sängen, eller det blev nästan lunch på sängen. Han jobbar inatt så han behövde sova länge. Sen så öppnade han sina presenter innan vi myste framför en film, bara vi tre. 
-jag älskar min lilla familj ❤️ 

På kvällen så åkte vi till stan för att fira svärfar. Och imorgon kommer mamma och pappa hit så då ska vi fira pappa. 


Robin och en liten Eddie ungefär 4 timmar efter förlossningen. Tänk att han har varit så liten. Jag är glad att Eddie har en pappa som älskar honom så mycket, gör allt för honom och är så stolt över honom. Vi älskar dig Robin ❤️


Morgonmys

Eddie och jag ligger i sängen och myser, och Vänner är på på tv:n. Jag skulle kunna ligga här hela dagen! 

Den här veckan har gått ganska fort. Vi har träffat Camilla och Melker måndag, onsdag och igår. I måndags åkte vi hem till dem och bara var. Vi satt i soffan och drack kaffe, tog en promenad till affären och lagade mat när gubbarna slutade jobba. I onsdags åkte vi till Skövde. Jag skulle göra en synundersökning och så passade vi på att titta i lite affärer. Igår blev det torget och ännu mer kaffe och prat i soffan. I tisdags låg Eddie och jag i soffan hela dagen. 

Idag ville Robin till Skövde en sväng för det var något han skulle titta på. Ikväll ska vi hem till Evelina och Robin. 

Nu behöver den här tokungen en ny blöja och jag ska göra kaffe. Sen går vi tillbaka upp till sängen. 



Mysdag i soffan

Idag åt vi en sen frukost och sen myste vi i soffan hela dagen. 



Aldrig utan min snuttefilt. 


RSS 2.0