9 månader

Jag kan inte förstå att Eddie har funnits hos oss lika länge som han låg i magen. 9 underbara månader! 




Han växer och utvecklas så mycket för varje dag som går. Gåstolen är fortfarande en stor favorit och han springer runt i världens fart. Han tycker också att det är roligt att sitta på sin lekfilt och leka, han sitter antingen själv eller så sitter vi med honom. Pappa är fortfarande favoritordet men det låter som ett mamma är påväg. Han "pratar" hela tiden, en riktig pratkvarn precis som mamma. Det roligaste han vet just nu är att vi går med honom, han går själv men att vi håller honom i händerna. Det kan han göra hur länge som helst. Det är även väldigt populärt att gå längs med vardagsrumsbordet, själv! När han gjorde det första gången så var min första tanke stoppa tiden! Han har börjat klappa händerna, och leendet när vi klappar tillbaka är oslagbart. 




Det är ingen skillnad på sömnen och maten mot när han blev 8 månader. Han skulle kunna leva på fruktpuréer och välling. Så fort han ser vällingflaskan så slänger han sig efter den och spottar ut nappen. Majskrokar är toppen också om ni frågar Eddie. Han vill gärna smaka om vi äter någon och smaskar/"tuggar" för att visa att han också vill ha. Vi kan inte dricka mineralvatten utan att han ska smaka. Det senaste har han även börjat med en ny grej med sina vällingflaskor. Om han ser den så pekar han på den, gör pincettgreppet och stoppar in fingrarna i munnen. Tokunge! 




Han är fortfarande en superglad kille! Han är väldigt mammig just nu bara, det är ofta det bara är jag som duger om han är ledsen och trött. Det är inte alltid populärt att jag lämnar rummet heller. Om han gör något som han inte får och vi säger till honom så har han börjat fjäska. Antingen så vinkar han, pussar mot oss eller på oss (beroende på om vi håller honom eller inte), säger hej eller kramar oss. Men för det mesta skrattar han och tycker att vi är jätteroliga som säger ajaj eller stopp. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0