Söndag

Just nu ligger jag i soffan hos mamma och pappa och kollar på Solsidan. Robin åkte hem strax innan 13:00 idag, och vid 14:00 träffade jag Lina och Sandra på stan för mat på Subway och en massa prat. Och jag fick veta att min underbara Sandra ska bli mamma, herregud vad glad jag blev! Längtar tills den lilla kommer ut och jag får träffa honom/henne. Grattis igen gumman.


Äntligen fredag

Ligger i soffan i personalrummet på förskolan, har min rast nu. När den är slut vid 13:30 så är det bara en timma kvar tills jag slutar. Robin och jag slutar samtidigt idag så han hämtar mig och så åker vi hem och packar och fixar lite innan vi åker till Norrköping. Jag har längtat efter den här helgen, saknar alla där!


Öppet hus

Myser i soffan med älsklingen och kollar på Efterlyst. När det är slut så ska vi lägga oss och det ska bli så himla skönt! Det blev en lång dag med först praktik 07:00-13:30, då handlade jag innan jag gick hem och fixade med lite tvätt, städade lite och dammsög, och så fixade jag mat lagom tills Robin kom hem. 16:30 gick jag till förskolan igen, det var öppet hus 17:00-20:00. Det blev en rolig kväll! Men nu längtar jag efter sängen.


Tillbaka till förskolan

Ska alldeles strax ta och platta håret, sen är jag klar att gå. Nu mår jag äntligen så pass bra att jag kan gå till förskolan, lite täppt fortfarande bara men annars mår jag bra. Sen att jag är väldigt trött är inget ovanligt, speciellt inte när det är måndag morgon. Börjar klockan 08:00 men jag måste gå lite tidigare idag för jag ska förbi biblioteket och lämna tillbaka en bok.
 

Förbannade hosta

Varför blir jag inte frisk?! Mår sämre idag, så ringde min handledare imorse och sa att jag blir hemma idag och imorgon också. Så det blir att spendera ännu mer tid i sängen. Ska försöka fixa lite med hemtentan och planera lite aktiviteter.


Stopp i näsan

Mår inte ett dugg bättre så är hemma idag också. Har mått dåligt en vecka nu, börjar bli trött på det. Just nu ligger jag ialla fall i sängen och kollar på Two and a half men  och dricker kaffe. Var tvungen att gå upp tidigt idag för det kommer hit en elektriker snart. Han ska koppla in ugnen (nej vi har inte fått den inkopplad förrän nu, det har helt enkelt inte blivit av. Tillslut så tänkte man inte så mycket på det längre, men nu ska det bli skönt att få det fixat). Han ska även dra fram ström till det stället som fläkten och mikron ska sitta. Mikro däremot har vi haft hela tiden, vi har använt den gamla. Längtar tills vi köper den nya som ska sitta över ugnen i högskåpet, den matchar ugnen och är mycket finare än den gamla.
 
Fick besök av Camilla och Fredrik igår, vi kollade på hockey och Camilla klippte mig. Nu är pagen borta och håret är jämnlångt överallt, blev jättenöjd!

Sjukling

Det blev ingen praktik för mig idag. Istället ligger jag hemma i sängen med halsont, förkylning, huvudvärk och hela köret. Somnade om när Robin åkte till jobbet, var helt slut efter att ha vaknat flera gånger inatt bara för att det var jobbigt att andas pågrund av förkylningen. En gång vaknade jag till och med med panik för det kändes som jag inte fick luft överhuvudtaget. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på The Big Bang Theory, och Pucko ligger bredvid mig och sover. Ska försöka hitta orken och gå och fixa något att äta, får bli några mackor för något mer komplicerat orkar jag inte göra.
 

Barn är ärliga och underbara

Även fast jag mår skit (rent ut sagt) så var det bra på förskolan idag, fick en rolig kommentar direkt när jag kom dit. I måndags och tisdags hade jag linser, men igår och idag så har jag haft glasögonen på mig bara för jag är förkyld (ögonen blir röda och torra om jag använder linser när jag är förkyld, hatar det). En flicka som var på förskolan i måndags men har varit ledig de andra dagarna kom och gick imorse när jag la in mina saker i skåpet.
- Hej *****
- Hej. Vem är du?
- Sophia. Känner du inte igen mig.
- Nej
 (Då tar jag av min glasögonen)
- Känner du igen mig nu då?
(Då sken hon upp och blev jätteglad)
- Nu känner jag igen dig
- Dumma glasögon då som gör att du inte känner igen mig
- Jaa, dumma glasögon. Men nu vet jag att det är du
 
Barnen (både här och på förra praktikplatsen) frågar ofta om glasögonen. Har jag glasögon en dag och linser nästa så frågar de vart glasögonen är, och har jag linser en dag och glasögon nästa så frågar de varför jag inte hade glasögonen igår. En gång så ville en pojke att jag skulle visa mina linser.
 
Ikväll har jag inte gjort något alls. Just nu kollar vi på hockey och har det mysigt, och vi äter mängder av clementiner. Jag skulle kunna äta hur mycket som helst, det är så gott. Robin gick på beredskapen idag men jag hoppas att han inte blir utringd på fel.Vill ha honom hemma hos mig.
 

Slutpraktik

Idag var första dagen på den nya praktikplatsen, så nu är slutpraktiken igång. Det har gått jättebra idag, det kändes bra med både barn och personal. Så det ska nog blir bra det här! Men jag är trött i huvudet nu, men brukar bli så när jag kommer till ett nytt ställe. En massa intryck, lång dag och massa namn och annat att lära sig. Så nu ska jag bara lata mig i soffan resten av kvällen, kolla på film med Robin. Jag känner mig inte helt hundra, håller på att bli sjuk tror jag.

Bebismys

Gårdagen bestod av Tindra-mys


Kanelbulle

Eftersom det är kanelbullens dag så köpte vi hem kanelbullar förut. Det har aldrig luktat så gott inne på Konsum innan. Kom att tänka på att jag äter bullar alldeles för sällan. Pappa om du läser det här så skulle jag bli väldigt, väldigt glad om du ville baka en massa bullar som jag kan få nästa gång vi ses? (min pappa gör världens godaste bullar!)


Tröttare än tröttast

Åkte in till skolan för ett litteraturseminarium mellan 08:15 och 10:00 idag. Kan inte påstå att jag var särskilt effektiv, var för trött för det. Är jämt trött nu för tiden, men det går förhoppningsvis över snart.

Just nu gör jag inte så mycket mer än väntar på att klockan ska bli 18:00 ungefär, då ska vi åka till Robins pappa och äta och kolla på hockey. Och jag ska mysa en massa med Tindra, Robins lillasyster och nytillskottet i familjen Gibson som blir en månad gammal på söndag. Jag var där en stund igår också och gosade med henne. Får inte nog, hon är så söt!


RSS 2.0