Blä på huvudvärk

Då var det bara en dag kvar på den här arbetsveckan, den har gått lika fort som alla andra (vart tar tiden vägen?). Just nu ligger vi i soffan och kollar på hockey. Är trött så ska nog gå och lägga mig ganska så direkt efter hockeyn. Den här förbannade huvudvärken gör inte saken bättre!! Har ont i huvudet lite väl ofta nu för tiden tycker jag, så ska nog ringa vårdcentralen. Hade något som liknade ett migränanfall i lördags och det är inte första gången det händer. Värktabletter hjälper inte alltid. När jag pratade ned en personal på Apoteket i måndags när jag köpte nya värktabletter så sa hon att det lät som migrän. Hoppas att det inte är det, men kanske ska kolla för säkerhets skull? Usch, va gnällig jag känner mig nu. Men det är inte roligt...


Sandra Karlsson

Sitter och tänker på hur mycket jag saknar Sandra, en av de underbaraste människorna som finns! Ni anar inte hur glad jag är att jag har henne. Hon betyder så oerhört mycket för mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Även fast vi inte ses ofta så vet jag ändå att hon alltid finns där. Jag älskar dig vännen!
 
 Och jag längtar massor till deras bebis kommer! Jag har redan hittat saker som jag vill köpa när h*n kommer. 
 
 

Envis förkylning

Jag är inte helt bra än men jag kände mig lite piggare idag så gick till jobbet. Slutade 13:30 också så det var inte en lång dag. Har bara tagit det lugnt sedan jag kom hem. Nu ligger vi i soffan och kollar på tv , ska gå och lägga mig snart men först ska jag mysa lite till med Robin. Han ska jobba inatt så måste snart säga hej då till honom. Önskar att jag kunde stanna uppe tills han ska åka men måste sova eftersom jag ska jobb imorgon.


Sjukling

Ligger i soffan och kollar på tv, mår allt annat än bra. Har ont i huvud, hals och öron och så är jag förkyld och känner mig febrig. Imorse när jag vaknade så kändes det som jag hade en stor tennisboll i halsen, det var jättejobbigt att svälja. Gick till jobbet ändå för jag kände att jag ville försöka ifall det skulle kännas bättre efter någon timma. Men vid lunch så kände jag att jag inte orkade mer, hur mycket jag än ville så gick det inte. Så gick hem efter lunchen. Blir hemma imorgon och förutom ett besök hos sjukgymnasten så ska jag bara ligga i soffan och ta det lugnt.


Nya

Hämtade ut mina nya glasögon idag. Jag är hur nöjd som helst!


Liten rast

Sitter i personalrummet och försöker piggna till, har min korta förmiddagsrast nu men ska snart gå tillbaka till avdelningen. Längtar till ikväll, då ska jag och Robin gå på bio och se den nya Die Hard-filmen. Robin ville bjuda mig på bio som alla hjärtans dag-present. Får hoppas att den är så bra som den verkar, de andra filmerna är ju hur bra som helst. Mysigt ska det bli ialla fall.


Tårta

Det blev en hemmagjord tårta på kalaset idag


Jag älskar dig

Massa grattis till världens bästa pojkvän på 23-årsdagen ❤


Ingen rolig dag

Den här dagen har inte varit den roligaste, hatar att vara trött! Fick ingen rolig start heller bara för att jag vaknade senare än vad som var tänkt. Jag hann i tid till jobbet men var tvungen att stressa, och då känns det som hela dagen är förstörd. Och jag som aldrig försover mig, minns inte ens när jag gjorde det sist. Men det gick bra på jobbet även fast jag var allt annat än pigg. Nu ska jag snart säga hej då till Robin som jobbar natt denna veckan också och sen ska jag gå och lägga mig.


Vill bara sova

Ska snart säga hej då till Robin som ska jobba natt. Sen ska jag gå och lägga mig, behöver sova. Får hoppas att jag mår bättre och är piggare imorgon, det är det planeringsdag på jobbet. Lite typiskt att det blir på min tidiga fredag bara. Skulle ha jobbat 07:00-13:30, men istället blir det 07:30-16:00. Men det ska bli intressant! Har ju aldrig varit med på en planeringsdag. När jag slutar så ska Robin hämta upp mig och så ska vi åka in till Mariestad och kolla efter lite saker som vi behöver.


Trött och förkyld

Ska alldeles strax gå till jobbet, börjar 06:30 med planering. Men skulle bara vilja gå och lägga mig igen, har sovit dåligt inatt så är hur trött som helst. Dessutom har förkylningen som inte vill försvinna blivit värre och jag känner mig febrig så mår inte bra. Tur att jag slutar 13:30, det blir inte en så lång dag. Till skillnad mot igår när jag stängde. Men ska till optikern 14:00 så kan inte gå hem direkt när jag slutar. Får hoppas att synundersökningen inte tar så lång tid.


Lugn söndag

Idag har vi bara tagit det lugnt och det har varit riktigt skönt. Vi har bara legat och kollat på tv, och resten av kvällen kommer nog se likadan ut. Perfekt sätt att ladda upp i för veckans jobb.


Helgen är efterlängtad

Det är väldigt skönt att det är fredag. Det har varit fullt upp på jobbet hela veckan så det ska bli skönt att vara lite ledig. Ikväll ska vi bara äta en massa gott och ha det mysigt.


RSS 2.0