Present

Säljarna hade lämnat en liten present till oss. Väldigt gulligt tycker jag! Och chokladen var hur god som helst. 



ÄNTLIGEN




Mindre än ett dygn kvar

Idag slutade jag 13:00 och det var riktigt skönt kan jag lova. Jag gick hem och packade lite innan jag åkte in till Mariestad. Där hämtade jag upp Camilla på hennes jobb och sen åkte vi vidare till Dollarstore, ÖB och Willys. Jag hade några sista saker som jag ville köpa inför flytten. 

När jag kom hem så var det bara att slänga in matvarorna i kylen innan det var dags att åka vidare till huset. Säljarna ville visa hur värmepannan fungerar, vilket var väldigt uppskattat. Nu känner vi att vi har hyffsad koll i alla fall. Det var väldigt snällt att de erbjöd sig att visa hur den fungerar tycker jag. Det var en väldigt speciell känsla att gå in i huset när det inte var några saker där, extra speciell när vi får nycklarna imorgon. Klockan 09:45 ska vi vara på fastighetsbyrån för att få nycklarna. Jag tog ledigt imorgon också så när vi är klara där så börjar jag köra saker med en gång! 
...nu är det bara några timmar kvar! 

Legitimerad

Idag kom min nya namnskylt till jobbet. Det kändes lite konstigt att se den, jag har inte vant mig vid tanken på att jag är en legitimerad förskollärare än.



Heldag i Göteborg

Jag hade det toppen i Göteborg igår! Vi var på mässan i en timma ungefär, jag har aldrig sett så mycket godis på ett och samma ställe någon gång. När vi kände oss klara på mässan så gick vi till Nordstan för en god lunch och lite shopping. Det var väldigt skönt att sätta sig på bussen vid 17:00 när det var dags att åka hem, det kändes som att fötterna hade blivit dubbelt så stora efter att ha gått så mycket. 



Vi åt lunch på Pizza Hut. Första gången jag åt där men definitivt inte sista. Tur att det finns i Norrköping så jag kan äta det när jag är där. 

Åhléns hade fått in julsaker och det fanns så mycket fint! De här sakerna är julgranspynt egentligen men tänkte använda de som vanligt pynt istället. 

Mini-pepparkaksformar.

Jättefina chokladformar som blir perfekta när jag ska göra julgodis. Det var 15 olika formar och två av varje.

Jag älskar såna här kronor! 


Det är läskigt nära nu




Choklad, lakrits och delikatess

Jag längtar till på lördag. Då blir det en resa till Göteborg som Lärarförbundet har ordnat. Vi är fem stycken från jobbet som ska åka, det är alltid trevligt att få träffas utanför jobbet också. Lakritsen kan kvitta men choklad och delikatess låter väldigt bra tycker jag. 




Öppning

Jag har varit så himla trött idag men det är inte så konstigt när jag hade öppningen idag. 05:50 var jag på jobbet för att hinna tända upp och allt innan barnen började ramla in, 06:04 (för att vara exakt) kom första barnet och sen har det bara rullat på. Strax efter två var jag hemma men jag har haft fullt upp sedan jag kom hem så först nu satte jag mig i soffan. Nu blir det hockey med Robin innan det är dags för honom att åka och jobba. 

Jag ska nog gå och lägga mig när han åker om en timma ungefär. Jag har sovit dåligt två nätter nu, har vaknat flera gånger per natt. Tror att det är en kombination mellan att Robin jobbar natt och att vi flyttar nästa (!!!!) vecka. Men håller tummarna att jag sover bättre inatt. Att jag börjar 09:00 imorgon kom väldigt lägligt känner jag.


Räknar ner

Det är nästan jobbigt att längta efter julen så mycket som jag gör! De sista två månaderna kommer kännas jättelånga. Fast det kanske är bra för det är väldigt mycket planerat fram till jul. Sen så vill jag på ett sätt inte att det ska gå för fort, för jag vill inte att det ska ta slut. Får njuta av en mysig höst först. 

Jag kan inte låta bli att titta på alla julsaker som har börjat säljas nu. Icahemma.se har så himla mycket fint och jag skulle kunna handla för hur mycket som helst. Jag har hittat några saker som jag ska köpa men det får bli lite längre fram. 

Jag vill ha en stor julstjärna i vardagsrumsfönstret. 


Jag vill att vi ska ha någon fin utomhusbelysning.



Att klä granen är en av höjdpunkterna med julen. 



Doftljus som luktar mandarin/nejlika


Äpple/kanel. Jag har redan hunnit beställa fyra såna ljus, det luktar så gott med äpple/kanel-ljus! Så de kommer börja användas direkt. Det var tur att jag beställde när jag gjorde för nu är de slutsålda.



En av mina favoritblommor.




De hade roliga pysselsaker, jag tänker köpa lite sånt också. I år tänker jag nog göra egna julkort. 





Ett pralinkit som jag veeeerkligen vill ha. Ville ha ett förra året också men köpte aldrig något. Men det är lite dyrt så får se, men blir det inte det så får det ialla fall bli en slickepot med en inbyggd termometer. Perfekt för mig! 


Det var den sovmorgonen

Vad roligt det är när man har sett fram emot en lång sovmorgon men vaknar 07:30 och kan inte somna om... Jag trodde att jag skulle sova längre också eftersom jag och Evelina hade en filmkväll igår och jag var hemma ganska sent. Men jag gjorde som vanligt, jag låg kvar i sängen, startade tv:n och drack mitt kaffe. Jag har precis startat en tvättmaskin och tagit en dusch, jag tänkte stanna i sängen en stund till. Så nu sitter jag och kollar på Skilda världar och går igenom bilderna på huset. Jag kan inte förstå att det bara är två veckor kvar tills vi flyttar!

Jag älskar julen

Bara jag som längtar som en tok efter julen? Den har alltid varit min favorithögtid. 

Jag kunde inte låta bli att köpa detta när jag var och handlade efter jobbet idag. 





Föreläsning

Äntligen ligger jag i sängen efter en lång dag! Först jobb 07:30-16:00, sen hann jag bara hem och äta och byta om innan det var dags att åka in till Skövde. Jag har varit på en föreläsning med jobbet och vi skulle åka 17:30 men var tvungen att gå hemifrån vid 17:10 för att hinna till platsen vi skulle åka ifrån. Föreläsningen var väldigt intressant men jag var trött när vi var hemma för en halvtimma sedan ungefär. Det tråkiga är att jag och Robin knappt har setts idag, han jobbar natt och hade hunnit åka när jag kom hem. Men imorgon slutar jag 13:30 så då hinner jag träffa honom. 


Pepparkaka

Favorit i repris ❤️ 
Sias pepparkaksglass är världens bästa glass! Jag får nog köpa på mig några lådor för det är inte alltid jag hittar den smaken i affären. Jag skulle kunna äta en låda om dagen utan några som helst problem. Jag älskar allt som smakar pepparkaka! 


Nytt från Blomsterlandet

När Andreas och jag var i Skövde i lördags så handlade jag ännu mer till huset. Jag kan inte låta bli! Men den här gången så blev det saker till utsidan. Jag köpte några saker som ska stå på trappan vid ytterdörren, jag vill att det ska vara fint där också. 





Igår så beställde jag även en lykta som också ska stå på trappan. 






Minsta i syskonskaran

Jag har haft en så mysig helg med lillebror! Det har varit så roligt att ha honom här och jag har passat på att skämma bort honom ordentligt. Tack för att du kom hit ❤️

Andreas

Igår var det äntligen dags för Andreas att komma hit. Som jag har längtat! Vi var och köpte en massa godis på Rattugglan, sen vidare till Lyrestad för att hämta en extrasäng och till sist tillbaka till Töreboda för att köpa mat på Amanda. Innan vi la oss i soffan för att kolla på The Nanny så var vi på Konsum och handlade hem saker till en god frukost. Sen spenderades hela kvällen i soffan. 

Idag ska vi åka in till Skövde. Vi har presentkort kvar som vi ska använda till saker vi behöver och vill ha till huset. Vi har tre stycken på Chili och de ska bli riktigt roliga att använda. Så stackars Andreas ska få shoppa med storasyster. Ska bjuda på lunch som lite kompensation. 


Fina lillebror ❤️



Ännu mer från Mio

Sista barnet gick hem 17:00 idag så vi hann med ett besök på Mio. Vi köpte ett soffbord, en tv-bänk och två sittpuffar.


Vi valde ett kvadratformat bord, inte rektangelformat som på bilden. Annars ser det likadant ut. Jag gillar att det är både två hyllor under, plus två lådor. Det är skönt med så mycket förvaring. 




Jag älskar att vi äntligen ska ha vita möbler! 

Sittpuffarna har samma färg som soffan, men den färgen gick inte att välja på hemsidan. 

Föräldramöte

Idag slutade jag 13:30, och det är alltid skönt att sluta tidigt men idag fick jag mest bara gå hem och fördriva tiden för 18:00 var det dags för föräldramöte. Så jag passade på att baka lite bröd och lata mig i soffan. Jag kom precis hem så nu ska jag slänga mig i soffan igen och kolla på tv med Robin. Jag har stängningen imorgon och börjar inte förrän 09:00, det ska bli skönt med lite sovmorgon. Lite synd att jag stänger imorgon bara för vi vill åka till Mio igen för vi har hittat lite mer saker som vi vill ha där. Men eftersom jag stänger så är det så svårt att säga när jag slutar, det kan bli allt mellan 16:30 och 18:00 egentligen. Det beror ju helt på när sista barnet gå hem. Och eftersom Mio stänger 18:00 så får vi strunta i det imorgon och ta det i helgen istället. Andreas kommer ju hit och vi hade ändå tänkt att åka in till Skövde så det blir perfekt att ta det då. 


Tidig morgon

Jag vaknade redan vid 08:00 idag och kände mig ganska pigg så istället för att somna om så gick jag upp och gjorde kaffe. Det kändes lite onödigt att somna om när jag inte var särskilt trött. Så nu sitter jag i sängen, kollar på tv och dricker kaffe. Och så kollar jag på det sista vi behöver (läs: jag vill ha) till huset på iPaden. Jag tycker att det är mycket mysigare att stanna kvar i sängen och kolla på tv än att gå upp och sätta sig i soffan såhär på morgonen. 

Nytt från Mio

Idag när jag slutade så hämtade Robin upp mig och så åkte vi in till Mio i Mariestad för att kolla efter soffa och matsalsbord. Och vi hittade så fina saker! Vi är så nöjda med vårt köp. 



Den här underbara soffan är våran om 6-8 veckor. Men vi valde att ta den spegelvänd, så divanen är på andra sidan. Det blir bättre i nya vardagsrummet. 



Det syns inte på bilden men det ligger en glasskiva på bordet, det är riktigt snyggt! Det kommer bli så fint med det bordet.


6 stycken såna stolar fick det bli. 




29

Förut så insåg jag att om en månad så har vi flyttat in i huset. Förhoppningsvis så har vi vid den här tiden fått in allt, eller åtminstone det mesta. Så såhär dags om en månad så håller vi nog på och ställer iordning. Sicken lycka!


RSS 2.0